שאלון הכרות נחמד

magic38

New member
ההההההשאלון

פירסינג:1 קעקועים:2 גובה: 170 מידת נעליים:39 צבע שיער: אדום אחים/אחיות:2אחים 1אחות בת כמה את נראית: 35 משקפיים? לא גשר? כן עבר פלילי:בטח
חחחחח שפות:אנגלית עברית הדברים האחרונים שעשית עניתי על השאלון ספר שקראת:על נהר הפידרה ישבתי וגם בכיתי(פאולו קואלו) סרט מושכר שראית:אין סרט בקולנוע:שר הטבעות שיר ששמעת:אהוב יקר השיר שנתקע לך בראש:של סלין דיון (שיר אהבה) הדיסק שקנית:ויטני יוסטון הדיסק ששמעת:סלין דיון האיש שהתקשרת אליו:הוא האיש שהתקשר אליך:הוא תוכנית טלוויזיה שראית:על תאונות דרכים איש שחשבת עליו: לא מגלה האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כן את/ה רוצה עוד פירסינג:כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אירופה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשיםלא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת:כל החיים נשבר לך הלב: שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית: בטח! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סרט מצויר:לוני טונס קורנפלקס:דליפקאן מסטיק: אורביט צבע:שחור יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אלו וורה תכשיט:עגילים חורף\קיץ:קייץ בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:לא מגלה ראה אותך בוכה:כולם הלכת איתו לסרט: הילדים שלי צעק עליך:חברה שלי שלח לך אימייל: חברה מאריזונה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?תמיד היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?לפעמים דברים אהובים: שיר אהוב:i will always love you-ויטני יוסטון אוכל אהוב: לחם תוכנית אהובה: מירי בלקין לא חסה ספורט אהוב:רכיבה על אופניים תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:לאישה וסתם: מה השעה עכשיו?15:56 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלים איזה ארוחה אחרונה אכלת?סלט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?ממש לא רעש אחרון ששמעת? רעש התפוזון ריח האחרון שהרחת?לא זוכרת-הבושם שלי רלף לורן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו -לא מגלה

satin

New member
קצת תשובות

קצת בכללי שם: אילי פירסינג: לא קעקועים: שלילי, אך לא סגורה על זה גובה: 1.69 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: לא בגילי משקפיים? עדשות מגע גשר? עוד לא עבר פלילי: למיטב ידיעתי לא שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית: ישבתי על האסלה ספר שקראת: סדרת החיים על פני האדמה סרט מושכר שראית: החוש השישי סרט בקולנוע: מזמן לא הייתי שיר ששמעת: poison השיר שנתקע לך בראש:Toni Braxton - Unbreak My Heart הדיסק שקנית: רק צורבת שירים שאוהבת הדיסק ששמעת: לקט שירים אהובים שצרבתי האיש שהתקשרת אליו: חבר האיש שהתקשר אליך: חבר תוכנית טלוויזיה שראית: מזמן לא ראיתי איש שחשבת עליו: יש כמה את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מתה על זה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. לונדון ואיי יוון מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:לא היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן מילה בת 4 אותיות: אפיק ממתק: לא במיוחד סרט מצויר: מלך האריות וכלבים דלמטיים קורנפלקס: לא מסטיק: אורביט צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: קיץ בחדר: ? ישן במיטה שלך: הבן שלי ראה אותך בוכה: כנ"ל הלכת איתו לסרט: אומלל אחד צעק עליך: הבן שלי כי דפקתי לו את הפאורנג'ר שלח לך אימייל: יש כמה וכמה צדיקים אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? בטח. היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? לא ממש נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא שיר אהוב: יש המון אין ספציפי אוכל אהוב: גפילטעפיש עם חזרת וחמין של שבת. תוכנית אהובה: אין לי משלי, אבל אם כבר אז שיר הסיום של תוכניות "הופ" ספורט אהוב: צלילה וסקס תחביב: קריאת ספרים, בישול, אפיה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון... ובעיקר משינה, סטלה מאריס, צביקה פיק, ארכדי, רוקסט. עיתון אהוב: ידיעות מה השעה עכשיו?חמש שלושים וחמש תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? גם וגם סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לארוז ת'פקלאות ולעבור מהדירה הזו. איזה ארוחה אחרונה אכלת? אין אצילי ארוחה אחרונה. אני מטחנה מהלכת. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? תכניות "הופ" והמים באסלה ריח האחרון שהרחת? מטהר אויר "לולה" איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו כמו חצוצרה. עולה על העצבים. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: הנסיך שלי

Taz39

New member
אני מצטרף...

קצת בכללי שם: טאז פירסינג: לא קעקועים: בדרך גובה: 175 מידת נעליים: 41 צבע שיער: מה זה ?? אחים/אחיות: שני אחים בת כמה את נראית: עשור פחות משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: אנגלית , עברית , יורובה הדברים האחרונים שעשית - השתנתי ספר שקראת: פרא סרט מושכר שראית: לא משכיר סרט בקולנוע: הסמוראי האחרון שיר ששמעת: ילדי 1973 השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע הדיסק שקנית: לא קניתי הדיסק ששמעת: אוסף שירים עבריים ( צרוב ) האיש שהתקשרת אליו: אייל האיש שהתקשר אליך: אילי תוכנית טלוויזיה שראית: 24 איש שחשבת עליו: אבישי האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא כל כך את/ה רוצה עוד פירסינג: נתחיל בראשון ואז נעבור את/ה אוהבת רכבות הרים: חולה על רכבות הרים את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אירופה , אפריקה , ארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: אסור לי לספר עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי כמה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אישית לא , אך אין לי בעיה האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: סביר להניח השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אומץ ממתק: תפוציפס סרט מצויר: כל הסוגים קורנפלקס: שוגי מסטיק: מנטה צבע: כתום יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא תכשיט: שעון שלא עובד נחשב חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה ומערכת האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: לא זוכר ראה אותך בוכה: גרושתי הלכת איתו לסרט: מיכל צעק עליך: סמדר ( בצחוק ) שלח לך אימייל: נטע האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אין לי פיגמה בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? הרבה פעמים נכשלת במקצוע?: רק באחד ??? הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא , אבל יכול להיות מעניין דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: ציפס תוכנית אהובה: 24 ספורט אהוב: כדורגל תחביב: ספורט זמר/זמרת/להקה אהובים: זמרים להקות של שנות השמונים עיתון אהוב: אין וסתם: מה השעה עכשיו? השעון לא עובד תפוח או בננה? אדום או עגול כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא משנה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? סביר להניח שלשלוח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ציפס, שניצל , סלט , מרק, וקנחתי בסלט פירות תיכון או אוניברסיטה? מכללה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? את אייל בטלפון ריח האחרון שהרחת? לא כדאי לכם לדעת וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של העבודה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- את ההיא מהמייל האחרון שקיבלתי טאז - שהתעייף

כל כולי אכזה ושיברון לב טאזי../images/Emo7.gif

אתה לא דלוק על אף אחת
לא מאמין באהבה ויראוטלית
נעצרת
טוב...הלך עלנו...לפחות נשאר לנו הצבע שלנו...

anatirs

New member
נשברתי - גם אני.

קצת בכללי שם: ענת פירסינג: נראה לך??? קעקועים: נראה לך??? גובה: 170 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: בעוד שבועיים אראה כמו בת 35. בינתיים, בת 12. משקפיים? עדשות מגע גשר? נראה לך?? עבר פלילי: אפילו לא משחקת סנוקר
שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית ועוד קצת מעוד כמה... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: חסד נעורייך (איל מגד) סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: באהבה אין חוקים (שווה!) שיר ששמעת: הנסיך הקטן השיר שנתקע לך בראש: הנסיך הקטן הדיסק שקנית: שלמה ארצי הדיסק ששמעת: לאזגו האיש שהתקשרת אליו: רונית האיש שהתקשר אליך: ה-
המיתולוגי (לאאאא, לא הגרוש
) תוכנית טלוויזיה שראית: עכשיו - יום הזכרון. אוהבת - 24. איש שחשבת עליו: הברון דה רוטשילד
האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא מתיימרת לדעת. את/ה רוצה עוד פירסינג: בטח שבבדאי את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח שבבדאי (רק צריך להזכיר לי את הטיטול
) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: תורכיה, הולנד, שוב תורכיה (שלחו אותי - נשבעת),ירדן (מתה על מדינות ערב...
). , בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יש לזה יתרונות... להרוג אנשים: על בסיס יומי עישון אצל בני עשרה: ממש, אבל ממש - לאאא! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא שותה, לא מעשנת ולא משחקת סנוקר (כמצויין לעיל) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מכירה באופן אישי ומי אני שאשפוט בכלל... האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא (ונראה מי "קונה" את זה) אי פעם נעצרת: "סנוקר", הלו?! כמה פעמים היית מאוהבת: לא זוכרת נשבר לך הלב: פעם אחת ולא בטוח שממש נשבר... שברת לבבות: מן הסתם השם שלך הופיע בעיתון: עיתון של העבודה נחשב?? התחרטת על דברים שעשית: לעיתים רחוקות. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ר ו ת ם ממתק: After eight' אלפאחורס של הוואנה (מי מכיר???) סרט מצויר: הנסיכה סיסי קורנפלקס: שוגי מסטיק: הכל הולך, רק שיהיה מתוק. צבע: כתום ושחור (אפשר שניים?) יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: sunday bloody sunday ג'לי: לא תכשיט: לא אוהבת במיוחד. חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה, ארון, שידת איפור, שידות לילה, שירותים, מקלחת ו-
. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: לא מגלה סודות צבאיים. ראה אותך בוכה: נדיר (עד שמנהל הבנק מתקשר לאיים). הלכת איתו לסרט: עוז צעק עליך: עבר לעולם שכולו טוב
שלח לך אימייל: עוז האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? שור ברור. הופעת בציבור בפיג'מה? - חדר הלבשה H&O בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: הרבה שירים אוכל אהוב: הכל, רק שלא יהיה חריף, בלי בצל, בלי חצילים, עמבה ושאר מיני ירקות... תוכנית אהובה: 24 ספורט אהוב: כדורסל פאסיבי
תחביב: קריאה, ציור. זמר/זמרת/להקה אהובים: שלמה ארצי, גידי גוב, יהודית רביץ, שלום חנוך ועוד רבים וטובים. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו? 23:12 תפוח או בננה?
כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא משנה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא חושפת שחיתויות בפרהסיה. אתה משועמם/ת? אם אני ממלאת את השאלון הזה... רעש אחרון ששמעת? איזו מין שאלה זו? ריח האחרון שהרחת?
(אופססס). וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? BIG IN JAPAN (כן, עדיין תקועה שם...) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו - כמו תמיד: לנסיך שלי.

עכשיו תורי....

בטח אשבר אחרי שאלה מספר 3..... שם: סיגל (נעים מאוד) קעקועים:מקסימום ממדבקות של מסטיקים... גובה:1.70 מידת נעליים: חוקי לענות? תלוי...או 41 או 42 תלוי ביצרן שיער: חום עם גוונים(ותודה לציון הספר) אחים-אין אחיות-שלוש נראית - לא יודעת..רק אתמול פנה אלי אחד שנראה בן 16-17(התחיל..אולי אוהב מבוגרות לך תדע) משקפיים-יש עדשות? יש(למה אין שאלה על חלקי חילוף אחרים...) עבר פלילי-קורס נהיגה מונעת, תפסוני עם פלאפון פעמיים בנהיגה. שפות: עברית,אנגלית,30 מלים באידיש..ומלה אחת בצרפתית(תנחשו) ספר: מסיימת עכשיו: "המנדולינה של קפטן קורלי" סרט מושכר: איך להפטר מבחור בעשרה ימים.. בקולנוע: "אחי הדוב" שיר שנתקע: "לאורך הים" דיסק: אוסף להיטים...לא זוכרת, מתנה לאבי על פי בקשתו דיסק ששמעתי: דיסק צרוב עם אוסף שירים אהוב... האיש שהתקשרת אליו: אישה-אמא שלי...לפני שעה. התעייפתי... אחלה רעיון!

יאיר 33

New member
טוב

קצת בכללי שם: אני פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.70 והרופאים אופטימיים מידת נעליים: 42 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: תלוי במצב רוח משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: טרם, העתיד עוד לפנינו שפות: עברית, אנגלית, צרפתית, קצת C++ הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: שעות מתות סרט מושכר שראית: נרדמתי באמצע, לא זוכר איך קראו לסרט סרט בקולנוע: עמדתי בתור ל"ללכת על המיים" לא היו כרטיסים שיר ששמעת: חבל שאי אפשר ללכת ערומים השיר שנתקע לך בראש: אותו אחד הדיסק שקנית: צורבים, צורבים הדיסק ששמעת: אוסף צרוב, צרוב... האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חבר תוכנית טלוויזיה שראית: בוב הבנאי איש שחשבת עליו: אח שלי האם את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כבשתי את אירופה, וקצת ניו-יורק בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: הקם להורגך השכם להורגו עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית: סיפור חיי (+דרוש נהג במשרה מלאה) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: חייה ותן לחיות האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: מי סופר נשבר לך הלב:
שברת לבבות: כך שמעתי השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אלעד, עידו ממתק: לא משתמש סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: פרוסטיס מסטיק: MUST כתום צבע: כחול/שחור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי:
תכשיט: פאלפון נחשב? חורף\קיץ: אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב האיש האחרון שישן במיטה שלך: הבן שלי ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: לקוח. אז יריתי בו... שלח לך אימייל: Mail Delivery Subsystem האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני? זה רעיון דברים אהובים: אוכל ספרים מחשבים צילום כתיבה וסקס שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: ארוחת ילדים במקדולנדס תוכנית אהובה: סיינפלד ספורט אהוב: דוקים נחשב? תחביב: שינה זמר/זמרת/להקה אהובים: פיקה צביק, כנסיית השכל עיתון אהוב: מעריב וסתם: מה השעה עכשיו? 23:55 תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם וגם וגם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלוהים גדול איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדוויץ , זה המקסימום שאפשר לגרד פה תיכון או אוניברסיטה? אוני אתה משועמם/ת? אני ממלא את השאלון הזה? דא? רעש אחרון ששמעת? ברקע, מסנג'ר ריח האחרון שהרחת? מרלובורו לייט וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא משהו מרתק מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? שניים. שניהם אצל ה-
ית עכשיו

ועוד אחד אלמוני../images/Emo11.gif

קצת בכללי שם: XXXX - XXXXX פירסינג: לא קעקועים: כן - אחד גובה: 173 מידת נעליים: 43 צבע שיער: עולם הולך ונעלם אחים/אחיות: 4 בת כמה את נראית: אין לי מושג משקפיים? כן גשר? ההורים שלי שכחו אותי בקטע הזה עבר פלילי: יש - אמיתי שפות: בקושי עברית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: בודהה סרט מושכר שראית: אין סרט בקולנוע: אחי הדוב שיר ששמעת: שלום חנוך החדש השיר שנתקע לך בראש: כל שירי האהבה הנכזבת הדיסק שקנית: שאמאן- מוסיקה אינדיאנית הדיסק ששמעת: אהוד בנאי האיש שהתקשרת אליו: ידידה וירטואלית האיש שהתקשר אליך: אותה אחת תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות על הבוקר איש שחשבת עליו: ממממממממממממממממממ..... האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן - לא - כן - לא - כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה] :אירופה כולה וזהו בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: הרבה עישון אצל בני עשרה: תלוי אם זו הבת שלי -לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אין בעיה האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן.. מזמן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים היית מאוהבת: לא סופר נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כנראה שכן השם שלך הופיע בעיתון: לא, אלמונימי התחרטת על דברים שעשית: כל יום !!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: צלי עוף סרט מצויר: לילו וסטיץ' קורנפלקס: רגיל ביותר מסטיק: מנטה חריף מאוד צבע: כחול - טוב זה אני יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קייייייייייייייייייייייייץ בחדר: אמבטיה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ואני ואני ראה אותך בוכה: המשפחה - לויה של סבתא לפני עשרים שנה בדיוק הלכת איתו לסרט: הבת שלי צעק עליך: מממממממממממממממממממ...... שלח לך אימייל: שומרת! האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
חיוך ענק בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
רק רצו הקפיצו אותך כיתה?
רק רצו רצית להיות המין השני?
בהריון של הבת שלי דברים אהובים: שיר אהוב: הילד בן שלושים - אהוד בנאי אוכל אהוב: תרנגולת תוכנית אהובה: סיינפלד וחברים ספורט אהוב:כדורגל תחביב:פורנו זמר/זמרת/להקה אהובים:אהוד בנאי - פינק פלויד עיתון אהוב:פיילבוי וסתם: מה השעה עכשיו? 10:45 תפוח או בננה?לא ולא כחול או אדום?כחוללללללללללללללללל סתיו או אביב?אביב - התחדשות מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?אף פעם רעש אחרון ששמעת? נחרות צחוק של חברה ריח האחרון שהרחת?הבושם שלה וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הרגיל ביותר של סמסונג מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו, מממממממממממממממממממממ.......

