../images/Emo122.gif
קצת בכללי שם: רינה פירסינג:
אלא אם כן 3 החורים באוזניים נחשבים קעקועים:
גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית: אין לי מושג משקפיים? ורודות גשר? על מים סוערים עבר פלילי: כן, אבל בלי הרשעות
שפות: עברית, אנגלית, רוסית, גרוזינית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: האלכימאי (פעם שנייה) סרט מושכר שראית: runaway jury סרט בקולנוע: לקחת חיים שיר ששמעת: לעולם לא של שלום חנוך השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: יציאה- שלום חנוך ומשה לוי בהופעה חיה הדיסק ששמעת: כנ"ל האיש שהתקשרת אליו: חסוי האיש שהתקשר אליך: כנ"ל תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת איש שחשבת עליו: אבא שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים: מאדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, כל מיני בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: קשה... קשה להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: מי סופר נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: אולי... השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: סוכריות אומץץץץץץץץץץץץץץ סרט מצויר: אלגרו נון טרופו קורנפלקס: פרויט אנד פייבר מסטיק: כל מיני צבע: טורקיז יום בשבוע: שישי שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: פטל תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: אביב בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הילדים שלי הלכת איתו לסרט: אחת תימניה שצורחת בקטעים מפחידים
, כמוני
צעק עליך: שלח לך אימייל: בונבונית
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כל הזמן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: פוייזן גלן של קלנד אוכל אהוב: חצ'פורי תוכנית אהובה: סיינפלד ספורט אהוב: הליכה תחביב: מוסיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: המון...... עיתון אהוב: מנטה וסתם: מה השעה עכשיו? 9 בערב תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום אם זה פרח, כחול אם זה ראש סתיו או אביב? גפן מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא החלטתי איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? ערסל בגינה עם ספר אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? תקתוק המקלדת ריח האחרון שהרחת? הסבון במקלחת וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רגיל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: הילדים שלי
קצת בכללי שם: רינה פירסינג: