שאלון הכרות נחמד

../images/Emo122.gif

קצת בכללי שם: רינה פירסינג:
אלא אם כן 3 החורים באוזניים נחשבים קעקועים:
גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: אין לי מושג משקפיים? ורודות גשר? על מים סוערים עבר פלילי: כן, אבל בלי הרשעות
שפות: עברית, אנגלית, רוסית, גרוזינית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: האלכימאי (פעם שנייה) סרט מושכר שראית: runaway jury סרט בקולנוע: לקחת חיים שיר ששמעת: לעולם לא של שלום חנוך השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: יציאה- שלום חנוך ומשה לוי בהופעה חיה הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: חסוי האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: אבא שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, כל מיני בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: קשה... קשה להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: מי סופר נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אולי... השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סוכריות אומץץץץץץץץץץץץץץ סרט מצויר: אלגרו נון טרופו קורנפלקס: פרויט אנד פייבר מסטיק: כל מיני צבע: טורקיז יום בשבוע: שישי שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: פטל תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: אביב בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הילדים שלי הלכת איתו לסרט: אחת תימניה שצורחת בקטעים מפחידים
, כמוני
צעק עליך: שלח לך אימייל: בונבונית
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כל הזמן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: פוייזן גלן של קלנד אוכל אהוב: חצ'פורי תוכנית אהובה: סיינפלד ספורט אהוב: הליכה תחביב: מוסיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון...... עיתון אהוב: מנטה וסתם: מה השעה עכשיו? 9 בערב תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום אם זה פרח, כחול אם זה ראש סתיו או אביב? גפן מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא החלטתי איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? ערסל בגינה עם ספר אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? תקתוק המקלדת ריח האחרון שהרחת? הסבון במקלחת וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רגיל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: הילדים שלי

ונוּס

New member
ואני....../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: סיגל פירסינג: לאאאא קעקועים: לאאא גובה: 165 מידת נעליים: 40 צבע שיער: אדמוני +פסים אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 28..מה איכפת לי להגיד..אחרי גיל 40 הכל יכול משקפיים? בוודאי גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: האוהל האדום ..סיפורה של דינה בתו של יעקב סרט מושכר שראית: לרכב על לוייתן סרט בקולנוע: שכחתי איך נראה קולנוע שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: ירח הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אליך: מחזר... תוכנית טלוויזיה שראית: כוכב נולד איש שחשבת עליו: הלוואי וכבר יהיה אחד כזה האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אירופה ..ירדן.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אפשרי אם רוצים להרוג אנשים: את אלה שיעשו משהו למשפחה שלי..אני בעצמי הורגת עישון אצל בני עשרה: מה לעשות... גיל המרד...זה יעבור נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא שותה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם נעים להם שיבושם להם האם את\ה אי פעם בכית על בת: על חברה שמתה ככה פתאום אי פעם בכית על בן: בוודאי אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: לא מספיק נשבר לך הלב: בוודאי שברת לבבות: בוודאי השם שלך הופיע בעיתון: כן ויותר מפעם אחת התחרטת על דברים שעשית: לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: במבי..כמה בכיתי קורנפלקס: כריות מסטיק: MUST צבע: נו..באמת..אדום וכחול יום בשבוע: חמישי ב14.00 עד יום ראשון בבוקר היום הכי לא מועדף: ראשון בבוקר ג'לי: לא תכשיט: טבעות שעיצבתי וכל הצמידים שלי חורף\קיץ: חורף!!!!! בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: האקס האחרון ראה אותך בוכה: הבת שלי הלכת איתו לסרט: לא הלכתי הרבה זמן צעק עליך: עלי לא צועקים.... שלח לך אימייל: מחזר האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?בוודאי הופעת בציבור בפיג'מה? כן במסיבת פיז'מות על חברות בכית בסרט? בוודאי היית על במה? בוודאי חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא ולא ולא דברים אהובים: שיר אהוב: ירח של שלמה ארצי אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: כל תכניות העיצוב ספורט אהוב: אני לא צריכה ..אני כבר מחוטבת תחביב: תכשיטים זמר/זמרת/להקה אהובים: שלמה ארצי עיתון אהוב: ''את'' וסתם: מה השעה עכשיו? 22.40 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום וכחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו?..מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשיר איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ברקע ריח האחרון שהרחת? הקפה שאני שותה ..טסטר צוי'ס וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סיגל של ארי סאן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ויהיה כבר...

