אינספקטורית

אמיקה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאינספקטורית ../images/Emo124.gif

אני לא מצליחה ליצור איתך קשר
כתבי לי מסר יש לי הזמנה של 40 משלוחים (!) מפורום למען הקהילה (לא שלנו - בנוסף
)
שפנינה תבוא לאסוף (פנינה מבקשת שתיצרי איתה קשר, שלחתי לך מסר), וכן יש לי את ההזמנה שלנו - מספר דומה פחות או יותר (
), תיכף אני אעדכן בדיוק כמה... צרי קשר שרית

אתי@

New member
איך אנחנו עושים את זה?

אם זו ההצעה הטובה ביותר - איך מתארגנים עם הכסף?

אמיקה

New member
בשביל זה צריכים את אינספקטורית

בינתיים יש לי "קופה קטנה" ממי שכבר הספיק לאתר אותי (
) וכן יש רישום מסודר של תרומות. על סמך זה נעשה הזמנה, ואת התרומות בפועל נאסוף ביום המפגש או לפני כן... צריך לעשות הזמנה - זה קודם כל.

אתי@

New member
לי יהיה מאוד נוח להזמין מאינספקטורי

את החבילה, אלא אם זה גורם לטירחה כלשהי אצל מישהו....

סטונס

New member
שמישהו בבקשה יסביר לי

אני פה לשנייה ולא ממש היה לי זמן לעקוב עדיין תורמים מוצרים, נכון? עדיין יש מפגש להרכיב מארזים? ההזמנה מאינספקטורית היא למי שהחליט לתרום מארזים שלמים?

צוקה

New member
לפי מה שאני מבינה - עדיין תורמים

מוצרים וגם קיימת אופציה לרכוש מארזים שלמים (באדיבותן של אמיקה ואינספקטורית) - וביום שני יש מפגש להרכבת המארזים. לפרטים מדוייקים יותר - שילחי מסר לאמיקה!

אמיקה

New member
בוקר טוב יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif המפגש../images/Emo41.gif

ביום ב' הקרוב, 29.3 בר"ג - שוד ווי אקספקט יו?

פאקצה

New member
אמיקה צרי איתי קשר בהקדם ../images/Emo124.gif

אני לא אוכל להגיע למפגש ביום שני עקב אילוץ רפואי... אתמול רבתי שעתיים עם הרופא שלי ואין לי בררה אני אהיה חייבת לניות אצלו ביום שני כך שתתאמי איתי ואני אעביר לך הכל ביום שישי בבוקר אור ראשון מתנצלת

אמיקה

New member
../images/Emo41.gif איסוף ../images/Emo41.gif

לכל מי שלא יכולה להגיע מכל סיבה שהיא - אנחנו נגיע אליכן/ם. נא לשרשר לכאן מי מגיעה, ולחילופין מי צריכה שיבואו לאסוף אצלה ואיפה. הערה חשובה לגבי ה"איפה": מטעמי "בטחון שדה" אנחנו ממש לא רוצים פירוט. מספיק עיר, וכל השאר יעשה במסרים. מי שלא רוצה לפרסם אפילו עיר - סבבה. אפשר "גזרה" (ת"א והסביבה הקרוב - נניח ר"ג/ דרומית לת"א - מת"א עד יבנה/ צפונית לת"א - מת"א עד נתניה). מי לשא רוצה לא את זה ולא את - באבלו ואני בת"א, ענבר צפונית לת"א, הוגוד דרומית לת"א. אפשר לשלוח מסר. ועוד הערה חשובה נא לא לפרסם מה מביאים. כל אחד נותן ע"פ יכולתו ותבואו על הברכה. הכל רשום אצלנו, רק "איפה". אוקי? יאללה תתחילו
קפיש?

T r i l i a n

New member
אני צריכה איסוף, מת"א

אבל לפני חמש בערב
הארגזים במחסן של המשרד...

HoGod

New member
יהיה לי ממש קשה להגיע אלייך לפני

17:00 - אני לא אצליח לצאת מהעבודה בשעות האלה. יש אפשרות אחרת

כנראה שאני לא אוכל להגיע בסוף ../images/Emo4.gif

מתי יתבצע האיסוף? אני צריכה איסוף מר"ג/נתב"ג - תגידו לי לאיפה להביא את הדברים מבין שני המקומות ומתי ואני אביא לפי איך שנוח לכן.

אמיקוששששששש

יצרתי קשר עם פנינה והיא הזמינה 40 מנות הכל בסדר אבל ממכם אני מבקשת שתודיעו לי מראש כדי שיוכל להזמין סחורה של כשר לפסח

אמיקה

New member
בסדר ../images/Emo45.gif

אז אני מסירה אחריות בעניין פנינה - אתן מסתדרות בינכם
אני אתקשר אליך בהקדם, ההזמנה שלנו תגיע אליך ב"ה היום.

פאקצה

New member
האפשרויות שלי לאיסוף ../images/Emo140.gif

הרצליה פיתוח - עד 17 בערך בתאום מראש שישי בבוקר תל אביב אין לי בעיה להגיע למישהי אם תרצו ומתנצלת על הבלאגן שיצרתי

למעלה