שאלון הכרות נחמד

a n a t i 3 2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון הכרות נחמד../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

(נגנב מפורום אחר) אחר. קצת ארוך אבל גם שונה משאלונים אחרים. אז יאללה לעבודה. קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו

אני אני

כולל בתוכו קצת מזה וקצת אחר,בנגוד כמובן לאחר,שהוא דרך כלל הוא,או מכסימום היא...טוב או רע כבר עניין קטנוני,אבל יחודי לעצמי ולכל עולמי.

a n a t i 3 2

New member
את לא חייבת לענות../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני יודעת את התשובות שלך מראש
אבל דווקא את השאלה האחרונה אין לי מושג
אז אני מאשרת לך לענות רק על האחרונה..

קודם כול....יגנבת....../images/Emo6.gif

חלק שני: ספר: בשוכבי ובקומי אישה-עדיין קוראת... שיר ששומעת: את כול השירים של יהודית רביץ...מגזימה... האיש שהתקשרת אליו: לא מגלה... האיש התקשר אלייך: לא מגלה... איש שחשבת עליו: לא מגלה... חלק שלישי: לא מגלה על מי אני דלוקה... לא רוצה לגור במקום אחר... מאמינה באהבה וירטואלית... רוצה פירסינג בבטן...אבל פוחדת... לא אוהבת רכבות הרים... חלק רביעי: נגד מערכות יחסים מרחוק... נגד להרוג אנשים... נגד עישון אצל בני עשרה... נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית... בעד ונגד יחסים של הומואים/לסביות/ביקסואלים... חלק חמישי: בכיתי... בכה... שיקרתי... שיקר... לא נעצרתי... חלק שישי: בטח שהייתי מאוהבת... בטח שנשבר לי הלב... בטח שברתי לבבות... בעיתון...
... בטח שהתחרטתי על דברים שעשיתי... חלק שמיני: לא מגלה מי ישן איתי... לא מגלה מי ראה אותי בוכה... לא לקח אותי לסרט...קמצן... צעק עלי...הצחקת אותי... אימייל ...מפוצץ ממנו... חלק תשיעי: אמרתי "אני ואהבת אותך" ועוד אומר לו... פיגמה בציבור-לא... בכיתי בסרט... הייתי על במה... לא....טפו טפו טפו...
נכשלתי כן... הורידו לא... הקפיצו לא...טקילה כן... מין השני...השתגעת... חלק עשירי: שבתות וחגים-יהודית רביץ... הכול.... סקס והעיר הגדולה... ספורט
סקס... תחביב-להכין מחרוזות... יהודית רביץ, נורית גלרון, שלמה ארצי, סלין דיון...יש עוד... ידיעות אחרונות... חלק אחרון: השעה עכשיו******09:08
כחול....ברור.... אביב שום דבר משניהם....רק תפוזON ...חחחחחח לאכול וואחד סנדוויץ... משועממת...? ניראה לך ? היפר אקטיבית בחיים לא משועממת... משאית כמעט נכנסה פה עכשיו בויטרינה... ריח אחרון...? הסנדוויץ שלי...

° זואי °

New member
יאללה גם אני ...

שם: זואי פירסינג:
קעקועים: 3,רביעי בדרך ... גובה: גמדה פלוס מידת נעליים: 38 צבע שיער: משתנה אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: 25 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי: עברינית בפוטנציה שפות: עברית, אנגלית ספר שקראת: הארי פוטר - החמישי סרט מושכר שראית: לא משכירה סרטים סרט בקולנוע: paycheck - בקולנוע הביתי שיר ששמעת: queen - love of my life השיר שנתקע לך בראש: queen - love of my life הדיסק שקנית: אהמממממ הדיסק ששמעת: club system 31 האיש שהתקשרת אליו: R600 האיש שהתקשר אליך: החבר של R600 תוכנית טלוויזיה שראית: eastenders איש שחשבת עליו:
את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אירופה, ארה"ב, קנדה, מקסיקו מערכת יחסים ממרחקים: כן ולא להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: כל עוד זה לא הילדים שלי, אין לי התנגדות נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא משנה לי, שיעשו מה בא להם אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
היית מאוהבת: כל הזמן נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: .... מילה בת 4 אותיות: סקסי ממתק: מרציפן סרט מצויר: צעצוע של סיפור קורנפלקס: קלוגז מסטיק:
צבע: כחול, סגול, טורקיז יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: זהב לבן חורף\קיץ: אביב בחדר: שינה ישן במיטה שלך: R600 ראה אותך בוכה: לא זוכרת הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: לא היה שלח לך אימייל: חבר של.... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה? בטח בכית בסרט? גם בקומדיות היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? 3 פעמים נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני? גיל 12 נחשב? שיר אהוב: כל השירים של queen אוכל אהוב: תפוחי אדמה תוכנית אהובה: farscape ספורט אהוב: אופנוע ובכלל, כל ספורט אתגרי תחביב: דוקים זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: מה השעה עכשיו? אין לי שעון תפוח או בננה?
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? חורף מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? באמצע אתה משועמם/ת?
רעש אחרון ששמעת? trance ריח האחרון שהרחת?
לא מגלה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: החבר של ...