מצטרפת

שם: שרון פירסינג: נזם באף קעקועים: כן (1) גובה: 1.70 נעליים: 40 - 41 צבע שיער: בלונד שאטני אחים ואחיות: 2 ניראית: 23 - 27 משקפיים: למחשב גשר: לא עבר פלילי: לא שפות: עברית אנגלית דבר אחרון... : מקלחת ספר: אין בעולם אהבה כמו (סמדר שיר מומלץ) שיר: איפה ישנם עוד... שלמה ארצי תוכנית טלויזיה שראיתי: כוכב נולד 2 אדם שחשבתי עליו: ידיד איש שהתקשר אלי: חברה לא דלוקה על אף אחד לא רוצה לגור במקום אחר אהבה וירטואלית: לא עוד פירסינג: לא רכבת הרים: כן חו"ל: יוון, פלמה דה מיוקרה מערכת יחסים ממרחק: בעיקרון לא להרוג:?? לא לא ולא עישון אצל בני עשרה: עדיף לא לנהוג בשיכרות: לא מערכת יחסים אצל הומואים לסביות: איכס בכיתי על בחור פעם אחד שיקרתי: כן נעצרתי: לא אהבה: 2 נשבר לי הלב: 1 שברתי לבות: 1 השם הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים: כן (מי לא?) מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מסטיק סרט מצוייר: פו הדוב קורנפלקס: דלי פקאן מסטיק: אורביט צבע: סגול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: תות תכשיט: שרשרת קיץ האדם האחרון שישן איתי במיטה: מי זוכר? ראה אותי בוכה: הבן שלי צעק עלי:" אף אחד שלח לי מייל: חברה אמרתי אוהבת אותך והתכוונתי הופעתי בציבור בפיג'מה: כן הייתי על במה: כן חשבתי שאני הולכת למות: כן נכשלתי במקצוע: כן הורידו אותי כיתה: לא הקפיצו כיתה : לא רציתי להיות המין השני: כן (בטיולים שצריך לשרותים) דברים אהובים: ים, שקט, גלים מתנפצים (אחחחחחחחחחח) שיר אהוב: אלוהים נתן לך במתנה.... אוכל האהוב: איטלקי תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוד: שחיה, טניס תחביב: טלויזיה, לישון זמר: שלמה ארצי עיתון אהוב: לאשה , קוסמופוליטן השעה: 23.50 תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום: אדום סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או איסקיו: מסנג'ר הולכת לישון ארוחה אחרונה: פודינג וניל תיכון אם מלאתי את השאלון הזה כנראה שאני משועממת רעש אחרון: שקט אצלי לאללה ריח אחרון: קרם גוף רינגנון: אלוהים נתן לך במתנה... מישהו שבא לתת חיבוק: הבן שלי, ההורים שלי מי הבא בתור???????????????

a n a t i 3 2

New member
אהבתי הכל חוץ מ...

