גבירותיי ורבותי!

JuveFan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifגבירותיי ורבותי!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

הכל התחיל לפני קצת יותר משנה. גולש בתפוז העלה את הרעיון לפתוח פורום מיוחד לסימולטורים והפנה את הבקשה להנהלת תפוז. ההנהלה הסכימה והזמינה את אותו גולש לבוא אליה לריאיון כדי שיהיה אפשר לפתוח את הפורום. הגולש רצה לעשות את זה, אך למרבה הצער לא מצא לזה זמן. הוא פרסם הודעה באחד הפורומים והציע לגולשים אחרים לנהל את הפורום במקומו. אני נתקלתי בהודעה הזו ובתור חובב תעופה וסימולטורים מושבע, נדלקתי על הרעיון. יצרתי איתו קשר ודיברנו על הפורום. הוא נתן לי את הטלפון של אחראית הפורומים של "תפוז" שאליה התקשרתי ותיאמתי פגישה. היום, בדיוק לפני שנה - ב - 28.12.2003, התקיימה הפגישה הזאת והפורום נולד. התחלנו בקטן עם שרשור פה, שרשור שם ועם הזמן צמחנו וגדלנו. אמנם יש קהילות סימולטורים גדולות יותר, אבל יש לנו גרעין גולשים נאמן שממלא את הפורום בהודעות מעניינות והוא בעל ידע רחב מאוד. לשמחתי הרבה גם לא נתקלתי בבעיות חריגות בפורום ואף גולש לא אילץ אותי לחסום אותו. פה ושם היו הודעות שהיה צריך למחוק, אבל זה דבר נורמלי לחלוטין. במהלך השנה האחרונה יותר מ-80 גולשים השתתפו בלמעלה מ-1200 שרשורים (קחו בחשבון שכל שרשור מכיל מספר הודעות וכך תגיעו למסקנה שמדובר באלפי הודעות!) שזו כמות יפה מאוד. בקרוב תהיה לנו בפורום תחרות מעניינית מאוד שהזוכים בה יזכו בפרסים שווים ביותר. מאוד כדאי לחכות! אני רוצה להודות לכולם על העזרה וההשתתפות שלכם בפורום בשנה האחרונה ומודה לכם על שהפכתם את החיים שלי ושל טל כמנהלים לקלים ביותר. אני מקווה ומאמין שנמשיך לגדול גם בשנה הקרובה ובטוח שאתם תעזרו לעשות את זה. שיהיה מזל טוב לכולנו!

evronh

New member
להגביר הפעילות

כדאי גם לארגן פגישות ופעילויות העשרה והחלפת מידע כמו שהיה השבוע לדוגמא במצגת של אניש מיקרוסופט בשדה התעופה בהרצליה

dors

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif

Bity

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo160.gif

LLEM

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif|מטוס

לא יודע מה הייתי עושה בלי הפורום הזה... יישר כוח!!!

LLEM

New member
אופס! נדפק ה"מטוס" (../images/Emo160.gif)...

נקווה שזה לא עין הרע להמשך הטיסות שלי בסימולטור...

../images/Emo45.gif

לקח קצת זמן עד שהאסימון נפל (אני מהדור ההוא). לשם שינוי כתבתי ברצינות והנה,הצלחת להפוך את זה לשטות. יפה.

raynman28

New member
../images/Emo160.gifמזל טוב../images/Emo160.gif../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב לפורום סימולטורים ואני שמח שהגעתי סוף סוף לפורום שבו מדברים על תחביב שאני מאוד אוהב תעופה אז מזל טוב והמון הצלחה לפורום הזה :)

Nighthawk ok

New member
אני קצת מאחר את התאריך

עכשיו הבנתי למה היתה הספירה לאחור... ואם כבר אני מגיב בתאריך הזה. אז HAPPY NEW YEAR ואם מישהו מוצא תרגום לעברית יפה של זה שיכתוב פה. שנה טובה, זה לא מספיק טוב, זה מתאים לראש השנה, זה לא יכול להתאים לכל החגים - חח

למעלה