שאלון הכרות נחמד

אהבתי ענתי....ולי יש עוד...

קצת בכללי
היפר אקטיבית, נחמדה, חביבה, אמיתית, ספונטנית, ועוד.. שם: קסם אישה, מלעונה......... פירסינג: מתה מפחד...ורוצה..... קעקועים: מתעלפת מפחד.....אבל כול כך רוצה, יש מתנדב לשמוא עלי
גובה: לא בהרבה מחי יחידה.......1.63.... מידת נעליים: גמדה נו... צבע שיער: בלונד טיבעי
אחים/אחיות: אחת 37 מלאך..והשנייה 18..אחות קטנה ומקסימה..פצצה.. בת כמה את נראית: מה זאת אומרת אני בת 20.. משקפיים? יש יש יש גשר?
עבר פלילי: חחחחח כמה תלונות מהגרוש על אלימות פיזית...
שפות: שפת הסימנים, שפת הגוף....

a n a t i 3 2

New member
אז גם אני עונה... ../images/Emo24.gif

שם: ענת פירסינג:
קעקועים:
גובה: 164ס"מ מידת נעליים: 42 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: שני אחים בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? אין (אבל צריכה!) גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:לא בלי ביתי סרט מושכר שראית: הסיפור שלנו סרט בקולנוע: "ללכת על המיים" מומלץ שיר ששמעת: דיויד ברוזה "באנו לכאן מתחת לשמיים" השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: רומנייה , לא קונה הדיסק ששמעת: ריקי גל האיש שהתקשרת אליו: אחי האיש שהתקשר אליך: אחי תוכנית טלוויזיה שראית: מי רואה טלוויזיה? איש שחשבת עליו: רון, רון, רון, רון האם את/ה דלוקה על מישהו: ברור את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, זה יהיה בקרוב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:איטליה, אנגליה, שוויץ וצרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף
האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: שלוש נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: לא בקטע קורנפלקס: שוגי מסטיק: לאאאאאאאאאאאאאאא צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שישי ג'לי: תפוח תכשיט: צמיד חורף\קיץ: אביב בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: כרגע רון במיטה שלי (יו, אז מה אני עושה פה) ראה אותך בוכה: רון הלכת איתו לסרט: רון צעק עליך: השכן מלמעלה שלח לך אימייל: הרבה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט? בטח היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:ברור הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: "פגישה, חצי פגישה" של חנן יובל אוכל אהוב:כבד אווז תוכנית אהובה:"עובדה" ספורט אהוב:באולינג תחביב:ציור זמר/זמרת/להקה אהובים:חנן יובל, אושיק לוי, גלי עטרי.... עיתון אהוב:ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 12:30 תפוח או בננה?
כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?מסינג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחבק את רון איזה ארוחה אחרונה אכלת? רון ואני קנינו אתמול באחת בלילה דברי מאפה תיכון או אוניברסיטה? ים אתה משועמם/ת?ברור רעש אחרון ששמעת? המנקה של חדר המדרגות (ברגע זה) ריח האחרון שהרחת?הריח המדהים של שני ילדי שנישקתי אותם לפני שהלכו לבית הספר וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? רגיל כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו נו באמת... זה ברור