goni11

New member
משת"פ

שם: ניר פירסינג: הורד מזמן קעקועים: אידיאני, שחף, סודי גובה: 180 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 בן כמה את נראה: 25-35 משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית ,גרמנית, פולנית, קצת מרוקאית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: עלייתו ונפילתו של הרייך השלישי סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: יצורים שמיימים שיר ששמעת: זה השיר השיר שנתקע לך בראש: זה השיר הדיסק שקנית: דיוויד ברוזה הדיסק ששמעת: דיוויד ברוזה האיש שהתקשרת אליו: חבר האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: מישהיא מהעבר (חברה ראשונה) האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יתכן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: סקוטלנד בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: יתכן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: רצוי שלא נסיעה במכונית אחרי ששתית: רצוי שלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מתקבל על הדעת האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים היית מאוהבת: שבע, שמונה, לא ממש יודע... נשבר לך הלב: ארבע אולי שברת לבבות: שש אולי... השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: קבלה ממתק: מרמלדה סרט מצויר: באגס באני קורנפלקס: רגיל מסטיק: בזוקה צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: (לא מבין את השאלה... תכשיט: טבעת חורף\קיץ: אביב בחדר: (לא מבין את השאלה... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אמיר, בני ראה אותך בוכה: אמיר, בני הלכת איתו לסרט: אמיר, בני צעק עליך: אמיר, בני שלח לך אימייל: חברה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: איזדורה אוכל אהוב: מרק שעועית תוכנית אהובה: "עושים שוק"- גיל חובב ספורט אהוב: משחק -כדורעף צופה-כדורסל תחביב: כתיבה (וגם מקצוע) זמר/זמרת/להקה אהובים: ברוזה עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? 1004 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? (לנקות את השטיח עם שמפו כזה...) איזה ארוחה אחרונה אכלת? ספגטי תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לעיתים רעש אחרון ששמעת? אזעקה של מכונית ריח האחרון שהרחת? בישולים וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נוקיה (הרגיל) דווקא היה נחמד... ניר

רגע רגע לאט לאט ..חחחחח

קצת בכללי שם: מזל-חי פירסינג: למה מה קרה קעקועים: איכס עלק שיגרדו אותי אחורי זה? גובה: רוצים להסתלבט עלי? 1.55 מידת נעליים: בחיית 36-37 לפי הגובה לא? צבע שיער: כבר שכחתי ..היה חום כהה..היום גוונים שאבדו את הבסיס לכסות את הלבן אחים/אחיות: 1 חמוד ומיוחד..אבל דוס מה הוא אשם ..לא שזה מפריע לי בת כמה את נראית: מאוד תלוי באיזה יום נופלים עלי לפעמים 24 לפעמים 94 משקפיים? כן יפים תכולים גשר? עוד לא ..אבל אולי יום אחד יפלו לי השיניים נשים פלטה עבר פלילי: חחחחחחחח עד לכאן אה שפות: עברית תמנית פרסית ..סתםםםםםםםם הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "ידידות עם אלוהים" סרט מושכר שראית: למה מושכר קונה אותם סרט בקולנוע: הרבה זמן לא הייתי שם אבל האחרון היה מרגש וטוב..לא זוכרת שם שיר ששמעת: מראה מראה מי הכי יפה ..חחחח בחיי זה של רגב הוד השיר שנתקע לך בראש: אל תינשאי לי אהובה האהבה בנישואים רקובה (המצאה שלי) הדיסק שקנית: הרבה זמן לא קניתי..האחרון רגב הוד הדיסק ששמעת: משהו יפה שקיבלתי מתנה מחבר טוב..שנות השישים האיש שהתקשרת אליו:
הוא חולה אסור להעיר חולים..אוף נראה לי נדבקתי האיש שהתקשר אליך: היום עוד לא התקשרו אליי באסה..שכחו אותי בבית 4 תוכנית טלוויזיה שראית: "אהבה מעבר לפינה".."מיכאלה".."פספוסים" איש שחשבת עליו: אותו אחד שחושבת עליו האם את/ה דלוקה על מישהו: אני דלוקה מתמיד את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן ..לזרום ב
..לעוף ל
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא לא לא את/ה רוצה עוד פירסינג: איכססססס את/ה אוהבת רכבות הרים:מפחיד אותי את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:הייתי קטנה בשביל לזכור אבל ..ניו יורק..לוס אנג'לס .. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא משהו ..יותר נגד להרוג אנשים: כאלה שהורגים אונסים עישון אצל בני עשרה: מה אני אגיד אני התחלתי שם נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא נוהגת אז נוסעת מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיהיה להם לבריאות אבל לא מול העיניים שלי האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא בת ולא בן ..בוכה רק אם בא לי אי פעם בכית על בן: כנ"ל אי פעם שיקרת: שקר לבן לא הורג..משתדלת גם לא להיות שם אי פעם נעצרת: חחחחחחחחחחח כמה פעמים היית מאוהבת: מה חשוב כמה פעמים..חשוב שזאת רק התאהבות נשבר לך הלב: אוי הלב שלי חחחחחחחח..ממש לא יש לי לב בטון שברת לבבות: אומרים שכן אז לא אשבור להם את המילה השם שלך הופיע בעיתון: עדין לא אבל גם זה יקרה פעם..אולי בסוף מודעות אבל התחרטת על דברים שעשית:בדרך כלל לא..לפעמים כשזה קורה אני מודה שיו עייפת אותי מחזירה את המחשב לבן שלי..

