Normal Again

../images/Emo41.gifNormal Again../images/Emo41.gif

פרק ממש טוב לדעתי... הופתעתי נורא שהם לא צינזרו את הקטעים שווילו מדברת על טארה ואת הקטע של: " I was wondering if you wanna go out sometime for coffee food kisses and gay love?" הוו היה עצוב כל הקטע שבאפי אמרה לדון שאין לה אחות וזה... אהבתי בסוף שטארה באה ועזרה לכולם (לפני שהיא התגלגלה במדרגות...
) אניווי...שאר פרשנות אני ישאיר לכם... שרשרו...

פרק "קריפי" כזה מבחינתי. אך מצויין

קריפי כי עוד לפני שהפרק התחיל (וזה פרק שלא ראיתי ולא ידעתי איזה פרק ישודר), חשבתי לעצמי איזה מגניב אם בסוף הסדרה פשוט נגלה שהכל חלום ונראה שבאפי היא תלמידת בית ספר שנרדמה לה בשיעור וג'יילס הוא בעצם המורה שלה והחברים זה חבריה לכיתה וכו'. אז זה ממש... רק אציין, ששוב שרה מישל גלר מראה שהיא שחקנית פשוט מצויינת. בכל מקרה לא יודע, המסר או הרעיון של הפרק מציק לי, כי לא מדברים כאן על יקום מקביל, אלא חלופי, זה לא כמו היקום שבו ווילוו היא ערפד רע עם נטיות לסביות חח, פה זה ממש מדבר על מישהי עם סוג של סכיזורפניה. ובסוף שבאפי "האמיתית" מתה, אז בעצם כל הסדרה צריכה להיגמר פה, כי המוח שלה מפסיק להתקיים, ובכלל כל עולם "אנג'ל" לא צריך להתקיים. פרק כזה (עם שינויים קלים כמובן) מתאים להיות פרק סיום הסדרה או משהו, כך שזה פתאום אחרי שני שליש של העונה ה6, זה לא נראה לי הכי נכון לשים אותו בסדר הזה. אה, ומתי לעזאזל "נזכה" לראות את זאנדר שבור, בוכה ומתייפח?

buffgirl

New member
אני לא חושבת שהוא ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מתאים להיות פרק סיום. אני חושבת שג'וס ידע טוב מאוד שאם פרק כזה יהיה פרק הסיום זה יאכזב המון אנשים וגם בעצם יסתור את הרעיון של הסידרה, שאין באמת כזה דבר בחורה שיכולה לעמוד בפני עצמה, זה הכל חלום, פנטזיה. בתור פרק נפרד זה גאוני. במיוחד הסוף שמשאיר אותך לתהות. אחח, ג'וס...
עשה לי סדרות טלוויזיה

אני מבין את זה. אבל עדיין מציק לי

תראי, הפרק הזה יכול להתפרש... מצד אחד שזה אכן עבודה של השד ובאפי בורחת לאן שהיא רוצה לברוח ובעצם עוברת התמוטטות מסוימת, ואכן הדמויות "בהזיות" הן 3 כמספר החנונים. אבל! בדרך כלל שיש סצנות של הזיות (לרוב בסדרות), אז כדי שנדע שמדובר בהזייה כולם הם דמויות מוכרות (במיוחד שיש רק 3) לדמות שעוברת את זה (באפי) אז יש את אמא ואבא שלה, אבל הרופא לא (נניח שבעצם היו שמים סתם דמות זניחה שהייתה לאורך הסדרה, לפחות משהו כזה), וכמובן הסוף של הפרק, הוא מסתיים בתוך הזייה ובמותה של באפי "האמיתית". לכן זה מאוד מבלבל ולא חד משמעי. אני גם חושב שבתכלס זו הייתה השפעה של השד וכו', ועצם זה שהפרק נמצא בסדר הזה, אז זה מחזק את הטענה שבעצם אלו היו הזיות. כשכתבתי שזה היה טוב לסוף הסדרה, אז גם כתבתי שיהיה בשינויים, למשל למה סוף עצוב? יכל להסתיים בסצנה שמחה דווקא ולא בסצנה שמשאירה אותך המום, מבולבל ומבואס.

t a l 80

New member
אני לא כל-כך בעיניינים

אז יש לי שאלה אם לא אכפת לכם-למה ג'יילס לא הופיע בכתוביות הפתיחה? הוא עזב את הסדרה בעונה שמשודרת כרגע בסטאר וורלד? (העונה השישית?) והסדרה כבר נגמרה באופן סופי באמריקה או שהיא עוד ממשיכה?

