כדוריות קרישה מעל הנורמה

אופה3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo53.gifכדוריות קרישה מעל הנורמה

אימלאאאא, דיברתי עם הרופא, אחרי שהוא שלח לי בפקס, שאני צריכה לבצע שוב פעם בדיקת דם חוזרת,ושאלתי מה הסיבה, הוא אמר שבספירת דם, יש כדוריות קרישה שהם מעל הנורמה, מה זה מה מי מווווו? הבנתי שיש טיפול לזה, ושצריך לעשות עוד פעם בדיקה, אולי טעות במעבדה, או משהו כזה, אבל מה זה לעזאזל, ומאיפה זה צץ, מקווה שזה בסדר והאם אפשר לחיות עם זה כל החיים, כי ממש לא בא לי לחטוף קריש דם ללב או למוח , הצילווווווו, זה נשמע מפחיד, אבל אני לא צריכה לפחד נכון???????? ביי האופה

אופה3

New member
למה אין יחס, תודהלכם אני עוזבת

אני שמה לב לפעמים לכל הדברים האלה שאני שואלת ואף אחד לא עונה ולא מתייחס, אז באמת חבל לי, ניסיתי לעזור ניסיתי לתת מעצמי, ואני רואה שאין יחס פה אליי, גם לא בדברים כאלה חשובים. אומנם עשיתי לפעמים טעויות פה בפורום, אבל שאני צריכה אותכם אף אחד לא עוזר, זה היחס פה, חשבתי שזה הבית השני שלי, אבל אני רואה שלא, אפילו לא מתייחסים אליי\ ובמיוחד בבדיקות כאלה שמלחיצות אותי, גם לא מנהלת הפורום, זה שפתחתי פורום אחר באתר אחר, זה על מנת לעזור לעוד אנשים כמונו, כמו שאני הערכתי את הפורום הזה, אני רוצה לעזור לאחרים. אז תודה לכולכם, שלום ולהתראות, והפעם אני עוזבת לתמיד. לא ברגע אחד של עצבים, אלא שמתי לב לזה הרבה, נכון דרשתי תשומת לב, כי הרגשתי שפה אני יכולה למלא את החסר חבל שנוכחתי לדעת שלא. שיהיה לכולכם הריון במהרה. ולהתראות האופה

רחל5

New member
13 דקות בין הודעה ראשונה לשניה

תני לזה עוד כמה שעות צ´אנס. חוץ מזה - נדמה לי שהחבר´ה במפגש. ולמה את טוענת שלא מתיחסים אליך? ראי קישור מצורף.

רחל... ההודעה היא לא מהיום...

ואופה לא תמיד יודעים מה לענות... ואולי בגלל זה לא ענו??? הגן של שושנה זה פורום אחר

רחל5

New member
אופס. סליחה.

לא שמתי לב שיש הפרש של יום ו- 13 דקות בין ההודעות... שוב סליחה.

למה להתעצבן ! אולי לא יודעים מה

אני יכולה להגיד לך שרוב השאלות שיש כאן אני לא יודעת לענות. זה אומר שאני לא מתייחסת ? שמישהו צריך להתעצבן ? אופה, תהיי יותר סבלנית. חבל להתפרץ. גם ככה כל הטיפולים והמצב הזה קשה לכולם אז למה להעמיס עליך עוד עצבים ?