בטח בטח בגלל הגובה../images/Emo8.gif..קחי עוד

דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: טעים חחחחחחח סרט מצויר: לא אוהבת קורנפלקס: גונבת לילדים מסטיק: חריפ צבע: אדום/כחול יום בשבוע: ???? היום הכי לא מועדף: ???? ג'לי: בזק?חזק? בארבע אותיות???? תכשיט: יהלם חחחחחח ..אבנים מכל מיני מינים חורף\קיץ: קיץ כמובן ..עדיף אביב וסתו בחדר: אהבה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא היו הרבה ראה אותך בוכה: מי שהיה קרוב מספיק הלכת איתו לסרט: איזה פולני חמוד צעק עליך: למה מה קרה???? שלח לך אימייל: הרבה שלחו האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? חחחחחחחחחחח כן תמיד..בכל מיני אופנים הופעת בציבור בפיג'מה?כן כשילדתי את הבנים בכית בסרט? כן הרבה היית על במה? כן כשהייתי קטנה חשבת שאת\ה הולך למות? כן כל יום מחדש כשהולכת לישון נכשלת במקצוע?:רק בתיכון הורידו אותך כיתה? ממש לא אבל אמרו לי אם לא אז תעופי למקום אחר הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: לא זוכרת שמות..יש הרבה אוכל אהוב: לא תימני תוכנית אהובה: "מיי פרסט סוני" ספורט אהוב: אופניים תחביב: כל מיני זמר/זמרת/להקה אהובים: לא עיתון אהוב: ידיעות וסתם: מה השעה עכשיו? 11:31 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? שניהם ..יותר כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? חוזרת למטבח ולילדים איזה ארוחה אחרונה אכלת? מלווח חחחחחחחח תיכון או אוניברסיטה? תלוי אתה משועמם/ת? לא כל כך רעש אחרון ששמעת? צלצול טלפון ריח האחרון שהרחת? את המרק התימני שהכנתי לבנים וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? קצת משוגעת
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ...לכל מי שרוצה לקבל

טוף גם אני כי משעמם לי. פירסינג-../images/Emo128.gif קעקועים-3 גובה-דרדסית מידת נעליים-37 אחים אחיות-3 משקפיים-../images/Emo127.gif גשר../images/Emo128.gif סרט אחרון שראית-חטופים בארגנטינה השיר שנתקע לך בראש-חלומות-אייל גולן האיש שהתקשרת אליו-חבר האיש שהתקשר אליך-חברה דלוקה על מישהו-../images/Emo35.gif לגור במקום אחר-כן אהבה וירטואלית-לא מאמינה רכבות הרים-אין סיכוי פחדנית חו"ל-ארה"ב אמסטרדם פולין מערכת יחסים ממרחק-שלילי להרוג אנשים-כן רצוי אנסים ופדופילים למינהם. נסיעה במכונית אחרי ששתית-לא בכית על בת-לא בכית על בן-כן פעם אחת שיקרתי -לא יודעת לשקר נעצרתי-לא נשבר הלב-פעמיים התחרטתי על דברים שעשיתי-כן מילה בת ארבע אותיות-אמון ממתק-במבה אדומה סרט מצויר-מלך האריות מסטיק-תות צבע-אדום יופ בשבוע-שישי חורף ישן במיטה שלי-הבת שלי ראה אותי בוכה-חבר צעק עליי-האקס שלח לי אימייל-חברה אומרת אוהבת רק כשמתכוונת הופעתי בציבור בפיגמה -כן בכית בסרט-כמעט תמיד בסרט מרגש. הורידו כיתה- לא הקפיצו כיתה-לא תפוח או בננה-בננה צבע-אדום אביב מסנג'ר ריח אחרון -השיער של הבת שלי רינגטון-יש לי אותך חיבוק-אמממ שומרת לעצמי. ומהזה האורך הזה חופשי דילגתי על שאלות