ג'יילס עזב את העונה בפרק 8

של העונה, והוא חוזר פרק לפני סיום העונה. הוא נסע לאנגליה. הסדרה נגמרה. זהו. פיניטו. זה מאוד עצוב להגיד את זה, אבל זו המציאות הכואבת. :)

../images/Emo115.gifNormal Again../images/Emo141.gif

אני יודעת שכולם מצפים ממני למגילה, אז אני אנסה כמיטב יכולתי. האמת, אף פעם לא הייתי מהמעריצים הגדולים של הפרק הזה, אבל הפעם(יכול להיות בגלל העובדה שידעתי שמצפים ממני לכתוב הרבה) ראיתי המון דברים עמוקים ונסתרים בפרק הזה, שלא ראיתי קודם. Here we go. הסצינות בבית משוגעים ההוא ממש ממש מרשימות, המעברים בין המציאות(האמנם?) לקליניקה עשויים ממש טוב. ווילו הייתה חמודה... I was wondering, maybe, you would wanna go out sometime? For coffee...Food.. Kisses and gay love? זאנדר חוזר, במטרה לאחות את שברי החתונה שלא הייתה, אבל אניה לא שם, היא עזבה. היה אכזרי ביותר שספייק ירד על זאנדר שהוא The king of the big exit. ווילו מנסה להפריד ביניהם- Let's turn around and release this very manly thing the other way. פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה, הם גם גרמו לי להאמין בכל הקליניקה הזו, אני מניחה שזה מה שכותבי הפרק רצו לעשות לצופים. הטיפ הקטן של ספייק גרם לי קצת להפסיק לכעוס עליו בגלל הקטע עם זאנדר- Put a little ice on the back of her neck. She likes that. והיציאה שאני כ"כ אוהבת של זאנדר- Come on, that's ridiculous! You think this isn't real just 'cause all the vampires and the demons, and the ex-vengeance demons, and the sister that used to be a big ball of universe destroying energy? גאוני.זה מה שזה.פשוט גאוני. גם לפני הפרק הזה, באפי חשבה שהיא Came back wrong, שיש משהו לא בסדר איתה, כי אחרת למה שהיא תהיה עם ספייק? למה שהיא תהרוג נערה? והקליניקה הזו רק מחמירה את הדברים שהיא חושבת על עצמה. הקטע שזאנדר וספייק יוצאים לתפוס את השד, שספייק פולט שבאפי עשתה אותו ה-sex slave שלה, הנה בא הכעס, כשבאפי נפרדה ממנו הוא לא כעס, רק לא הבין, פרק שעבר בחתונה הוא ממש לא כעס עליה, אלא שמח בשבילה, אבל הכעס היה חייב להגיע מתישהו, והנה הוא. ולמה זאנדר לא אמר לספייק שזה...(גמני לא יכולה להגיד את זה)- Cause I can't say... ובינתיים בקליניקה, ההורים של באפי שם, והיא חוזרת להיות הילדה הקטנה שלהם, שזה מה שרצתה מאז שדון הגיעה, וזה עוד יותר דוחף אותה לא לרצות להאמין במציאות. ספייק מדבר עם באפי בחדר, ומנסה שוב למשוך אותה לחשכה, ל-misery, בטענה שזה מה שהיא אוהבת, ולסיום אומר לה- Let yourself live... A little. באפי לא רוצה את ספייק בחיים שלה ובורחת שוב לפתרון הקל, אך הפעם הרחק ספייק, היא לא רוצה להאמין שאלו החיים שלה, שהיא נתנה להם להידרדר ככה, ומסרבת להתמודד, היא sleeps with a vampire she hates, כן, זה הגיוני, זה בדיוק כמו מה שדארק ווילו אמרה, רק יותר בעדינות. ואפשר לראות שבסיס חוסר רצונה לחזור לחיים ולהתמודד הוא עדיין ספייק שממשיך ללחוץ עליה, ובעקבות המשפט של ג'ויס- Believe in yourself, באפי מפסיקה להיתלות בספייק, או בכל דבר אחר, ובאמת רוצה לשפר את הדברים, כמו שהיא אמרה לדון, היא מחליטה החלטה להתמודד עם כל מה שיבוא ולהוציא את כל מה שהיא החביאה מתחת לשטיח(מה? אני אוהבת את הדימוי הזה)... והסוף פשוט מעולה. אני חושבת שאפשר להחשיב את זה כמגילה לכל דבר. צפו למחר- אני הולכת לעשות מגילה על אנטרופי. מיה.

