עזרה בבקשה

מצב
הנושא נעול.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עזרה בבקשה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עזרה בבקשה

שלום לכולם. בשבוע הקרוב אני יצטרך להגיע לדימונה, אני מגיע מלוד, אמרו לי שצריכים להגיע ברכבת עד באר שבע ומשם באוטובוס. אתם יודעים אולי יש אוטובוס ישיר לדימונה מתחנה מרכזית תל אביב ? מה מחיר של הכרטיס ברכבת ? אני צריך לשם וחזרה. כמה כל זה סה"כ ייצא לי ? תודה לעוזרים.

evgeniy2

New member
מישהו ???

עזרה בבקשה

שלום לכולם. בשבוע הקרוב אני יצטרך להגיע לדימונה, אני מגיע מלוד, אמרו לי שצריכים להגיע ברכבת עד באר שבע ומשם באוטובוס. אתם יודעים אולי יש אוטובוס ישיר לדימונה מתחנה מרכזית תל אביב ? מה מחיר של הכרטיס ברכבת ? אני צריך לשם וחזרה. כמה כל זה סה"כ ייצא לי ? תודה לעוזרים.
מישהו ???

ה דרומי

New member
אפשרות קח רכבת לב"ש תחנה מרכז

עזרה בבקשה

צא מהתחנה כי ממש ליד וזה לפני{בין לבין} בין תחנת רכבת מרכז ולבין תחנה מרכזית ב"ש חפש את מוניות איל יש להם שם תחנה תברר מי יוצא לדימנה הם יותר זולים מאגד והם חוקים.
לפני כמה שנים היו מוניות איל 10 שח ואגד 13 שח לפני כמה שנים. היום??

evgeniy2

New member
בוא נעשה כאן סדר ../images/Emo24.gif

צא מהתחנה כי ממש ליד וזה לפני{בין לבין} בין תחנת רכבת מרכז ולבין תחנה מרכזית ב"ש חפש את מוניות איל יש להם שם תחנה תברר מי יוצא לדימנה הם יותר זולים מאגד והם חוקים.
לפני כמה שנים היו מוניות איל 10 שח ואגד 13 שח לפני כמה שנים. היום??
בוא נעשה כאן סדר

רכבת מתל אביב לבאר שמע עולה ???? מוניות/אוטובוס מבאר שבע לדימונה עולה ????? מה זמן נסיע מתל אביב לבאר שבע? מה זמן נסיע מבאר שבע לדימונה ??? האם יש אוטובוס ישיר לדימונה ? אם כן איזה ומה זמן הנסיעה ?

ה דרומי

New member
תן רגע קפיצה לקישורים ובדוק שם

בוא נעשה כאן סדר

רכבת מתל אביב לבאר שמע עולה ???? מוניות/אוטובוס מבאר שבע לדימונה עולה ????? מה זמן נסיע מתל אביב לבאר שבע? מה זמן נסיע מבאר שבע לדימונה ??? האם יש אוטובוס ישיר לדימונה ? אם כן איזה ומה זמן הנסיעה ?
לגבי אגד לדימונה כנ"ל תבדוק באתר הרכבת.
חצי שעה אתה שם היום יש כבר כביש דו מסלולי מב"ש לדימונה

m a r o k a i

New member
אין קו ישיר מת"א לדימונה

לגבי אגד לדימונה כנ"ל תבדוק באתר הרכבת.
חצי שעה אתה שם היום יש כבר כביש דו מסלולי מב"ש לדימונה
אין קו ישיר מת"א לדימונה
קח את הרכבת מלוד לת"א לב"ש ומשם עלה או על מונית אייל או על קו 056 או 048. אם אני לא טועה נסיעה באוטובוס לדימונה מב"ש עולה 9.50

fireman

New member
קיים קו ישיר מדימונה לתל אביב

אין קו ישיר מת"א לדימונה
קח את הרכבת מלוד לת"א לב"ש ומשם עלה או על מונית אייל או על קו 056 או 048. אם אני לא טועה נסיעה באוטובוס לדימונה מב"ש עולה 9.50
קו 394 (כמו הפורום שלנו) שנוסע פעם אחת ביום אקספרס דימונה תל אביב ויוצא רק מדימונה בשעה 6:40 בבוקר

m a r o k a i

New member
394 רק עוצר בדימונה כשהוא נוסע...

קו 394 (כמו הפורום שלנו) שנוסע פעם אחת ביום אקספרס דימונה תל אביב ויוצא רק מדימונה בשעה 6:40 בבוקר
394 רק עוצר בדימונה כשהוא נוסע...
מאילת לת"א ולא יוצא מדימונה. השעה מדויקת בגלל שהקו עושה הפסקה בתחנה המרכזית בעיר ואז ממשיך לת"א ומוריד נוסעים בכמה תחנות בדרך פעם היה את קו 375 שהי נוסע מת"א לדימונה והוא היה ישיר אבל הוא עצר בב"ש ולכן אמרתי שאין יותר קו ישיר

fireman

New member
אנשים עשו פה סלט אלוהים ישמור

עזרה בבקשה

אנשים עשו פה סלט אלוהים ישמור
פשוט וקל מלוד אתה לוקח רכבת לבאר שבע, אתה לא צריך להגיע לתל אביב בשביל לקחת רכבת לבאר שבע בבאר שבע אתה יורד בתחנת באר שבע מרכז מייד כשתצא מתחנת הרכבת תראה מצד שמאל תחנת מוניות "אייל" שעושים נסיעות לדימונה ואפילו יורידו אותך בדיוק איפה שאתה צריך בדימונה בשונה מהאוטובוס שעוצר בתחנה המרכזית שלו ובכמה תחנות בדימונה אפשרות אחרת היא להכנס לתוך התחנה ולקחת אוטובוס לדימונה 048\056 מחיר הנסיעה ברכבת הלוך ושוב ב"ש - לוד 46 ש"ח (הלוך ושוב) מחיר נסיעה באגד ב"ש דימונה 9.80 לכל כיוון מוניות אייל בערך אותו מחיר נסיעה טובה.

ה דרומי

New member
איבגי תגיע ברכבת לב"ש מלוד וקח

עזרה בבקשה

איבגי תגיע ברכבת לב"ש מלוד וקח
מוניות איל לדימונה. יעלה כמה שיעלה
ולא לשכוח מצלמה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה