שרשור מפגש

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

יסמין ואח של שחר P: אה סליחה חבר של יסמין XD

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שחר מציגה את הראסטה שלה למצלמה D;

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

:O חבר של יסמין מכה אותה עם מקל תיפוף! סתם נו, זה לא חבר שלה P: יש לו שם, למרות שהוא אח של שחר XD קוראים לו אור, נכון? סתם P:

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

להלהלה

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שחר ומתן צועדים ברחובות תל אביב

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שחר מציגה את החולצה של אור XD יותר נכון היא מציגה באיזה הופעה הם היו;;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא לא.. ההופעה שאנחנו היינו

זה השני ברשימה.. פשוט מתן אמר שמופיע שם איזה הופעה מהולנד אומשהו כזה ושזה לא בסיבוב הופעות הבריטי אז הראתי לו שיש שם עוד שלושה מקומות שלא בבריטניה.

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif אחרונה לבנתיים

יש מגרש ביתי P: שחר והמצלמה ^^

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ראסטות D:: האדומה שלי :) הירוקה של דניאל הטורקיז-ורוד של שחר והוורוד-לבן של גל טוב אני חייבת להפסיק להתלהב מראסטות ~.~

PerfectSP

New member
התיק השקסי שלי בפרופיל../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

o DaNiEl o

New member
אמג. הכיעור ;;

השיער שלי בגודל של פיל. אל תדאגי, ביום שלישי המצלמה שלי תחזור אליי ואז.... אז... את כבר תראי

מור, יש לי תמונות שלך.

והן ממש גרועות. רק תחשבי על זה, כשתרצי לעלות תמונה שלי.D; אה, ואני אשפוך עלייך קולה או משהו אם תעלי. וזה ברור לך שאני מסוגלת.DD; ואני מתגעגעת.>: מתי רואים אותך שוב?

bloody marey

New member
גם אני מתגעגעת ;;

כנראה שב26 D: ואני אשתדל להביא לך תמתנה ;) אה ולגבי התמונות איזה תמונות יש לך בדיוק אה?! אהא אין לך אף תמונה יא שקרנית P:

ולי יש אתFSOP !!

היה אחלה =] אממ זהו.. היה כיף להפחיד אנשים עם קופסאת הקסם. אהה וג'רארד. חבל שלא צילמנו אותה XDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ולי יש את האחרון של 30שניות מוחעחעחע.

וכל הדרך הביתה אני ואור חשבנו שאולי מישהו הניח אותו שם על הדלפק כדי שישמרו לו ><" ואני לקחתי את זה חחחחחחחח נווו בטח איזה מישהו יחזור וכזה - "הוו לא! העותק האחרון של 30 שניות!!! הוא נעלם! מישהו קנה לי אותו ;;"

למעלה