וואי איזה אורך...
קצת בכללי שם: עדי פירסינג: עגילים באזניים נחשב
קעקועים:
גובה: 170 ס"מ מידת נעליים: 40 צבע שיער: טבעי - ג'ינג'י, בעזרת הספר : אדום-בורדו אחים/אחיות: אחת גדולה בת כמה את נראית: שלושים וארבע ושלושה חודשים משקפיים? עדשות מגע גשר?
עבר פלילי:
שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: משחקי זוגות- שלי יחימוביץ' סרט מושכר שראית: לרכב על לוויתן סרט בקולנוע: אין חוקים לאהבה (משהו כזה בכל אופן...) שיר ששמעת: you can't hurry love - פיל קולינס השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע. הדיסק שקנית: המון זמן לא קניתי דיסק. הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים שאני אוהבת. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: ה
שלי תוכנית טלוויזיה שראית: תיקים באפלה איש שחשבת עליו: האישלי האם את/ה דלוקה על מישהו: בּבָּדאי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לפעמים רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאאאאאאאא
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת, אנגליה, הולנד, בלגיה, ניו-יורק, האוואי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יכולה להצליח. להרוג אנשים: כמה שיותר
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח בעד אבל כמו שאומרים: לא בבית ספרינו... האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: 4 פעמים נשבר לך הלב:
שברת לבבות: מתארת לעצמי שכן... השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית: בהחלט כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: באגס באני קורנפלקס: לא צורכת את הדבר הזה מסטיק: אורביט צבע: טורקיז יום בשבוע: חמישי בשעה 16.00 היום הכי לא מועדף: ראשון בבוקר ג'לי: הא
תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף
בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: האישלי
ראה אותך בוכה: כנ"ל הלכת איתו לסרט: כנ"ל צעק עליך: מי יצעק עלי
שלח לך אימייל: לא בדקתי לאחרונה. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בּיחלט
הופעת בציבור בפיג'מה? מה פתאום...
בכית בסרט?
היית על במה? במסיבת סיום כיתה י"ב...
חשבת שאת\ה הולך למות?
בלידות של הילדים. נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא ממש... דברים אהובים: שיר אהוב: creep של רדיוהד אוכל אהוב: כל מה שאני לא צריכה לעמוד להכין... תוכנית אהובה: סקס והעיר הגדולה, סיינפלד ספורט אהוב: הקלדה על המחשב תחביב: קריאת ספרים, מקרמה, שירה במקלחת ופליית כינים. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין מישהו מיוחד עיתון אהוב: גלובס (נו ב'מת
) וסתם: מה השעה עכשיו? 16.05 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא זה ולא זה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להרביץ איזו סייסטה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה? גנון אתה משועמם/ת? עכשיו לא רעש אחרון ששמעת? דלת נטרקת ריח האחרון שהרחת? נס קפה פרנצ' וניל ששתיתי לפני חמש דקות. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סקס והעיר הגדולה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו - האישלי