נקלעת הקולעת

קצת בכללי שם: חני פירסינג: ממש לא קעקועים: זוג דולפינים עם שמות הילדים גובה: 165 מידת נעליים: 40 צבע שיער: בונדיני אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 36 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: עבריינית בשירות החוק נחשב ?
שפות: עברית, אנגלית, מגמגמת בספרדית הדברים האחרונים שעשית: שיווו לא יכולה לגלות... ספר שקראת: אבא עשיר אבא עני סרט מושכר שראית: "סימה ועקנין מכשפה" סרט בקולנוע: מזמן לא הייתי שם שיר ששמעת: יום ועוד יומיים השיר שנתקע לך בראש: השיר ששמעתי הדיסק שקנית: קניתי? הדיסק ששמעת: אוסף ש"לא קניתי" האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: תלוי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב קפריסין, תורכיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נ להרוג אנשים: נ עישון אצל בני עשרה: נ נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחסיסית מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהנו האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: אישי מידי נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: בלי כוונה... השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אושר ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: יאמי מסטיק: MUST צבע: כחול יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי:
תכשיט: בכספת חורף\קיץ: אביב בחדר: נר ריחני האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: לא מכניסה אתכם למיטה שלי.... ראה אותך בוכה: יאירי צעק עליך: עוד לא קם המ.... שיצעק עלי וגם אם יצעק לא שומעת האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יום ועוד יומיים אוכל אהוב: סיני ודר' אמריקאי תוכנית אהובה: סיינפלד ספורט אהוב:
תחביב:
וסתם: מה השעה עכשיו? 11:54 תפוח או בננה? סלט פירות כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמשיך לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? גן חובה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? צפירה ריח האחרון שהרחת? ממממ ריח נעים ומשכר וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שמייח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: את האיש שעושה אותי מאושרת (כן... זה אתה...)

eyal2002

New member
נראה אם אני מסוגל

קצת בכללי שם: מיקי פירסינג: אין קעקועים: שני שחפים על הכתף גובה: 180 מידת נעליים: 45 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: עוד 3 בת כמה את נראית:37 משקפיים? עוד לא גשר? מה זה? עבר פלילי: עוד לא שפות: ע / א הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: פול אוסטר- ספר האשליות סרט מושכר שראית: מטריקס 3 סרט בקולנוע: להרוג את ביל (1) שיר ששמעת: אין מקום אחר (משינה) השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: ???? לא זוכר הדיסק ששמעת: זה שצרבתי בשביל הריצה האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: זוגו- מאפו איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: תמיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: מעט בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בשבילי להרוג אנשים: רק אם הם רעים עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: מליון נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: לא יודע השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: בטח דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מה לכתוב? אהבה? לא קצת שבלוני. אולי עדיף אושר? ממתק: שוקובו סרט מצויר: צעצוע של סיפור (1) קורנפלקס: צהוב (כמו שמכונה במחוזותינו- הכוונה רגיל) מסטיק: לימון צבע: שחור יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שבת ג'לי: מה זה? לשער? תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה? מה הכוונה? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ה- X (לא כולל הילדים- היום זאת כבר לא המיטה שלי) ראה אותך בוכה: המזכירה (תפסה אותי על חם) הלכת איתו לסרט: אני צעק עליך: חחח זה קל. ה- X. שלח לך אימייל: משעמם האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? מממממ.... לא ממש דברים אהובים: שיר אהוב: פרפרים לבנים (אורי בנאי) אוכל אהוב: חומוס תוכנית אהובה: 24 ספורט אהוב: לראות- כדורסל. לעשות - ריצה, ספינינג תחביב: לכתוב, לקרא זמר/זמרת/להקה אהובים: לו ריד עיתון אהוב: פלייבוי (סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם) וסתם: מה השעה עכשיו? 1:46 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מה שבא ברוך הבא מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ביד איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק ירקות אצל אמא תיכון או אוניברסיטה? אונ' אתה משועמם/ת? תמיד רעש אחרון ששמעת? האוטובוס מתחת לחלון ריח האחרון שהרחת? זיעה וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון?: אין לי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: ל....

גם אני ממלא ,......חלקית

קצת בכללי שם: אריק פירסינג: לא קעקועים: כן גובה: 183 מידת נעליים: 42 צבע שיער: מגולח אחים/אחיות: יש בת כמה את נראית: אני .....אההה35 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חבל שאין שפות: שומע הכל הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:שירים ..נתן זך סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: מייל דנטי השיר שנתקע לך בראש: איכס הדיסק שקנית: צורב הדיסק ששמעת: צרוב האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:מאוד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: שלם שברת לבבות: מלא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שולה ממתק: בונבון סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: ילדים צעק עליך: ילד שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו...........כן

למעלה