היהלום שבכתר
New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ושאלות לפנינה
אחותי ביקשה שאכין עוגה מבצק סוכר ליום הולדתו של אחייני בגן. אני חייבת לעשות עוגה בתבנית חד-פעמית מרובעת גדולה. האם להכפיל את כמות החומרים לעוגה הבחושה שלך מספיקה? דהיינו 16 ביצים, 800 גרם מרגרינה וכו'? (זה לא יותר מדי מרגרינה - 4 חבילות?)! האם כדאי להכין רוייאל אייסינג מחלבון ביצה או מאבקה? ואם כן איזה אבקה? מה שם האבקה? והאם זה יצא ממש כמו שלמדנו?
אחותי ביקשה שאכין עוגה מבצק סוכר ליום הולדתו של אחייני בגן. אני חייבת לעשות עוגה בתבנית חד-פעמית מרובעת גדולה. האם להכפיל את כמות החומרים לעוגה הבחושה שלך מספיקה? דהיינו 16 ביצים, 800 גרם מרגרינה וכו'? (זה לא יותר מדי מרגרינה - 4 חבילות?)! האם כדאי להכין רוייאל אייסינג מחלבון ביצה או מאבקה? ואם כן איזה אבקה? מה שם האבקה? והאם זה יצא ממש כמו שלמדנו?