בוקר טוב אנשושים

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב אנשושים../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

בוקר חדש יום חדש שבוע חדש תקופה חדשה (אחרי החגים) "... אחרי החגים יתחדש הכל, יתחדשו וישובו ימי החול..." יקרות ויקרים שלי, הנה נקרתה הזדמנות פז להתחדש... לעצור לרגע, לשמוע את הלב הלוחש... להתבונן מסביב, להקשיב לעולם הרוחש... לחשוב על משהו יפה, משהו מצחיק, משהו מרגש... לתת דרור לנשמה ללכת שבי אחר קסם החיים הכובש... חיוך כבר יעלה מעצמו... כן חמודים, תחייכו אל העולם והעולם יחזיר לכם חיוך !
זה מה שרציתי לומר בינתיים... (עד שאני אחזור מהמבחן בגרות בהיסטוריה שיחל בשעה 16:00) מאחלת לכולנו יום טוב ושבוע יפה ומחייך !
לכולם בבחינות הסיום ובבחינות הבגרות, ולבוגרים יותר בצבא והעבודה בקיצור:מאחלת לכולם ולכולן הכי טוב שיש!!!
רוצה לחזק אתכם במאבקים האישיים ולתת לכם חיזוק קטן מכוחותי... הנה כמה פרחים וחיבוקים לשיפור מצב הרוח
אני מאמינה בכל אחד ואחת מכן!!! אני מאמינה בכוח שלכן וברצון שלכן!!! אני מאמינה גדול בחיים !!! (לעיתים). שלכם באופטימיות שלכם בחיוך
שלכם באהבה
שקד,
אני במבחן בגרות בהיסטוריה מוגבר עד שעה שבע בערך

גלי®

New member
בהצלחה , ילדונת ! ../images/Emo140.gif מחזיקה לך

אצבעות ... (בתקווה שעוד תספיקי לראות את ההודעה , לפני הבחינה...)

CaSsIe

New member
בהצלחה לך!!!!!!!

בהצלחה רבה רבה!!!!!!!!!!!!! זה לא מפחיד? אחת הבגרויות שאני הכי פוחדת זו היסטוריה... תאריכים ושמות אבל את בטח תזכרי הכל!!!!

HilOneT18

New member
שקדי! קודם כל ../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gifממני!

כל כך כיף לי לראות את האופטימיות בדברים שאת כותבת! אני הכי שמחה בשבילך! ומקווה שתמשיכי ככה כי ככה זה טוב! אוהבת המון ומחכה לשמוע עדכונים..את יודעת באיזה נושא.. מתה עליך

ש ק ד ב ת

New member
האופטימיות כנראה דעכה לה

הלך לי ממש גרוע באמת אני נכשלתייייי אני לא רוצה לראות את התוצאות אני כישלון

גלי®

New member
שקדונית ! גם אם נכשלת במבחן , את

לא כשלון !!!!! זה קורה , שנכשלים במבחן ... אז מה ? קבלי
ו
ממישהי שחושבת שאת סופר מוצלחת , עם או בלי הצלחה במבחן ...

למעלה