התייעצות

lee_1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהתייעצות../images/Emo42.gif

נתחיל מתודה למנהל הפורום עופר123 שהחמיא לי עד השמיים השבוע
אז ככה, ההתייעצות היא לגביי הדבר הבא השבוע הכרתי באינטרנט בחוץ, טיפה יותר גדול ממני (עניין של קצת יותר משנה), הוא בשכבת גיל מעליי, אני בי"ב הוא לפניי צבא והוא ממש ממש נחמד... עכשיו, שלחתי לו את 2 התמונות שאני הולכת לצרף ובהתחלה הוא ממש משמ לא התלהב ממני אחר כך פתחתי תוכנית בבלוגTV של תפוז (מי שיכנס לשם יוכל לראות אותי לעיתים קרובות) וכל מה שחשפתי זה פנים, שאצלי הפנים נראות יחסית רזות לגוףף הבחור התלהב רצח (איזה חוסר צניעות, מצטערת)... והחלטנו להיפגש החששות שלי מהפגישה רציניים, בחיים לא חששתי עד כדי כך אבל מצד שני אני מאוד רוצה לפגוש אותו כי הוא ממש נחמד מה עושים?

lee_1

New member
אהה...ועוד משהו קטן...

ניסיתי לרמוז לו בכמה מקרים על הגוף שלי אבל הוא פשוט לא קולט... למשל היום דיברנו על אוכל אז הוא אמר לי שנראה לו שאני בחורה של פיצה וכוס מים אז אמרתי לו שהוא צודק אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי פיצה אז הוא שואל אותי למה כאילו מה למה???? לייק דההה כי אני בדיאטה! ושלשום בלילה אמרתי לו שאני לא אוהבת את הגוף שלי (מצטערת לכל אלו שאוהבים את העובדה שהם אנשים גדולים, אני לא, אני חיה בשלום עם זה אבל הייתי מעדיפה להיראות אחרת ולכן אני מנסה לשפר את עצמי בשביל עצמי) והוא גם לא קלט...

lee_1

New member
אפשר עוד משהו אחד קטן? ../images/Emo9.gif

בתמונות האלה הייתי 10 ק"ג פחות מהיום... אוףףף מה אני עושה?

lee_1

New member
אין יחסססססס???

מקפיצההה לניסיון נואש של עזרה

הנה קצת יחס.אחרי זה נדבר על התשלום

על היחס (אין מה לעשות,היום הכל יקר..): ולהלן העצות: שלא יהיו לך ציפיות אף פעם !!!! מאחר וציפיות גוררות בעקבותיהן כמעט תמיד גם אכזבות - אל תצפי לכלום ! לכי לפגישה,השקיעי בעצמך ובהופעתך,הווה אומר,פן קטלני,איפור שנראה כמו "לקחת לי שתי דקות לעשות אותו" ובכל זאת את נראית כמו מז'ורנל. ובגדים מחמיאים לגזרתך ולאו דווקא שחור. עד כאן ברור? יפה... לגבי הפגישה,תהיי את,אל תורידי מערך עצמך,ותהני-חשבי על הדייט כעל ערב נחמד שאת מעבירה בחברת אדם נחמד בלי ציפיות!!! ושיהיה בהצלחה !!!

lee_1

New member
אבל, אבל, אבל...

אני לא צריכה להכין אותו מראש או משהו כזה שלא יקבל טראומה?

תראי...(זה תוספת...לא כלול במחיר)

לפי התמונות שלך את לא נראית מי יודע מה שמנה אבל חמודה מאוד... ואם עלית 10 ק"ג אולי זה לא משמעותי (כמובן,הכל בעיני המסתכל ואם זו את המסתכלת אז בכלל...)בעיניי בכל אופן זה לא. את יכולה לומר מה שאני אומרת לגברים שאני משוחחת עמם "אני שמנה,שמנמנה,מלאה - תלוי מי מסתכל עליי!". ואגב,כבר נתקלתי מלא פעמים בכאלה שאמרו שאני "רק" מלאה וכאלה שחשבו שאני דובית רצינית. בכל אופן,לדעתי הלא מקצועית,הגישה שלך היא בעצם זו שמשנה,כלומר,תתייחסי למשקלך בקלילות והוא יהפוך להיות משני לאישיותך המלבבת (וחסרת השקלים אחרי כל העצות שלי...
).

חנן44

Well-known member
הוא יודע מה הוא עושה!

אני במקומו אם הייתי צעיר ב25 שנה הייתי חוטף אותך לאיזה אי בודד שלא יגנבו לי אותך

lee_1

New member
אני לא בטוחה שהוא יודע מה הוא עושה

הוא בחור צעיר בן 18 בחורים בגיל הזה מאוד מושפעים מהחברה וגם מאוד נמשכים ל"כוסיות" אוףףף

גלית35

New member
בחיי שאני לא מבינה במקום../images/Emo20.gif

לא לישון בלילה ולחשוב מב ואולי ולמה לא יותר פשוט להגיד אני שמנמנה\שמנה? זה הרבה יותר קל להגיד שאת זה בהתלחה במקום להקשר ריגשית וכדומה ואחר כך שיכאב הלב. ואם כבר צרפת לו תמונה היית צריכה לכתוב לו תוסיף עוד 10 ק"ג או לשלוח לו תמונה עדכנית. בהצלחה בכל מקרה

lee_1

New member
זה לא בא בכזאת קלות

להגיד למישהו תוסיף 10 ק"ג או.. היי מה המצב? הכל טוב אהה, אתה שומע? אני שמנה זה ל-א נעים...וזה לא נחמד...