ה"איכס" על יחסי ההומו/לסביות
אני חושבת שצריך לתת לכל אחד את זכות הבחירה שלו

נו טוב..זה ארוך..וכולם מכירים

קצת בכללי: ---------- שם:
מ י כ ל
פירסינג: לא..ממש לא אוהבת את זה. קעקועים: גם לא. מה יקרה אם ארצה להוריד...? גובה: 164 מידת נעליים:38 וחצי רחב צבע שיער: נוטה לאדום..אבל עכשיו כבר שזור לבן אחים/אחיות: יש עוד 4 מלבדי. שניים בארץ ואנחנו שלושה כאן. בת כמה את נראית: אומרים שצעירה לגילי..ושרואים את הילדים לא מאמינים...אז נו..באמת? משקפיים? בנהיגה. גשר? לא עבר פלילי: עם מחשיבים צו עיכוב יציאה מהארץ? שפות: עברית אנגלית
הדברים האחרונים שעשית ---------------------------------- ספר שקראת: משו של נורה רוברטס לנקות את הראש ברומנטיקה.. סרט מושכר שראית: לא משכירה. סרט בקולנוע: שר הטבעות האחרון. שיר ששמעת: קרוסבי סטילנס נש ויאנג. השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע..זה בעייה . הדיסק שקנית: של שרית חדד..אבל לא מתחברת אליו.. הדיסק ששמעת: אתניקס כל הזמן. האיש שהתקשרת אליו: לקוח ישראלי מעצבן האיש שהתקשר אליך: הוא התקשר חזרה..אשתו יורדת לחייו..ועכשיו אני..והוא מרגיש דפוק מכל הצדדים. תוכנית טלוויזיה שראית: אמריקאן איידול..תוכנית אכזרית. איש שחשבת עליו:זוג הורים של חברה..שנשארו ללא גרוש כי הבן שלהם גנב להם את כל החסכונות...וואי וואי וואי...קשה לשמוע..
האם ------------ את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש לא..אין..יבש כאן..מדבר.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כרגע לא..אבל חושבת על חושה באיזה אי.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב..ישראל..דומיניק ריפובליק, צרפת, אנגליה, קנדה ,טנריף.
בעד\נגד... -------------------------------- מערכת יחסים ממרחקים: היתה לזמן של שלושה חודשים וניגמרה. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: בשום אופן לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד והסקס שלו..מה שגורם לאנשים אושר..טוב בעיני.
האם את\ה ------------------ אי פעם בכית על בת: כן, חברה טובה מילדות שניפטרה מסרטן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן , אבל לא במצח נחושה. אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים ------------------------ היית מאוהבת:פעמיים באופן רציני נשבר לך הלב: פעם אחת ויחידה וכניראה לתמיד. שברת לבבות: כניראה ..אבל לא שמתי לב וזו הבעייה. השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:בוודאי
דברים מועדפים ---------------------- מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: אין משו מיוחד סרט מצויר: מלך החיות קורנפלקס: בלו בריז מסטיק: מנטול צבע: תורכיז יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ש ני ג'לי: דובדבנים תכשיט: שעון חורף\קיץ: חורף בחדר:
האיש האחרון ש ------------------------ ישן במיטה שלך: לא נחשב.. ראה אותך בוכה: חבר קרוב הלכת איתו לסרט: ידידים צעק עליך: משהו שחשבתי שהוא חבר..וצעק כי היה מאוכזב מאחרים..ומצא אותי קרקע נוחה לצעקות..או שפשוט הרגיש נוח לשחרר עלי.. שלך לך אימייל:חבר מדהים משכבר הימים.
האם אי פעם ---------------------- אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? הרבה פעמים היית על במה? כן שהייתי צעירה חשבת שאת\ה הולך למות?היו פעמים נכשלת במקצוע?: כן..לפעמים הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא, תמיד מתאימה למסלול..לא חריגה לכאן או לכאן רצית להיות המין השני? חשבתי פעם שלהיות גבר קל יותר.
דברים אהובים: -------------------------- שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב:יפני ומקסיקני תוכנית אהובה:אין משו מיוחד ספורט אהוב:אין תחביב:ציור על עץ..רקודי שנות השישים זמר/זמרת/להקה אהובים:ריטה..אתניקס..שלמה.. עיתון אהוב:ידעיות ומעריב
וסתם: ---------------------------- מה השעה עכשיו? רבע לשבע בערב תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרא מוסף שבת איזה ארוחה אחרונה אכלת? פלאפל תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? ממש ממש ממש רעש אחרון ששמעת? סירנה של מכבי אש..כל הזמן יש ריח האחרון שהרחת? רי צפז..מהארץ.בדיוק קניתי..
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: ------------------------------------ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בחייאת לא יודעת הבן שלי הוריד. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו - הבן הקטן שלי.

גם אני.....