טוב נו.....

קצת בכללי שם: סוף עונה (סופי - לפי אוראל) פירסינג: כשאלמד להגיד את המילה כמו שצריך,אחשוב איפה לעשות קעקועים: בקרוב גובה: 175 מידת נעליים: 40 צבע שיער: משתנה אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: 30 משקפיים? לפעמים גשר? עבר פלילי: בטח, המון עבר שפות: אנגלית, עברית מעט תימנית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הנזיר שמכר את הפרארי שלו (עדיין לא סיימתי) סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: ניצחת איתי הכל השיר שנתקע לך בראש: ניצחת איתי הכל הדיסק שקנית: עמיר בניון הדיסק ששמעת: עמיר בניון האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: הבעל תוכנית טלוויזיה שראית: מסע עולמי איש שחשבת עליו: אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לפעמים את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, ארה"ב, רודוס,תורכיה, טאבה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: עדיף שלא להרוג אנשים: רק אם הורגים אותנו עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא הבנתי אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: חחחחחחח לא כמה פעמים היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: עד היום שברת לבבות: לא יודעת,מקווה שכן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אמון, כבוד ממתק: טוויסט סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: שוקופלקס מסטיק: עלמה האדום צבע: שחור,אדום יום בשבוע: ששי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: תכשיט: מרכבה חורף\קיץ: חורף בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: הבת שלי ראה אותך בוכה: מי לא הלכת איתו לסרט: צעק עליך: בעלי, והתחרט על זה אחר כך חחחחחח שלח לך אימייל: שומרת מסך חחחחחחחחח האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?:כו הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?ממש לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב: אבי / אביהו מדינה אוכל אהוב:כמעט הכל,חוץ מפירות ים וחזיר תוכנית אהובה: התוכנית של חיים כהן השף,כל תוכנית אוכל טובה ספורט אהוב:שחיה תחביב:כתיבה, אפיה,בישול זמר/זמרת/להקה אהובים: ריקי גל / עמיר בניון עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם: מה השעה עכשיו? 11:13 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לסיים שטיפה של הבית איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל חם עם חצילים מטוגנים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? ממש לא רעש אחרון ששמעת? הכלבה שנבחה ריח האחרון שהרחת? עץ הלימון שבגינה שלי וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תלוי לאיזה קטגוריה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: הוא רחוק מידי בשביל זה

אהבתיהו

New member
טוב נו - במקום לנקות...

שם - בחיי שאהבתי אותו פירסינג: היה וירד.... קעקועים: יש ועוד אחד בדרך. גובה: 175 מידת נעליים:39 נראית בת: כשאוהבת או לא? עבר פלילי?: דוחות משטרה הדבר האחרון שעשיתי.?: להציק לסוף הדרך....... ספר שקראתי: הארי פוטר 5 סרט: עגבניות ירוקות מטוגנות שיר: yesterday חיפושיות תוכנית טלויזיה: 24 האיש שחשבתי עליו: הבוס שלי חו"ל : כן להאמין באהבה?: לא מאמינה כבר להרוג אנשים: בהחלט והרבה לבכות?: בכיתי נשבר הלב: פעם אחת (יותר מדי) השם הופיע בעתון?: כן (משהו זניח) כמה פעמים היית מאוהבת: 3 כמה פעמים אהבתי באמת?: 1 מילה בת 4 אותיות? א ה ב ה ממתק: קרמבו סרט מצוייר: היפה והחיה שיקרתי : כן אני אוהבת אותך?: אמרתי 3 פעמים, התכוונתי ל1 - לא אומרת יותר בחיים התעייפתי המשך יבוא

למעלה