גלית35

New member
למה זה לא קל? זו האמת לא ככה?../images/Emo20.gif

הרי שכשתפגשו הוא יראה את האמת נכון? ותנסי לחשוב רגע ככל שעובר הזמן ועוד לא נפגשת איתו את נקשרת יותר וגם הוא. והקטע יושב לך כעננה שחורה מעל- ובגלל זה אני אומרת יותר עדיף וקל ובריא לבוא ולהגיד את זה בהתחלה.

לי יקרה , מנסיון אישי כדאי לך ללכת

לפגישה בהרגשה טובה , בלי כאב ראש של "הוא לא יודע בידיוק איך אני נראית , הוא כן יודע". את צריכה להציג את עצמך כפי שאת , להשמיט עובדות בסופו של דבר יתנקם רק בך , חבל להיפגע סתם... הבחור ראה את התמונות וציינת שהוא לא היה מעוניין ( תהרגי אותי למה?!?) ואז הוא ראה רק את הפנים שנראו רזות והוא פתאום כן היה מעוניין. לי נראה שהבחור לא סגור על עצמו, במידה והוא היה אוהב בנות מלאות לא הייתה לו שום בעיה ועובדה שהוא כן אמר שהוא לא מעוניין בהתחלה קצת מחשידה מה הבן אדם בעצם בכלל מחפש. את ממש לא צריכה להתבייש לומר לו " תשמע משהו פה לא מובן לי ואני אשמח שתסביר לפני שנפגש , כששלחתי לך את התמונות הראשונות רמזת בגדול שאני לא מוצאת חן בעינייך ועכשיו פתאום הכול השתנה , מה קרה ?!? " וכן תצייני שאת בחורה מלאה/שמנמונת , למה מי הוא שאת צריכה להתבייש? את בחורה חמודה מאוד ואין לך ממה לחשוש ובמידה ואת מרגישה שכן בגללו אז הוא לא שווה אפילו את הפגישה . בהצלחה!

t32

New member
אחת ולתמיד

לכל הכותבות כאן "פגשתי בחור מקסים אבל אני שמנה....." ראית אותו ? מיהו בכלל ? מספיק לבזבז אנרגיות מוגזמות על מישהו שאולי (לרוב) בכלל לא שווה את זה . משום מה הרבה גברים שנראים כמו דני דה ויטו ביום רע במיוחד חושבים שמגיעה להם מינימום מיס תבל או הסגנית הראשונה לתואר, לכי לפגישה , אולי הוא בכלל לא נראה לך? אולי הוא מכוער עם שינים צהובות חומות ? אולי הוא אידיוט מוחלט? מה פשר האובר נתינה הזו למישהו שאת בכלל לא מכירה ? מה אכפת לך מה הוא יחשוב ? תתלבשי ולכי בגישה של " כאן אני בוחרת". מספיק עם ההתנמכות הזו !!! שוב ושוב אני רואה כאן בפורום בנות שנפגעות עד עמקי נשמתן ממשפט שנאמר בצ'אט או בשיחה מקדימה ממישהו שלרוב באמת חבל לבזבז עליו זמן , תתעוררי בבקשה יש בחוץ לפחות 3 מיליארד גברים - אני בטוחה שתצמאי שניים שלושה או מיליון שיסתדרו מצוין עם איך שאת נראית. יאללה תתלבשי תתאפרי ועופי לפגישה לא נראה לו ? ביי ביי בייבי

lee_1

New member
טוב...אז עידכונים מהשיחה שלנו

מחר בצהריים אנחנו נפגשים... אם הוא לא קלט מהתמונות...אז הוא לא יודע שאני שמנה כי אני לא אמרתי לו את זה במפורש... נראה לי שאני הולכת להתאכזב ביג טיים מחר ולגביי השאלה האם ראיתי אותו? כן, יש לו גוף מדהים (קוביות בבטן
), ופנים נחמדות....
אני מקווה שהוא לא יתאכזב נורא

החלטת לכי על זה....עם חיוך

שלב ראשון ההחלטה להפגש - ואת זה כבר עשית. שלב שני ההחלטה להחשף - וגם זה כבר עשית חלקית, נשאר רק הדובדבן להשלמת ה"תמונה". לכי לפגישה בנחישות, ובידיעה שאין לך מה להפסיד, השתדלי להיות את מקסימה כמו בשיחות ביניכם עד עכשיו. ואם חלילה ולא יהיה שלב הבא ביניכם אל לך להביט לאחור אלא רק קדימה.
אוף כמה פעמים הייתי במצבים דומים - ועדיין לא מצאתי את המתכון להצלחה מובטחת, דבר יחידי שלמדתי זה לנסות ולהאמין בעצמי - מומלץ תנסי. נשמי עמוק וצאי לדרך....ספרי איך היה.

lee_1

New member
אני מצאתי את נוסחאת הקסם

פשוט לספר לפניי את האמת ככה כשנפגשים אין פחד מהתגובה

שותקת...

יש לי מה להגיד על מה שכתבת אבל בוחרת לשתוק עד לאחר המפגש. אם תרצי אספר לך יותר מאוחר.......... ושוב -

למעלה