avitalp

New member
עכשיו אני.... ../images/Emo20.gif

קצת בכללי שם: אביטל פירסינג:
קעקועים:
גובה: כ-170 ס"מ מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום צבוע לערמוני אחים/אחיות: אח אחד, צעיר ממני בת כמה את נראית: 35 משקפיים? כן, לנהיגה ולצפיה בטלויזיה/קולנוע גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית, אהבה הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "היורשת" - רם אורן סרט מושכר שראית: "אי.טי." עם הילדים סרט בקולנוע: "קולדמאונטיין" שיר ששמעת: "Old and Wise" בביצועה של צילה דגן ז"ל השיר שנתקע לך בראש: הנ"ל הדיסק שקנית: אוסף של שלום חנוך, מתנת יומולדת לחבר טוב הדיסק ששמעת: "שירים מלילה גוב" האיש שהתקשרת אליו: חברה שחוגגת יומולדת היום
האיש שהתקשר אליך: בנזוגי תוכנית טלוויזיה שראית: - איש שחשבת עליו: בנזוגי האם את/ה דלוקה על מישהו: בטח שבודאי
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: גרמניה, ארה"ב, צרפת, נורבגיה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: על מרחק פיזי אפשר להתגבר... להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא בשבילי... למי שמתאים וטוב - אני בעד האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות:
"מי יודע כמה לבבות שברת ללא רחם - אולי כבר רבבות. אם רק אתחיל לספור - אגיע עד אין סוף כי כל שברי הלבבות לא ייספרו מרוב...."
השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת, תמונה שלי הופיעה בעיתון גרמני, כשהייתי בת 17 התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: "ספר הג'ונגל" קורנפלקס: דליפקאן מסטיק: Must צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי ג'לי: תות תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: בנזוגי ראה אותך בוכה: הילדים שלי... ביום קשה במיוחד הלכת איתו לסרט: בנזוגי צעק עליך: ה-
, כמובן
שלח לך אימייל: חבר טוב האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כמובן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
בלידות ללא הרדמה...
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים: שיר אהוב: "עטור מצחך" אוכל אהוב: כל מה שעשוי מבצק תוכנית אהובה: "חוק וסדר" ספורט אהוב: נו, אתם יודעים...
תחביב: תשבצי הגיון זמר/זמרת/להקה אהובים: אריק איינשטיין/נורית גלרון/גשר הירקון עיתון אהוב: - וסתם: מה השעה עכשיו? 12:59 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם וחורף, רק לא קיץ מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להכין ארוחת צהריים איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? ממש לא... אין רגע דל רעש אחרון ששמעת? אוטובוס שעבר ברחוב ריח האחרון שהרחת? הקפה ששתיתי וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "עטור מצחך" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו -בן הזוג שלי...
, ענתי... נהניתי...
אביטל

אדמiנית

New member
וואי איזה אורך...

קצת בכללי שם: עדי פירסינג: עגילים באזניים נחשב
קעקועים:
גובה: 170 ס"מ מידת נעליים: 40 צבע שיער: טבעי - ג'ינג'י, בעזרת הספר : אדום-בורדו אחים/אחיות: אחת גדולה בת כמה את נראית: שלושים וארבע ושלושה חודשים משקפיים? עדשות מגע גשר?
עבר פלילי:
שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: משחקי זוגות- שלי יחימוביץ' סרט מושכר שראית: לרכב על לוויתן סרט בקולנוע: אין חוקים לאהבה (משהו כזה בכל אופן...) שיר ששמעת: you can't hurry love - פיל קולינס השיר שנתקע לך בראש: לא נתקע. הדיסק שקנית: המון זמן לא קניתי דיסק. הדיסק ששמעת: דיסק שצרבתי עם כל מיני שירים שאני אוהבת. האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: ה
שלי תוכנית טלוויזיה שראית: תיקים באפלה איש שחשבת עליו: האישלי האם את/ה דלוקה על מישהו: בּבָּדאי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לפעמים רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאאאאאאאא
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: צרפת, אנגליה, הולנד, בלגיה, ניו-יורק, האוואי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יכולה להצליח. להרוג אנשים: כמה שיותר
עישון אצל בני עשרה:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח בעד אבל כמו שאומרים: לא בבית ספרינו... האם את\ה אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: 4 פעמים נשבר לך הלב:
שברת לבבות: מתארת לעצמי שכן... השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית: בהחלט כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: באגס באני קורנפלקס: לא צורכת את הדבר הזה מסטיק: אורביט צבע: טורקיז יום בשבוע: חמישי בשעה 16.00 היום הכי לא מועדף: ראשון בבוקר ג'לי: הא
תכשיט: טבעת חורף\קיץ: חורף
בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: האישלי
ראה אותך בוכה: כנ"ל הלכת איתו לסרט: כנ"ל צעק עליך: מי יצעק עלי
שלח לך אימייל: לא בדקתי לאחרונה. האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בּיחלט
הופעת בציבור בפיג'מה? מה פתאום...
בכית בסרט?
היית על במה? במסיבת סיום כיתה י"ב...
חשבת שאת\ה הולך למות?
בלידות של הילדים. נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא ממש... דברים אהובים: שיר אהוב: creep של רדיוהד אוכל אהוב: כל מה שאני לא צריכה לעמוד להכין... תוכנית אהובה: סקס והעיר הגדולה, סיינפלד ספורט אהוב: הקלדה על המחשב תחביב: קריאת ספרים, מקרמה, שירה במקלחת ופליית כינים. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין מישהו מיוחד עיתון אהוב: גלובס (נו ב'מת
) וסתם: מה השעה עכשיו? 16.05 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא זה ולא זה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להרביץ איזו סייסטה
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה? גנון אתה משועמם/ת? עכשיו לא רעש אחרון ששמעת? דלת נטרקת ריח האחרון שהרחת? נס קפה פרנצ' וניל ששתיתי לפני חמש דקות. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סקס והעיר הגדולה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו - האישלי

