בוקר טוב לכולם ושאלות לפנינה

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ושאלות לפנינה

אחותי ביקשה שאכין עוגה מבצק סוכר ליום הולדתו של אחייני בגן. אני חייבת לעשות עוגה בתבנית חד-פעמית מרובעת גדולה. האם להכפיל את כמות החומרים לעוגה הבחושה שלך מספיקה? דהיינו 16 ביצים, 800 גרם מרגרינה וכו'? (זה לא יותר מדי מרגרינה - 4 חבילות?)! האם כדאי להכין רוייאל אייסינג מחלבון ביצה או מאבקה? ואם כן איזה אבקה? מה שם האבקה? והאם זה יצא ממש כמו שלמדנו?
 
בוקר טוב תשובות|:

לתבנית גדולה במיוחד אני מכינה- 10 ביצים 2.5 כוסות סוכר 5 כוסות קמח 2 שקיות אבקת אפיה 2.5 חבילות מרגרינה יוצאת עוגה גדולה ויפה לגבי הרוייאל אייסינג אני לא הכנתי אף פעם מאבקה אז.... לצערי אין לי המלצות. פנינה
 
פנינה

האם להכפיל גם את כמות השוקולד? חייבים אבקת סוכר בשוקולד או שאפשר סוכר רגיל? אם סוכר רגיל, גם 300 גרם? לגבי הכמויות של העוגה שכתבת, האם הכמות לגבי כוסות חד פעמיות?
 
יהלום יקר שלי

אכן כן יש להכפיל את כמות השוקולד , לא אי אפשר עם סוכר המרקם לא אותו דבר וכן כוסות חד פעמיות מפלסטיק. פנינה
 
פנינה עוד שאלה ב-ב-ק-ש-ה

לעוגה בטעם שוקולד להחליף את הקמח ב-8 כפות קקאו, לשים 16 בעוגה גדולה? להשתמש בקקאו שקניתי ממך? זה לא יצא מר? כנ"ל לגבי קרם שוקולד, להשתמש בקקאו הזה?
 
למעלה