שם:
אקסייטרית. פירסינג:
אין סיכוי. קעקועים:
הלוואי, אין אומץ. גובה:
עוד כמה ס"מ ואני דוגמנית מסלול....1.56
מידת נעליים:
36 צבע שיער:
גווניי שמש פלטינה אחים/אחיות:
בנים..
בנות.. בת כמה את נראית:
פחות מגילי בעשור. משקפיים?
כן... גשר?
לא עבר פלילי:
חלום נחשב??? נהיגה פרועה נחשב??? שפות:
עברית, אנגלית, צרפתית, ערבית מצרית, ספרדית, גורגית, איטלקית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:
"כלביי האשמורת". סרט מושכר שראית: לא צופה.. סרט בקולנוע:לא צופה.. <מומנטו> שיר ששמעת:
עד סוף העולם ..השיר שנתקע לך בראש:
אום כולתום..אינתה עומרי....חוויה מוזיקלית ללא ספק! הדיסק שקנית: אום כולתום..הדיסק ששמעת:עדיין תקועה איתה. האיש שהתקשרת אליו:
קצין וג'נטלמן! האיש שהתקשר אליך:
האקס שלי. תוכנית טלוויזיה שראית:
"חברים"..איש שחשבת עליו:
ג'נטלמן. האם את/ה דלוקה על מישהו:
כן... את/ה רוצה לגור במקום אחר:
כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
כן.. את/ה רוצה עוד פירסינג:
עוד???אין אחד אפילו... את/ה אוהבת רכבות הרים:
ממש לא! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:
ספרד, מרוקו, ארה"ב, בלגיה, בולגריה, הונגריה, צרפת, טורקיה, זנזיבר, יוון, קנדה, י- ש -ר -א -ל!! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
נגד. להרוג אנשים:
מפנטזת על כמה..אבל לא! עישון אצל בני עשרה:
הלוואי ולא... נסיעה במכונית אחרי ששתית:
..תלוי בכמות. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
אנטי! האם את\ה אי פעם בכית על בת:
לא אי פעם בכית על בן:
הרבה!! אי פעם שיקרת:
אי פעם??פחחחחח
אי פעם נעצרת:
פעמיים. כמה פעמים היית מאוהבת:
פעם אחת וזה מספיק בהחלט. נשבר לך הלב:
כן. שברת לבבות:
ברבים..המון. השם שלך הופיע בעיתון:
כן. התחרטת על דברים שעשית:
כן. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:
אוכל. ממתק:
מרשמלו סרט מצויר:לא.. קורנפלקס:לא.. מסטיק:לא.. צבע:..
כתום יום בשבוע:
שישי.. היום הכי לא מועדף:
שישי.. ג'לי:
רוב הזמן. תכשיט:
זבה לבן ויהלומים. חורף\קיץ:
קיץ. בחדר: האיש האחרון שישן במיטה שלך:ג'נטלמן חמוד. ראה אותך בוכה:ג'נטלמן מקסים. הלכת איתו לסרט: כן. צעק עליך:כן. שלח לך אימייל:המוןןןן האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
כן. הופעת בציבור: בפיג'מה?
לא. בכית בסרט?
תלוי .. היית על במה?
כן. נכשלת במקצוע?
כן. הורידו אותך כיתה?
לא. הקפיצו אותך כיתה?
כן. רצית להיות המין השני?
תמיד אישה!!!! דברים אהובים: שיר אהוב:
אינתה עומרי.. אוכל אהוב:
פסטה. תוכנית אהובה:
חברים.. ספורט אהוב:
סייקלינג. תחביב:
ציור. וסתם: מה השעה עכשיו? 08:55 תפוח או בננה?
תפוח. כחול או אדום?
כחול. סתיו או אביב?
סתיו. מסנג'ר או אייסיקיו?
מסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
אין לי מושג. איזה ארוחה אחרונה אכלת?
על האש בנאפיס. תיכון או אוניברסיטה?
אוניב' אתה משועמם/ת?
ממש לא. רעש אחרון ששמעת?
צופר של רכב. ריח האחרון שהרחת?סיגריה וקפה. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון?16 מלאו לנער..<אין אום כולתום
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו...לכולם.

