../images/Emo115.gifNormal Again../images/Emo141.gif
אני יודעת שכולם מצפים ממני למגילה, אז אני אנסה כמיטב יכולתי. האמת, אף פעם לא הייתי מהמעריצים הגדולים של הפרק הזה, אבל הפעם(יכול להיות בגלל העובדה שידעתי שמצפים ממני לכתוב הרבה) ראיתי המון דברים עמוקים ונסתרים בפרק הזה, שלא ראיתי קודם. Here we go. הסצינות בבית משוגעים ההוא ממש ממש מרשימות, המעברים בין המציאות(האמנם?) לקליניקה עשויים ממש טוב. ווילו הייתה חמודה... I was wondering, maybe, you would wanna go out sometime? For coffee...Food.. Kisses and gay love? זאנדר חוזר, במטרה לאחות את שברי החתונה שלא הייתה, אבל אניה לא שם, היא עזבה. היה אכזרי ביותר שספייק ירד על זאנדר שהוא The king of the big exit. ווילו מנסה להפריד ביניהם- Let's turn around and release this very manly thing the other way. פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה, הם גם גרמו לי להאמין בכל הקליניקה הזו, אני מניחה שזה מה שכותבי הפרק רצו לעשות לצופים. הטיפ הקטן של ספייק גרם לי קצת להפסיק לכעוס עליו בגלל הקטע עם זאנדר- Put a little ice on the back of her neck. She likes that. והיציאה שאני כ"כ אוהבת של זאנדר- Come on, that's ridiculous! You think this isn't real just 'cause all the vampires and the demons, and the ex-vengeance demons, and the sister that used to be a big ball of universe destroying energy? גאוני.זה מה שזה.פשוט גאוני. גם לפני הפרק הזה, באפי חשבה שהיא Came back wrong, שיש משהו לא בסדר איתה, כי אחרת למה שהיא תהיה עם ספייק? למה שהיא תהרוג נערה? והקליניקה הזו רק מחמירה את הדברים שהיא חושבת על עצמה. הקטע שזאנדר וספייק יוצאים לתפוס את השד, שספייק פולט שבאפי עשתה אותו ה-sex slave שלה, הנה בא הכעס, כשבאפי נפרדה ממנו הוא לא כעס, רק לא הבין, פרק שעבר בחתונה הוא ממש לא כעס עליה, אלא שמח בשבילה, אבל הכעס היה חייב להגיע מתישהו, והנה הוא. ולמה זאנדר לא אמר לספייק שזה...(גמני לא יכולה להגיד את זה)- Cause I can't say... ובינתיים בקליניקה, ההורים של באפי שם, והיא חוזרת להיות הילדה הקטנה שלהם, שזה מה שרצתה מאז שדון הגיעה, וזה עוד יותר דוחף אותה לא לרצות להאמין במציאות. ספייק מדבר עם באפי בחדר, ומנסה שוב למשוך אותה לחשכה, ל-misery, בטענה שזה מה שהיא אוהבת, ולסיום אומר לה- Let yourself live... A little. באפי לא רוצה את ספייק בחיים שלה ובורחת שוב לפתרון הקל, אך הפעם הרחק ספייק, היא לא רוצה להאמין שאלו החיים שלה, שהיא נתנה להם להידרדר ככה, ומסרבת להתמודד, היא sleeps with a vampire she hates, כן, זה הגיוני, זה בדיוק כמו מה שדארק ווילו אמרה, רק יותר בעדינות. ואפשר לראות שבסיס חוסר רצונה לחזור לחיים ולהתמודד הוא עדיין ספייק שממשיך ללחוץ עליה, ובעקבות המשפט של ג'ויס- Believe in yourself, באפי מפסיקה להיתלות בספייק, או בכל דבר אחר, ובאמת רוצה לשפר את הדברים, כמו שהיא אמרה לדון, היא מחליטה החלטה להתמודד עם כל מה שיבוא ולהוציא את כל מה שהיא החביאה מתחת לשטיח(מה? אני אוהבת את הדימוי הזה)... והסוף פשוט מעולה. אני חושבת שאפשר להחשיב את זה כמגילה לכל דבר. צפו למחר- אני הולכת לעשות מגילה על אנטרופי. מיה.