הפרקים הכי טובים

The Charmed Boy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפרקים הכי טובים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי שהיה את השרשור על העונה הכי טובה, חשבתי שצריך לעשות גם אחד עם הפרקים הכי טובים!!! כל אחד יביא את הפרק הכי טוב מעונה מסויימת, וגם את הפרק הכי טוב, לדעתו, בסידרה! זה יהיה מעניין!
אני אתחיל! עונה 1 - פרק 22 (כשאנדי מת). עונה 2 - לא ראיתי... אבל לפי תקצירים שקראתי - פרק 20 (נראה לי) עם הקופים שמקבלים את הכוחות של הבנות. עונה 3 - ללא ספק פרק 22 כשפרו מתה! עונה 4 - אני קצת בדילמה כאן... כי מצד אחד הסצינה הכי טובה בסידרה מכושפות בכלל נמצאת בפרק מסויים פה... אבל הוא לא בכללי הכי טוב... הממם... טוב נו שישיה - פרק 19 או 20, כשקול מת בפעם הראשונה. (עם הפיצוץ האדיר.. איזה סצינה מדהימה!!!). עונה 5 - פרק 12 כשקול מת סופית. עונה 6 - פרק 10, מה שהיה אתמול. עכשיו לגבי הפרק הכי טוב בסידרה... הממם.. אני מתלבט בין פרק 10 עונה 6, לפרק 22 עונה 3... אני נוטה יותר לפרק 10 עונה 6, אני אלך עליו. אז, פרק הכי טוב בסידרה, לדעתי: פרק 10, עונה 6.

BABY GIRL 777

New member
אני אפילו לא צריכה לחשוב

ישר כשאני חושבת על הפרק הכי טוב במכושפות אני חושבת על הפרק בעונה הראשונה (לא זוכרת איזה מספר הוא), הפרק עם הוויגמן. אין פרק יותר טוב ממנו בכל הסידרה! בזכות הפרק הזה אני מעריצה את פיבי המושלמת... אחרי הפרק אי אפשר להגיד שהיא לא שחקנית טובה!

אוקיי אז ככה...

אני לא יודעת מספרים ושמות של פרקים אבלל.. הפרק שממש הצחיק אותיי- הפרק שבאה לבנות מאירה לבנה חדשה במקום ליאו זה עוד היה שפרו הייתה בסידרה והיא לימדה אותם כל מיני טכניכות או איך שלא אומריםם לקפוץ וזה.. ממש אהבתייייייייי!!! והפרק שפייפר גילתה שהיא בהריוןןן מאמושש הפרק שהמכושפות הצילו אחת אם שער שחור שבסוף הייתה הרופאה של פייפר להריון... נוששששש והפרקק הכי מושלם שישש שאני בחיים לא ישכחחחח הפרק שפרו מתה.. חלק 1... מ-ה-מ-ם!! שבהתחלה הרגו את פייפררר אחר כך את פרוו מתהההה.... חלק 2.. ההלוויה איך היה קשה לאהובתיי פייפרר אהובתי!! מסכנונההה ועוד אחדד יפהה ומרגשש ביותררר שפייג' לוקחת את פייפר לכנסיה או מה שזה לא יהיה... ופייפר התחילה להרביץ לקברררר זה היהה ממש עצובב כל פעם שאני רואה איך היא מרביצה לקבר של פרוו אני בוכההההההההההה
עצובבבבבבבב והפרק שליאו עוזב את פייפרר להיות בכירררררררר אההההה זה באמתת הפרק הכי הכי הכי הכי הכי הכי מושלם שישששששש כולםםם בקיצרר אבל הראשון שרשמתיי ממש מצחיק ואחרונים עצוביםםם..

יותם13

New member
אני!!!

עונה 1-לא ראיתי עונה 2-לא ראיתי עונה 3-הפרק האחרון שבו פרו מתה עונה 4-תחי המלכה,פרק מספר 20 עונה 5- משלוח מיוחד,כשוואיט נולד עונה 6-לא ראיתי הכי טוב בסדרה....הפרק האחרון בעונה 3,כשפרו מתה.

lolipop100

New member
גם אני..

הכי אהבתי את הפרק האחרון והכפול של העונה ה5 שליאו הפך להיות בכיר... ממש פרק טוב.. וגם את הפרק הראשון של עונה 6 (שגם הוא היה פרק כפול) ואת הפרק של אתמול פרק 6.10 ממש פרק מעולהה.!

