נשברתי - גם אני.
קצת בכללי שם: ענת פירסינג: נראה לך??? קעקועים: נראה לך??? גובה: 170 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: בעוד שבועיים אראה כמו בת 35. בינתיים, בת 12. משקפיים? עדשות מגע גשר? נראה לך?? עבר פלילי: אפילו לא משחקת סנוקר
שפות: עברית, אנגלית, קצת ספרדית ועוד קצת מעוד כמה... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: חסד נעורייך (איל מגד) סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: באהבה אין חוקים (שווה!) שיר ששמעת: הנסיך הקטן השיר שנתקע לך בראש: הנסיך הקטן הדיסק שקנית: שלמה ארצי הדיסק ששמעת: לאזגו האיש שהתקשרת אליו: רונית האיש שהתקשר אליך: ה-
המיתולוגי (לאאאא, לא הגרוש
) תוכנית טלוויזיה שראית: עכשיו - יום הזכרון. אוהבת - 24. איש שחשבת עליו: הברון דה רוטשילד
האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא מתיימרת לדעת. את/ה רוצה עוד פירסינג: בטח שבבדאי את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח שבבדאי (רק צריך להזכיר לי את הטיטול
) את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: תורכיה, הולנד, שוב תורכיה (שלחו אותי - נשבעת),ירדן (מתה על מדינות ערב...
). , בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יש לזה יתרונות... להרוג אנשים: על בסיס יומי עישון אצל בני עשרה: ממש, אבל ממש - לאאא! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא שותה, לא מעשנת ולא משחקת סנוקר (כמצויין לעיל) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מכירה באופן אישי ומי אני שאשפוט בכלל... האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא (ונראה מי "קונה" את זה) אי פעם נעצרת: "סנוקר", הלו?! כמה פעמים היית מאוהבת: לא זוכרת נשבר לך הלב: פעם אחת ולא בטוח שממש נשבר... שברת לבבות: מן הסתם השם שלך הופיע בעיתון: עיתון של העבודה נחשב?? התחרטת על דברים שעשית: לעיתים רחוקות. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ר ו ת ם ממתק: After eight' אלפאחורס של הוואנה (מי מכיר???) סרט מצויר: הנסיכה סיסי קורנפלקס: שוגי מסטיק: הכל הולך, רק שיהיה מתוק. צבע: כתום ושחור (אפשר שניים?) יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: sunday bloody sunday ג'לי: לא תכשיט: לא אוהבת במיוחד. חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה, ארון, שידת איפור, שידות לילה, שירותים, מקלחת ו-
. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: לא מגלה סודות צבאיים. ראה אותך בוכה: נדיר (עד שמנהל הבנק מתקשר לאיים). הלכת איתו לסרט: עוז צעק עליך: עבר לעולם שכולו טוב
שלח לך אימייל: עוז האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? שור ברור. הופעת בציבור בפיג'מה? - חדר הלבשה H&O בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: הרבה שירים אוכל אהוב: הכל, רק שלא יהיה חריף, בלי בצל, בלי חצילים, עמבה ושאר מיני ירקות... תוכנית אהובה: 24 ספורט אהוב: כדורסל פאסיבי
תחביב: קריאה, ציור. זמר/זמרת/להקה אהובים: שלמה ארצי, גידי גוב, יהודית רביץ, שלום חנוך ועוד רבים וטובים. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו? 23:12 תפוח או בננה?
כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא משנה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא חושפת שחיתויות בפרהסיה. אתה משועמם/ת? אם אני ממלאת את השאלון הזה... רעש אחרון ששמעת? איזו מין שאלה זו? ריח האחרון שהרחת?
(אופססס). וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? BIG IN JAPAN (כן, עדיין תקועה שם...) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו - כמו תמיד: לנסיך שלי.