למרות החשיפה

שם: שלומי פירסינג:לא יודע אולי פעם קעקועים: אם אז רק בחינה גובה: 180 מידת נעליים:10אמריקאי 44 צבע שיער: חום/שחור אחים/אחיות: 2 אחיות צעירות בת כמה את נראית: 99 עם פוטנציאל להיות צעיר ויפה יותר משקפיים? שמש נחשב ? גשר? היה עבר פלילי:לא משהו רציני , פה שוד שם מעילה בקטן שפות: עברית,אנגלית ,ערבית , קצת צרפתית קצת ספרדית וקללות ברוסית הדברים האחרונים שעשית- שבת עם ילדתי האהובה ספר שקראת:הנזיר שמכר את הפרארי סרט מושכר שראית: ג'וני אינגליש אכזבה אמיתי סרט בקולנוע: מי זוכר !???!!! שיר ששמעת: מי זוכר השיר שנתקע לך בראש:נאאאד נד נאאאד נד רד עלה עלה וראאאאד הדיסק שקנית: משהו עם שירי ילדים הדיסק ששמעת: במקרה מדונה האיש שהתקשרת אליו: לקוח האיש שהתקשר אליך:לקוח תוכנית טלוויזיה שראית:פרקי חוזרים ומשעממים של ג'וג'ו חלסטרה בערוץ הצחוק איש שחשבת עליו:רק על עצמי האם את/ה דלוקה על מישהו: על ביתי אהובתי מחמל נפשי את/ה רוצה לגור במקום אחר: תמיד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן , הרבה יותר בטוחה
את/ה רוצה עוד פירסינג: קודם נתחיל בלעשות את הראשון את/ה אוהבת רכבות הרים:חולה , חולה על רכבות הרים את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אירופה , סיני בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה:נגד התחלתי בגיל 28 נסיעה במכונית אחרי ששתית: תלוי כמה שתיתי מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:חופשי אבל לא איתי האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא זוכר אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא ממש כמה פעמים היית מאוהבת: אי אפשר לספור נשבר לך הלב: כמובן שברת לבבות: כמובן השם שלך הופיע בעיתון:לא אבל מעשי כן התחרטת על דברים שעשית:לא !!! אני משתדל ללמוד מטעויות דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: ארטיק מנטה סרט מצויר: מיפ מיפ ,אבל אוהב את כולם קורנפלקס: במבה( חדש חייבים לנסות) מסטיק: מנטה צבע: ורוד יום בשבוע:כל יום טוב היום הכי לא מועדף: כל יום בפוטנציה ג'לי: תות תכשיט: משקפי שמש חורף\קיץ: גם לכל עונה היתרונות שלה בחדר: מחשב האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:מאור- ביתי ראה אותך בוכה: גרושתי הלכת איתו לסרט: גרושתי צעק עליך: גרושתי שלח לך אימייל: תפוז תגובה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה?לא זוכר בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?רצו אבל לא הסכמתי הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב:my way אוכל אהוב:בשר טוב על האש תוכנית אהובה:כל קומדיה ספורט אהוב:לא אוהב לראות , לשחק כל משחקי הכדור במיוחד כדורסל תחביב:וואו מחשבים זמר/זמרת/להקה אהובים:חוה אלברשטיין עיתון אהוב:ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? שעה טובה תפוח או בננה?תפוז כחול או אדום?אדום ( שור או לא ) סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעבוד סוף סוף איזה ארוחה אחרונה אכלת? לילה מאוחרת תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? הלואי רעש אחרון ששמעת? צלצול הטלפון ריח האחרון שהרחת?את עצמי וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בנאלי ישן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו- מאור ביתי

עכשיו אני כי ההוא הלך....

