עזרה

מצב
הנושא נעול.

מורן 1986

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עזרה

מישהו יודע איך מגיעים מבת ים לסינמה סיטי בת"א ??? איזה קו מגיע לשם ???? פליזזזזזזז מי שיודע שיגיד לי !!! זה דחוף !!!!!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי !!!!!!

צריך להחליף אוטובוס בת"א

עזרה

מישהו יודע איך מגיעים מבת ים לסינמה סיטי בת"א ??? איזה קו מגיע לשם ???? פליזזזזזזז מי שיודע שיגיד לי !!! זה דחוף !!!!!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי !!!!!!
צריך להחליף אוטובוס בת"א
יש לקחת כל אוטובוס שהוא מבת-ים לת"א ומשם לקחת את אחד המאספים לנתניה ו/או הרצליה ו/או רמת-השרון שנוסעים דרך כביש החוף. למשל קו 601 מת"א לנתניה ולרדת בתחנה הצמודה לסינמה סיטי.

tzvika pick

New member
מבת-ים אפשר לתפוס קו 40 או 42

עזרה

מבת-ים אפשר לתפוס קו 40 או 42
של דן, עד לתחנת רכבת-מרכז, ומשם לעלות על 601, 501 של אגד, או 90 של דן.

מורן 1986

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifלשניכם../images/Emo140.gif

עזרה

לשניכם

מצב
הנושא נעול.
למעלה