Mצעד הקליפים הענק של Mדונה

../images/Emo41.gifMצעד הקליפים הענק של Mדונה../images/Emo41.gif

שלום לכל חברי הפורום! אני מגישה לכם את השבוע ה10(!) של Mצעד הקליפים הענק של Madonna... שבוע 10..עברנו דרך ארוכה....ונשארו עוד 25 קליפים..
... אז כמו שקרלוס אמר בשבוע שעבר,אני רוצה להדגיש שוב,זו תחרות הקליפ הכי אהוב..אני מדגישה אהוב..של מדונה,אז תחשבו פעמיים לפני שאתם מצביעים לקליפ ילדות,או קליפ אהוב במיוחד שלכם(גם אם הוא נראה זוועתי לרב האנשים
...) בהצלחה! אז מה עושים בעצם? בוחרים 5 קליפים שהכי פחות אהובים עליכם...ובשבוע הבא שלושת הקליפים הכי פחות אהובים של חברי הפורום יצאו מהרשימה. לבסוף ייבחר הקליפ הכי אהוב של מדונה! אז קודם כל אני אספר לכם אילו קליפים הודחו בשבוע הקודם: 1.I want you...מלנכולי,קודר,ובעל מס' קולות של 9 חברי פורום. 2.O h father ,שהרבה מכם העריכו והחשיבו כקליפ אומנותי במיוחד(7 קולות( 3.La Isla Bonita -לי אישית חבל עליו..הוא אחד מקלאסיקות הילדות שלי..אבל כנראה ששאר חברי הפורום לא מתים עליו (7 קולות) אני שבה ומזכירה שמי שלא ראה את כל הקליפים,או רוצה להיזכר בכמה קליפים,מוזמן להיכנס לאתר הבא: www.allaboutmadonna.com/videos.php באתר זה תוכלו לצפות בכמעט כל הקליפים של מדונה,דבר שאולי ייקל על בחירתכם. אז יאללה שיהיה לנו שבוע טוב,וזכרו: מי שמצביע,משפיע! "vote, or die"

../images/Emo36.gifרשימת הקליפים המלאה../images/Emo26.gif

אופס,שכחתי לשים את כל האייקונים שאני בד"כ שמה בהודעה הקודמת..תסלחו לי השבוע?.
1. Material girl 2. Like a prayer 3. Express yourself 4. Vogue 5. Justify my love 6. Erotica 7. Deeper & deeper 8. Bad girl 9. Rain 10. Secret 11. Take a bow 12. Bedtime story 13. Human nature 14. You'll see 15. Frozen 16. Ray of light 17. Drowned world/substitute for love 18. The power of goodbye 19. Nothing really matters 20. Beautiful stranger 21. Music 22. Don't tell me 23. die another day 24. American life(original version) 25. Hollywood

../images/Emo140.gifשלי..

1.beautiful stranger חביב,אבל לא מיוחד ובטח ל מהאהובים עליי. 2.You'll see-כמו TAB אבל פחות יפה 3.Nothing really matters- לא מתה עליו באופן כללי,המראה היפני קצת חרוש ומעצבן עכשיו. 4.American life-שוב,אני מצביעה לו כי נמאס כבר מהמנטרה הקבועה שלה ושל כל כוכבי הוליווד של "בואו נצא מעירק בוש חרא..בלה בלה".. 5.ואוו...אמממ ממש קשה שעכשיו נשארו כל היפים..אבל לצערי אני בוחרת בmusic,בגלל שאף פעם לא ממש ממש אהבתי את הקליפ מה שהכי חמוד בו זה הקטע האנימציה שממש אהבתי.

DanielT17

New member
---------->

ray of light - מבולגן, מתכון לכאס ראש, מדונה נראית שם כמו רבע עוף מטוגן שלקח טריפ.. למרות שסצנת המועדון בסוף חזקה לדעתי music - חמוד כל הקטע הסרסורי, אבל אפשר היה לעשות עם שיר כזה הרבה יותר.. טוב, אני מניח שההריון די הגביל.. youll see - די מרגש, מדונה נראית אצילית ומדהימה.. אבל כמו שאמרו, הוא מהווה חלק ב' ואין לו שום ייחוד משלו. erotica - נועז, משעשע, חצוף, שערורייתי.. אותי די משעמם, אף פעם לא הקדשתי לו יותר מדי צפיות bad girl - אז היא כן מתה בגלל שהיא אכלה אוכל של חתולים?

קרנוק

New member
וואי זה כבר נהיה ממש קשה..

