»Candy Perfume Girl«
New member
../images/Emo41.gifMצעד הקליפים הענק של Mדונה../images/Emo41.gif
שלום לכל חברי הפורום! אני מגישה לכם את השבוע ה10(!) של Mצעד הקליפים הענק של Madonna... שבוע 10..עברנו דרך ארוכה....ונשארו עוד 25 קליפים..
... אז כמו שקרלוס אמר בשבוע שעבר,אני רוצה להדגיש שוב,זו תחרות הקליפ הכי אהוב..אני מדגישה אהוב..של מדונה,אז תחשבו פעמיים לפני שאתם מצביעים לקליפ ילדות,או קליפ אהוב במיוחד שלכם(גם אם הוא נראה זוועתי לרב האנשים
...) בהצלחה! אז מה עושים בעצם? בוחרים 5 קליפים שהכי פחות אהובים עליכם...ובשבוע הבא שלושת הקליפים הכי פחות אהובים של חברי הפורום יצאו מהרשימה. לבסוף ייבחר הקליפ הכי אהוב של מדונה! אז קודם כל אני אספר לכם אילו קליפים הודחו בשבוע הקודם: 1.I want you...מלנכולי,קודר,ובעל מס' קולות של 9 חברי פורום. 2.O h father ,שהרבה מכם העריכו והחשיבו כקליפ אומנותי במיוחד(7 קולות( 3.La Isla Bonita -לי אישית חבל עליו..הוא אחד מקלאסיקות הילדות שלי..אבל כנראה ששאר חברי הפורום לא מתים עליו (7 קולות) אני שבה ומזכירה שמי שלא ראה את כל הקליפים,או רוצה להיזכר בכמה קליפים,מוזמן להיכנס לאתר הבא: www.allaboutmadonna.com/videos.php באתר זה תוכלו לצפות בכמעט כל הקליפים של מדונה,דבר שאולי ייקל על בחירתכם. אז יאללה שיהיה לנו שבוע טוב,וזכרו: מי שמצביע,משפיע! "vote, or die"