../images/Emo6.gif

דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: אהבה... ממתק: במבה... סרט מצויר: במבי... קורנפלקס: הכולללללללללללל... מסטיק: בזוקה... צבע: אדום.... יום בשבוע: חמישי... היום הכי לא מועדף:שני... ג'לי: אדום... תכשיט: את....ענתי... חורף\קיץ: אישה של קיץ... בחדר: סקס...

../images/Emo26.gifרוצה עוד../images/Emo36.gif

צימר או מלון?
עיתון או ספר?
בריכה או ים?
ת"א או ירושלים?
בשרי או חלבי?
וניל או שוקולד?
שקיעה או זריחה?
עצמאי או שכיר?
ספורט או אלגנט?
פלאפון או טלפון?
אבא או אימא?
פורום או צ'אט? בהצלחה!!!

../images/Emo26.gif עוד ממה...../images/Emo8.gif

צימר או מלון?...בית מלון............ עיתון או ספר?...ספר............ בריכה או ים?...ים ובריכה............ ת"א או ירושלים?...תל-אביב........... בשרי או חלבי?...בשר.......
........... וניל או שוקולד?...וניל.......... שקיעה או זריחה?...את שנהים.......... עצמאי או שכיר?...עצמאי..........
ספורט או אלגנט?...ספורט במיטה...אלגנט מחוצה לה........ פלאפון או טלפון?...פאלפון, אבל שיהיה מאותה חברה סלולרית...... אבא או אימא?...אין כמו אמא ואבא בעולם........
פורום או צ'אט?...פורום...........

אותי כולם כבר מכירים ../images/Emo141.gif

שם: שושן פרא פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.76 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שתיים בת כמה את נראית: 39 משקפיים? כן גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול סרט מושכר שראית: לא שוכר סרט בקולנוע: קסם הנעורים חלק א שיר ששמעת: "מיליונים" של אתי אנקרי המקסימה השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: אוסף של בני גודמן הדיסק ששמעת: אוסף של צ'ט בייקר האיש שהתקשרת אליו: האחרון? יואל האיש שהתקשר אליך: קלאודיה תוכנית טלוויזיה שראית: מ.ק. 22 איש שחשבת עליו: אבא שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: תמיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: גם כן מערכת יחסים להרוג אנשים: רק מהגנה עצמית עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שווה לנסות פעם האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: בלי סוף אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: יותר מדי נשבר לך הלב: יותר מדי שברת לבבות: שברתי כל מה שאפשר השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: גלידה סרט מצויר: אלגרו נון טרופו קורנפלקס: לא מסטיק: ספירמינט צבע: כל צבעי הקשת יום בשבוע: כולם היום הכי לא מועדף: אין ג'לי: לא תכשיט: זה הגרוש של אדמו, לא? חורף\קיץ: הכל חוץ מחורף בחדר: 2053 האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: היו שם הרבה אנשים שראו הלכת איתו לסרט: יורש העצר צעק עליך: יוסי שלח לך אימייל: רוני האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? אין לי פיג'מה. בכית בסרט? בטח היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: יש הרבה. שיר אהוב: מהזמן האחרון? "מיליונים" של אתי אנקרי המקסימה. אוכל אהוב: גלידה, אבטיח. תוכנית אהובה: פרייז'ר, עמוק באדמה. ספורט אהוב: כדורגל. תחביב: קריאה, כתיבה, מוסיקה, קולנוע, טיולים. זמר/זמרת/להקה אהובים: אוווו, יש כל כך הרבה. עיתון אהוב: קורא "העיר" בסוף השבוע. וסתם: מה השעה עכשיו? שעה של חסד. תפוח או בננה? כן. כחול או אדום? כן. סתיו או אביב? כן. מסנג'ר או אייסיקיו? לא. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללחוץ "שלח" איזה ארוחה אחרונה אכלת? גנבתי לישוע מהצלחת. תיכון או אוניברסיטה? כן. אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? התקתוק של המקלדת. ריח האחרון שהרחת? הקפה ששתיתי. וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "אנה" של משינה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? פמלה אנדרסון, אבל הידיים שלי קצרות מדי בשביל זה.

למעלה