וואו...

גמני מתחילה להתאהב במגילות שלך
הווו אני כבר מתה לראות את אנטרופי מחררררר רק חבל שיצנזרו מלא מיזה.... אע כע ושכחתי להוסיף שנורא אהבתי את מה שספייק אמר לבאפי...הוא ממש צדק בקטע הזה (לפחות ממה שהבנתי...כי בערך חצי מהזמן שהוא מדבר אני לא מבינה מילה ממה שהוא אומר) אניווי....מחכה למגילה מחר על אנטרופי
את מוכשרת!

עוד מישהי נפלה בקסם המגילות שלי...

תודה, נחמד לשמוע!!!! האמת, אני לא אהיה בבית מחר, אבל יש לי את עונה6(יש!!!) אז אני לוקחת את אנטרופי ורואה אותו, ומצטערת אם אני אומר שהסוף כ"כ יפה, כי בסטאר בטח יצנזרו אותו... אל תחמירו איתי... :) מיה. נ.ב- גמני מחכה לכתיבת המגילה שלי על אנטרופי, כי אני פשוט מתה על הפרק הזה וזה הכי כייף לכתוב על פרק שאני באמת באמת אוהבת... :) אני שמחה שאני מוכשרת. :) תודה שוב!! ו... היי, אף אחד נוסף לא מגיב על הפרק? חשבתי שזה פרק קאלט כזה שיהיו כאן איזה 168 תגובות... :)

דוגרי....

גמני מופתעת...זה פרק טוב... וואו שיגיע כבר מחרררררר אוף אני מקווה מקווה מקווה שלא יצנזרו את הסוף... אבל הם 200% מצנזרים אותו....בלע עליהם (שוב...לא נורא...ישלי את זה על המחשב...) וואו...יום חמישי seeing red

c o n n o r

New member
ויום שישי מישהו עומד למות ביסורים

עוד מישהו חוץ ממני חושב שוורן מת בצורה קשה מידי ?

charmer

New member
לא נראה לי..

אני הייתי מתאכזרת אליו יותר במקום ווילו אם הייתי יכולה.

הוו

לא מסכימה איתך... הגיע לוורן...נורא שמחתי שהיא התעללה בו קודם ולא הרג אותו ישר..."wanna know what a bullet feels like Warren?" קטע שולט... האא דארק ווילו

c o n n o r

New member
ממש לא ...ווילו הגזימה

נכון שוורן היה צריך למות ולשלם על המעשים שלו אבל לא בצורה כזאת... אחרי שווילו הורידה לו את המחסום מהפה ראו בעניים שלו שהוא מצטער הכדר היה כאב ממש גדול ואחרי זה להורידלו א העור ואז לשרוף אותו זה פשוט הגזמה. אפילו ב 7X05 סלפלס דהופרין אמר לווילו שהמעשה שלה היה גדול יותר מכל מה ששד נקמה יכול לעשות

מסכימה איתך בעלי...

לא ראו עליו שהוא מצטער....ראו שכואב לו...ומגיע לו...אחרי כל מה שהוא עשה...היה מגיע לו למות אחרי כל מה שהוא עשה....פאק הוא הרג את חברה שלו בגלל שהיא לא רצתה לשכב איתו הוא ניסה להרוג את באפי והוא הרג את טארה...זה ממש לא נכון שזה לא היה מגיע לו... וBTW...הוא היה כבר מת אחרי שהיא הורידה לו את העור אז הוא לא ממש הרגיש שהיא שרפה אותו... אני חושבת שווילו הייתה יכולה (והייתה צריכה) למשוך את זה אפילו יותר אם באפי זאנדר ואניה לא היו מגיעים...

*מודה* ../images/Emo3.gif

וואו הרבה אנשים אומרים לי את זה לאחרונה....זה מתחיל להדאיג אותי

למעלה