עדכון שבועית

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifעדכון שבועית../images/Emo73.gif../images/Emo86.gif../images/Emo41.gif

עדכון שבועית - התשובה הפמיניסטית לעדכון השבועי!
ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים לפורום!
אז מה הלך איתנו השבוע? היה מפגש הצ'אט הראשון של הפורום (יתקיים גם השבוע ביום שישי ב-6)
, נגמרו הלימודים
(היום!) והיה (או לא היה) אודישן ליס...
בסקר השבועית התקבלו התוצאות הבאות: (וואי אני מרגיש פתאום כמו מינה צמח
)
4 מאיתנו חושבות שעודף אלימות מיותרת ביצירה אומנותית.
1 מאיתנו חושבת שעירום מוחצן מיותרת ביצירה אומנותית.
3 מאיתנו חושבות שעודף אלימות ועירום מוחצן מיותרות ביצירה אומנותית.
9 מאיתנו חושבות שבשני המקרים הנ"ל ההופעה לא עוברת את גבול האומנות
. בסך הכל - 17 מצביעים.
החידה של שבוע שעבר לא נפתרה, כזכור החידה הייתה: כמה שנים עברו מהשנה שבה ו. שייקספיר נפטר עד לשנה שבה נשרף תאטרון הגלוב. התשובה היא28 שנים (שייקספיר נפטר ב-1616 והגלוב נשרף ב-1644). והחידה של השבוע:מיהו הכוראוגרף שיצר לראשונה את היצירה המחולית הקלאסית "אונייגין" ("יבגני אונייגין")? גם הפותרת של השבוע תזכה בכבוד, בעושר ובבילוי עם רוסי בפאב קומוניסטי מחתרתי בסיביר!
אז הסתיימו הלימודים והשבוע מסתיימות גם הבגרויות, איך אתן מרגישות? מה אתן מתכננות לעשות בחופש?
להודעה זו תצורף הטיוטא של כללי הפורום, אתן (וגם אתם - גברים) מתבקשות להגיב עליהן לטוב ולרע. חשוב שכולן יגידו את דעתן.

כללי הפורום../images/Emo70.gif

(הנוסח המקורי נמצא כאן - מאמרים
מאמרים נוספים) " פורום אמנויות הבמה הוא בית לאוהבי תרבות, אומנות ולכל מי שאוהב להופיע ולצפות בהופעות. הפורום מיועד לדיון והחלפת חוויות בתאטרון, ריקוד, שירה, מוזיקה, יצירות אומנות אחרות ובכל הקשור אליהם. מטרתו של הפורום היא חשיפה לאומנות, אך לא מתן במה למפרסמים. אף על פי כן, תיהיה אפשרות לפרסם מופעים על דפי הפורום בתנאי שהם עומדים בקו אחד עם אופיו של הפורום, הולמים אותו ואינם עוברים על כללי תפוז ומדינת ישראל. יחצנים ואנשי שיווק של מופעים מוזמנים ליצור קשר עם הנהלת הפורום לתיאום. בניגוד לסעיף הקודם, נשמח אם הגולשים בפורום יזמינו את שאר הגולשים להופעות שלהם. לפני פרסום הצעות עבודה ומודעות דרושים יש לפנות להנהלת הפורום. הודעות שלא יהיה במקום ימחקו מיד. לפי חוק זכויות יוצרים מותר לצטט מספר משפטים מיצירה ספרותית לצרכי ביקורת ודיון, אך אסור לצטט יצירה שלמה ללא קבלת אישור מוקדם (בכתב) מהמחבר. הפרת כלל זה תגרור מחיקה של ההודעה. מומץ לקרוא את המאמר בנושא זכויות יוצרים כאן. משתמשים אשר יכתבו בפורום ובצורה עיקבית לא ישרשרו, יציפו או יכתבו בצורה לא נאותה, יוזהרו ע"י הנהלת הפורום והודעתם תמחק. באם צעד זה לא יספיק, המשתמש יחסם זמנית והטיפול בו יועבר להנהלת תפוז. בעת המלצה על הופעה או מחזה ראוי לציין במה היא עוסקת (ובלי ספויילרים ללא התראה מוקדמת, בבקשה) ומה בדיוק מצא חן או לא מצא חן בעיניכם. המלצה בסגנון "אחלה הצגה" אינה נותנת מספיק מידע לקורא. כללי ההמלצה נמצאים כאן. הפורום מיועד לדיון לגופן של יצירות ולא על חברי הפורום. הקפידו להתייחס לדברים באופן ענייני ולהמנע מתקיפות אישיות, על מנת לשמור על האווירה הנעימה. באם יהיה צורך, יפתח שרשור (אוף טופיק). הודעות שיכילו כיסוחים ונאצות על בסיס אישי, אאוטינג או שימוש בשפה שאינה נאותה - ימחקו. שיהיה בכייף ותשברו רגל!" תזכרו הכללים הם בשבילכם, אז תגידו מה אתם חושבים.

normajean

New member
באמת כל שבוע מצטרפים חדשים?

אז בגדול,הכללים אומרים לנו להשאר דיי מאופקים ולהיות מקצועיים? [לא שאני מוצאת בכך רע פשוט מנסה להבין] לגבי הפרסומים פה לא מובן לי למה איך ומה אבל דיסקסנו על כך כבר ולא הבנתי ואני מניחה שחלק מהעניין כלל לא תלוי במילה שלך אלא ב"אנשים" מעליך..אז שיהיה אני מניחה שהכל מאוד הוגן ואין לי טענות או מענות במיוחד:) חוץ מזה שאולי בגלל שאנחנו לא אפילו קצת אישיים אז מספר ההודעות בפורום קטן יחסית לפורומים אחרים,רוב הדברים עוסקים בנושאי מונולוגים דיאלוגים אודישנים ועניינים אולי בגלל שאנחנו לא בסגנון "אמת או חובה"(which isn't bad at all!!!) הדברים מעט יותר יבשים לי טוב אז הכל בסדר איתי יום פסטורלי!

../images/Emo127.gif כל הכבוד

ג'ון קרנקו יצר את "יבגני אונייגין" במיוחד עבור בלט שטוטגרט. כתובתו של הרוסי ושעת המפגש בפאב הקומוניסטי בסיביר יישלחו אליך בדקות הקרובות!

למעלה