גם אני אהבתי את הפרק .....

לפרק ההוא קראו אור לבן,אור שחור וזה היה אחד הפייבוריטים שלי מהעונה השלישית עוד פרקים מהעונה השלישית שאהבתי all haliwells eve,the good the bad and the cursed וexit strategies. עונה רביעית-אהבתי בייחות את חצי העונה ה-4 השני פרקים כגון מכושפות ומסוכנות , תחי המלכה ושודדת הרחם. לצערי לא ראיתי את witch way now. עונה 5 - אהבתי את פרק החיסול של קול והשד הראשון של התינוק ואי אפשר בלי חתלתולות . וגם אהבתי את סוף העונה כמובן. עונה שישית ממה שראיתי - כריס כרוס עשה לי את זה מממממש אהבתי את כל הסיפור שסבב סביב כריס וגם איך שהאחיות שלחו את הכישוף להחזרת הכוחות לכריס וזהו.

Nitzan122

New member
אני

ראיתי רק מעונה 3 אז ככה: עונה 3- ליל כל האליוול לדעתי הפרק הכי יפה בסדרה עונה 4- זה עם הפיוריות וכשהם מעלימים את קול המקור עונה 5- ברח לי השם נדמה לי שקוראים לו תחוש ותחושת יכולת או משהו נו זה שהאחיות מאבדות את החושים עונה 6- ראיתי רק עד פרק 10 עד עכשיו הוא הכי טוב שהיה

buffgirl

New member
לא, לא לא... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

זה לא עובד ככה. אם רוצים משהו באמת אפקטיבי, עושים את זה ככה: אני פותחת הודעה חדשה עם הכותרת
עונה ראשונה
. ואז כל אחד משרשר אליו פרק *אחד* שהוא ממש שנא. אחרי זה, אוספים את כל הפרקים שנשארו ומהם מוצאים את כל הפרקים ששונאים, שוב רק פרק אחד, עד שנשאר הפרק שאף אחד לא הוריד מהעונה הראשונה. אפשר גם שניים או שלושה (אלו עם הכי פחות קולות הורדה). וככה עושים לכל עונה עד שבודקים איזה פרקים הכי אוהבים. עוד כל מיני חוקים: - מצביעים בכך ששמים בכותרת:
[שם הפרק]. - אם מישהו הוריד פרק, הוא ירד. וזהו. הוא לא חוזר. פיניש. קאפוט. גון. מת. זהו. לא חוזר. - לא מצל"שים את השרשור
. מה אתם אומרים?

CastroBoy

New member
שלי!!!!

1- ממה שראיתי פרק 1, ו-17 2- האחרון (זה מה שראיתי מעונה 2) 3- הפרק האחרון 4- פרק 3 (כשפייפר הופכת לפיורי) 5- בהחלט - פרק 20!! הכי מצחיק!!! Sense and Sense Ability 6- פרק 16 --ספוילר
(כשפייפר מגלה על כריס, וכשפייפר וליאו עושים את כריס)

shalehet

New member
הפרקים הכי טובים (קצת יותר..)

יש לי בכל עונה שני פרקים נבחרים. אז תסלחו לי. עונה 1- פרק 15 ווגי, פרק 17 החזרה לעבר. עונה 2- פרק 2 המעבר לעתיד, פרק 15- עם ביין ג'סאפ (המשך של פרק 9, מיס הלפאייר). בעונה הזאת קשה לי לבחור, כי זאת העונה הכי טובה לדעתי. (אז תרשו לי לציין שגם פרקים 8,9,12 ו-5 - מדמימים. עונה 3- פרק 4 החזרה לעבר, פרק 14- the good. the bad, and the cursed עונה 4- פרק 13- חיסול המקור, פרק 10- פייג' חוזרת ליום התאונה עונה 5- פרק 12 עולם אחר, פרק 7 שד הפחד עונה 6- לבינתיים פרק 16- הפרק בו עשו את כריס. פרק 18- העכביש (כל השמות של הפרקים, הם לאוו דווקא השמות במקור) בקשר לפרק שהכי אהבתי מכל העונות. אז מהעונות בהן שיחקה פרו הכי אהבתי את פרק 2 עונה 2 ומהעונות בהן משחקת פייג' הכי אהבתי את פרק 12 עונה 5.

למעלה