נועם@בת

New member
בקי חמודה, תתבגרי

לא ענו כי לא ידעו. אין לי מושג מה זה כדוריות קרישה, כי בחיים לא שמעתי את הביטוי הזה. וזה באמת ילדותי לאיים בעזיבה כל פעם שמשהו לא מוצא חן בעיניך. גם לא הוגן להגיד שלא עונים לך אחרי שקיבלת שרשרת ארוכה של תגובות לבעיה הקודמת שהצגת (וגם לא היה מזיק לשרשר). אם את רוצה לעזוב- תעזבי, אם את רוצה להשאר- תשארי, אבל הגיע הזמן שתפסיקי לאיים בעזיבה כי זה כבר מתחיל להיות מגוחך. מנהלת הפורום נמצאת כאן כי היא נהנית להיות כאן. והיא כותבת כשיש לה מה להגיד. וכשאין לה מה להגיד- היא משתדלת לא לכתוב. אבל אם לא שמת לב, היא (כלומר אני) ממש לא חייבת לענות לכל אחד. ואני אפילו לא חושבת להתנצל כשאני לא כותבת. לגבי חוסר היחס, לא אחזור כאן על מה שכתבתי לך במסר, אבל כדאי שתקראי אותו שוב, התכוונתי למה שכתבתי לך שם. נכון, דרשת תשומת לב, ומה לעשות לא כל מה שאנחנו דורשים אנחנו גם מקבלים. אני למשל דורשת ילד כבר 7 שנים, אז זה עזר לי?
לא הבנתי לשם מה הזכרת את הפורום שפתחת, אבל אם את חושבת שהוא מתנהל טוב יותר אז אני רוגעה, כי ככה יהיה לך מקום טוב ותומך. שיהיה לך כל טוב נועם

סקארלט1

New member
באמת שנמאס מהשטויות שלך כבר../images/Emo123.gif

פעם את עוזבת, אחכ חוזרת, שואלת , כועסת מאיימת ללכת מה קרה
לא ענו לך, אז תקפיצי, תשאלי שוב, אולי הלך אי-שם לאיבוד? מה כל הנאום החוצב שרשמת פה? ואם תאיימי אז מה? די! גם ככה קשה לכולנו, למה את מכבידה בשטויות? הרבה שואלים שאלה והיא מתחבאת למטה או בעמוד הקודם, אם כולנו היינו עוזבים בשל כך לא היה פה אף אחד. בהצלחה גם לךויום טוב.

אופה יקרה... למקרה שאת עוד קוראת

אני לא ראיתי את הודעתך... וגם אם הייתי רואה... צר לי שאין לי תשובות.. כיוון שאני לא יודעת מקווה שבינתיים הכל הסתדר לך... לדעתי, בפעם הבאה כשההודעה הולכת "לאיבוד", כנראה דף קודם, כדאי להקפיץ את ההודעה שוב. לא תמיד מצליחים לראות דף קודם...לגבי, אני כמעט ולא נכנסת לדף קודם, כיוון שאני מתנתקת מהמחשב כשהדף הנוכחי נפתח (בגלל החשבון הגדול של הבוס) ואז אני יכולה לקרוא, אבל רק את הדף הנוכחי. מקווה רק לטוב - וכמובן

וואי ממש בא לי לבכות (פככככ)

די בבקשה אל תלכי, אל תלכי ! ...כאלו שטויות לא קראתי הרבה זמן. סליחה שאין לי מספיק רגשות בשביל לרחם עלייך ואם את רוצה שיעזרו לך למה לא לשאול רופא??? דוקא מגניב לשמוע ממך את השטויות האלו זה ממש בידור

אבוי לנו כי אשר יגורנו - בא?!

לכשראיתי את הודעתה של האופה, נזכרתי מייד בשיר הבא: "ואם השיר הזה נשמע לכם מוכר?...." כל כך הרבה פעמים. כל כך הרבה שטויות. כבר מזמן היו צריכים להפסיק ברמיזות, ולומר למומחית מס´ 1 בבעיות פיריון, זו החושבת שהיא יודעת הכל, ויכולה ללמד את גדולי הרופאים והפרופסורים איך וכיצד לטפל בכל אחת ואחת בבעיותיה היא. עצה טובה לי אליך, בקי - לכי לפורום שלך, נהלי אותו כמו שאת מבינה, ויעזור האל למי ששומעת בעצותייך הקלוקלות. בניגוד אלייך, זו שממהרת לתת עצות מטעות ולעיתים אף מסכנות ומסוכנות, אף אחת כאן לא הסתכנה בלתת לך מידע לא בדוק. לכי לך לדרכך, והלוואי והקדוש ברוך הוא יהיה איתך ועם אישך. מהגן הזה, קיבלת שיחרור (ואני לא חתומה עליו). הגננת.

למעלה