The Charmed Boy
New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפרקים הכי טובים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אחרי שהיה את השרשור על העונה הכי טובה, חשבתי שצריך לעשות גם אחד עם הפרקים הכי טובים!!! כל אחד יביא את הפרק הכי טוב מעונה מסויימת, וגם את הפרק הכי טוב, לדעתו, בסידרה! זה יהיה מעניין!
אני אתחיל! עונה 1 - פרק 22 (כשאנדי מת). עונה 2 - לא ראיתי... אבל לפי תקצירים שקראתי - פרק 20 (נראה לי) עם הקופים שמקבלים את הכוחות של הבנות. עונה 3 - ללא ספק פרק 22 כשפרו מתה! עונה 4 - אני קצת בדילמה כאן... כי מצד אחד הסצינה הכי טובה בסידרה מכושפות בכלל נמצאת בפרק מסויים פה... אבל הוא לא בכללי הכי טוב... הממם... טוב נו שישיה - פרק 19 או 20, כשקול מת בפעם הראשונה. (עם הפיצוץ האדיר.. איזה סצינה מדהימה!!!). עונה 5 - פרק 12 כשקול מת סופית. עונה 6 - פרק 10, מה שהיה אתמול. עכשיו לגבי הפרק הכי טוב בסידרה... הממם.. אני מתלבט בין פרק 10 עונה 6, לפרק 22 עונה 3... אני נוטה יותר לפרק 10 עונה 6, אני אלך עליו. אז, פרק הכי טוב בסידרה, לדעתי: פרק 10, עונה 6.
אחרי שהיה את השרשור על העונה הכי טובה, חשבתי שצריך לעשות גם אחד עם הפרקים הכי טובים!!! כל אחד יביא את הפרק הכי טוב מעונה מסויימת, וגם את הפרק הכי טוב, לדעתו, בסידרה! זה יהיה מעניין!