1-drowned world-רעיון נחמד.אבל די משעמם.לא מהנשגבים 2-You'll see-קליפ סתמי.מדונה יפה בו.אבל זה לא הופך אותו לטוב.. 3-beautiful stranger-אהבתי את הכוריאוגרפיה.קליפ חמוד ממש.אבל חייבים לקצץ. 4-music-קליפ חמוד ומסיבתי.קליפ פארודיה שכזה על כל הקליפים של הראפרים.גם מדונה ההיריונית יכולה לכייף לה בלימוזינה עם כוסיות ולסובב ראשים במועדון,קטע אנימציה ממש מקסים וסחה על המניקור.
אבל לא מתאים להיכנס לטופ 20.יש קליפים הרבה יותר מושקעים ויפים מבחינת כוריאוגרפיה/אומנותית/עלילתית/הרעיון שמאחורי.ארר..אני מוצאת את עצמי מוציאה קליפים שלא בא לי להוציא. 5-don't tell me-אני יודעת..אני יודעת.קלאסיקה ידה ידה.לא להרוג אותי.אני ממש לא רוצה להוציא אותו.קליפ יפה.קבע טרנד לבוש חדש.קטע ככוריאוגרפיה מדליק-אבל לא לאורך כל הקליפ..מדונה מהממת.מתפלשת בחולות,על ה"שור הזועם".באמת קלאסיקה.אבל באמת שמבחינה רעיונית לעומת קליפים אחרים מבחינת השקעה הוא פחות..חבל חבל.שבוע הבא בכלל אני נראה לי לא אדע איפה לתלות את עצמי.זה הולך להיות קשה..

morgold

New member
"קשה,קשה"D-:

frozen drowned world/substitut for love beautiful stranger don't tell me you'll see
בצער לב קשה מאוד הייתי חייבת להעיף אותו...

החמישייה שלי ../images/Emo10.gif...

כואב הלב אבל מישהו צריך לעשות את זה (חחחח).... אלו הם: 1- Material girl קלאסי אבל לא מספיק חזק... 2- Ray of light לא מהאהובים עליי מה לעשות למרות שהיה הצלחה מסחררת הוא לא עושה לי את זה 3- Beautiful stranger - כן היא כוסית על שם קאמבק היסטרי של מדונה אבל יש יותר אהובים... אוי נו אין לי את מה להוריד... טוב אז ככה: 4- Music חמוד רענן צבעוני אל אין בו עומק ואומנות כמו באחרים מצטער... 5- Express yourself בצער רב רב רב הוא קליפ גדול, עוצמתי חזק כובש קאלסי היסטרי, מדונה פשוט עצומה שם אבל אבל אבל השאר יותר אהובים עליי ויותר מעלים בי חיוך ונוסטלגיה SORRY

Carlo Cest Moi

New member
אנחנו בשלב מעניין

היום מצביעים לחמש מתוך 25 ז"א גם שבאותה הזדמנות בוחרים את ה- TOP 20 של כל אחד מאיתנו ממה שנשאר ברשימה. השירים שאני לא הייתי מכניס ל- TOP 20 שלי הם: You'll see - מכל הקליפים של מדונה חבל להכניס לרשימת העשרים שני קליפים כל כל דומים בקונספט, את זה אני מוציא ואת TAB אני משאיר. Drowned world/substitute for love - לא רק שהקליפ לא משהו אלא גם שהגיע הזמן להעיף לפחות קליפ אחד מתוך ROL, זה הכי פחות טוב מביניהם. Erotica - דיטה, תארזי את השוט, הגיע הזמן ללכת הביתה. Rain - מבחינה ויזואלית אולי אחד הקליפים הכי יפים ומושקעים אבל מה לעשות אותי הוא משעמם. Deeper & deeper - זה הקליפ שהכי כואב לי להוציא השבוע, יש לי חיבה אליו בגלל שהוא נראה מחתרתי כזה אבל מה לעשות, הגיע הזמן להעיף את האפרו לעזאזל.

dor307

New member
כמו כולם גם לי זה נהיה קשה.

Rain(שונא אותו!) Express yourself (ממש מלב בררה) Deeper & deeper (לא ראיתי את הגרסה המלאה עדיין) The power of goodbye You'll see

Nadav נדב

New member
mine....../images/Emo9.gif

5. Justify my love 19. Nothing really matters 20. Beautiful stranger 22. Don't tell me 25. Hollywood

amazing mf

New member
שלי...

1. Erotica- לא מת על הקליפ... ביי ביי ביבי! 2. Drowned world/substitute for love- אפל מידי, לא מהטופ שלי... 3. Rain- יפייפה, אבל קצת משעמם 4. You'll see- לצערי, דומה מאוד לTAB 5. American life(original version)- אוהב את כל השאר יותר...

shayosh

New member
כולם היו בניי...../images/Emo52.gif

You'll see - אותו הסבר פעם נוספת.. חבל אבל יש טובים יותר מה לעשות... The power of goodbye - הגיע הזמן להוציא את הקליפ הזה באמת לגילמאות מהרשימה . קליפ מעולה לא מהטובים שלה והבלתי נשכחים ובאמת הגיע הזמן להפרד.. Drowned world/substitute for love - באמת קליפ יפה ומדי נראית שןם כל כך ! אבל כל כך! יפה ופשוטה..אבל יש יפים ממנו.. Hollywood- באמת אני לא יודע למה אני מעיף אותו די מהר , פשוט ישנם באמת קליפים יותר יפים והרעין למחווה לצלם באמת יפה אבל מדונה תודו נראית בכמה קטעים די פוי..אבל הלוק והסגנון של הקליפ מאוד יפים ..אבל שוב אין ברירה.. Deeper & deeper - רק בגלל האפרו...

למעלה