קצת בכללי שם: שומרת-מה,לא ידעתם
פירסינג:
קעקועים:
גובה: 1.70 מידת נעליים: 39 צבע שיער: בלונג'ינג'י. אחים/אחיות: 4 שיהיו בריאים. בת כמה את נראית: 33 ו 10 חודשים. משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית, קללות בכל השפות. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:האוהל האדום (היו עוד המון אחריו...אני בבלק-אאוט,לאט זוכרת כלום). סרט מושכר שראית: לא רואה. סרט בקולנוע: אכזריות בלתי נסבלת. שיר ששמעת: GOLD של שפנדאו בלט (יחי האייטי'ס) השיר שנתקע לך בראש: GOLD (יכ אם כבר משהו נתקע עדיף שיהיה זהב). הדיסק שקנית: צביקה פיק. הדיסק ששמעת: ברי סחרוף. האיש שהתקשרת אליו: חברה טובה. האיש שהתקשר אליך:אותו כנ"ל. תוכנית טלוויזיה שראית: בחזרה לתחתית בערוץ 8. איש שחשבת עליו: אחי. האם את/ה דלוקה על מישהו:א-הה. את/ה רוצה לגור במקום אחר:א-הה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן-למי שמתאהב באהבה. לא-לאנשים עם שתי רגליים על הקרקע. את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
ש'תגעתם
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בטח שבבדאי. אנגליה,גרמניה,תורכיה ואפילו באירופה וספרד
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: כשצריך אז צריך. עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
(למרות שזה קרה לי..
) מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא חושבת שעשיתי את זה. השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית
: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דיאטה (הו-זה חמש
ידעתי שצריך לקצץ
) ממתק: מלוחים. סרט מצויר: דריה. קורנפלקס: ברנפלקס. מסטיק: מאסט-אלא מה
צבע: כתום. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון. ג'לי: בררר...אוכל רועד
יאק
תכשיט: שעון. חורף\קיץ: חורף. בחדר: אה
האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: המממ...נו..ההוא שאני אוהבת. ראה אותך בוכה: אותו כנ"ל. הלכת איתו לסרט: אותו כנ"ל. צעק עליך: אה
עוד לא נולד החצוף שיצעק עלי
שלח לך אימייל: חבר קרוב. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
מולן רוז' היה האחרון שיבבתי בו. היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
(כשאני צריכה PP בטיול) דברים אהובים: שיר אהוב:"כשזה עמוק" של קורין אלאל. אוכל אהוב:קובה אדומה (טעם של יום שישי) תוכנית אהובה:"חברים", "סיינפלד"," החמישיה" ספורט אהוב: עקיפה פרועה על הכביש-נחשב
תחביב:שופינג... זמר/זמרת/להקה אהובים:ריקי גל, ברי סחרוף,כנסיית השכל. עיתון אהוב:כולם אותו הדבר. וסתם: מה השעה עכשיו? 11:25 תפוח או בננה?
כחול או אדום?אדום. סתיו או אביב?אביב. (ברוררר) מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לעבוד
איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול בלילה-אבטיח. אתה משועמם/ת?לא ממש...ולמרות הכל לא יודעת למה אני עוד פה
רעש אחרון ששמעת?הטלפון מצלצל
והרדיו ברקע ("עכשיו טוב, עכשיו טוב") ריח האחרון שהרחת?ריח של
וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ב
של העבודה :גלינג גלינג משעמם
ב
היישן: "לעןלם בעקבות ה
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו:המממ...לפספופסה שלי.

עתליה*

New member
ואני חשבתי...

שאחרי שהקפיצו אותך כיתה גם הורידו אותך כיתה והכל בגלל שנכשלת במקצוע. עכשיו אני צריכה הסברים בגוף הסרט.

קורותיו של עכביש

שם: יאירי פירסינג:לא קעקועים: 1 על היד גובה: 1.72/20 מידת נעליים:42 צבע שיער: שקוף אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 36 ומטה משקפיים :שמש גשר : ביילי? עבר פלילי:לא שפות: עברית, אנגלית p s ספר שקראת: סודות ההצפנה סרט מושכר שראית: האחיות מגדלנה סרט בקולנוע: גיבור שיר ששמעת: עצוב למות באמצע התמוז את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן מאוד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לבנון אירופה מזרח ארה"ב שדרות מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: כן עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות:לא בכוונה השם שלך הופיע בעיתון:לא מילה בת 4 אותיות: עפרי ממתק: לא עולה לי סרט מצויר: נמו סינבד פיטר פן מלך האריות המסע המופלא הגיבן מנוטרדם קורנפלקס: כריות מסטיק:מנטה ללא סוכר שמוריד את רמת החומציות צבע: לבן יום בשבוע: כל יום היום הכי לא מועדף: היום השמיני ג'לי: מממ תכשיט: קמע של אינדיאני חורף\קיץ: אביב בחדר: השירותים ישן במיטה שלך: אני וכף ידי ראתה אותך בוכה: אהרונה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן לא כן לא.. בכית בסרט? גם בקומדיות היית על במה? לא חשבת שאת\ה הולך למות? פעם אחת נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בזמן ההריון של עפרי שיר אהוב:היום יום הולדת של ברי סחרוב גרסה מחודת אוכל אהוב: אגרול קוסקוס תוכנית אהובה: לא ספורט אהוב: כדורגל / רק גולים תחביב: ריצה זמר/זמרת/להקה אהובים:ישראלים עיתון אהוב:פשוש מה השעה עכשיו? צהריים תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב סתווי מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר בקושי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלך למלא שעות איזה ארוחה אחרונה אכלת? שאריות צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? משהו שהזכיר לי את החומוס באבו גוש... ריח האחרון שהרחת? ראה שורה למעלה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: היא יודעת

למעלה