בוקר טוב ויום נעים!

ayelet i

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ויום נעים!

הלילה התחיל הפוך
- נועם היתה ערה בין 22:30-01:00 (!) - לא הסכימה לעזוב אותי (אפילו לא לטובת אבא) אלא שאז היא נרדמה
- וישנה רצוף עד שש - כך שהצלחתי לישון חמש שעות ברציפות (מתי זה קרה לי לאחרונה???..) למי שה - 31 לדצמבר משמעו המוןןןןןןןןן עבודה - שיהיה יום קל, נחמד ושיעבור מהר!
יום טוב לכולם!

אפעופ

New member
בוקר אור וקול ציפור ../images/Emo118.gif../images/Emo42.gif

יום אחרון לשנת 2003. שתהיה לכווולם שנה טובה ויום מוצלח. אל תשכחו לכתוב ממחר את התאריך על הצ'קים - 2004.

בוקר מצוין ../images/Emo42.gif

ושתהיה שנה מופלאה, מרגשת, מעניינת ומדהימה לכווווללללםםםם!!

טוטי30

New member
בוקר אור, בוקר טוב ../images/Emo42.gif

(אצלי עדין אתמול... לילה טוב לי
) ולכולם שיהיה יום טוב ולהתראות 2003... בוקר אחרון!

אפרת12

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif+../images/Emo91.gif

אחחחח, אם סיון היה ער בשעות אלו - הייתי שמחה... הוא התעורר לאכול קצת לפני חצות ושוב באחת ולא היה מוכן לחזור לישון או לשחק במיטה עד שתיים ולפני ארבע התעורר שוב... ברור שלא בדיוק ישנתי ה
, נכון
וההמלצה - קניתי אתמול ללא תכנון מוקדם את הדיסק "אהבה מדואט ראשון -2". גם את 1 יש לי. בקיצור - נסיעה נפלאה היתה לי הבוקר לעבודה. מומלץ בחום

ayush

New member
../images/Emo187.gif בוקר טוב ../images/Emo187.gif

אצלנו הלילה נקטע ב 4 לפנות בוקר כשבר התעורר והחליט שזה הזמן לעשות קקי... לשמחתי אבא שלו התנדב להיות איתו עד 5 בבוקר ואני המשכתי לישון... והיום בפעם הראשונה, בר התחיל לבכות כשראה אותי יוצאת מהדלת
חזרתי ונתתי לו
ענק והמון
ות

rona25

New member
ואנחנו בבית -חולים כבר יומיים../images/Emo101.gif

ובעבודה עושים לי פרצופים
שאני נעדרת כ"כ הרבה (האמת שבחוןדש האחרון לא נעדרתי אבל בנובמבר נעדרתי רבע מהחודש בגלל מחלות של תומאש) מסתבר שהילד עם צינון ושיעול כרוניים - וזה קשור לעבודה שלאביו יש נזלת אלרגית מגיל 0 ולי כשהייתי קטנה היתה ברונכיט עד גיל 3
מסתבר שזה עובר בתורשה
אני מקווה שמחר הוא ירגיש יותר טוב בינתיים אני מתחרפנת בבית - ועוד מעט תומאש יקום ונצא קצת לגינה להתחמם בשמש המקסימה בחוץ

osnatyD

New member
בוקר טוב איילת איזה יופי ראות אותך

כאן. נשיקות לבובה אסנת

למעלה