רוצים נודלס?

liat liati

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif רוצים נודלס? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המנה החמה היומית (השניה כמדומני...) שתי נשים מדברות. האחת: - "נו, איך מתקדמת דיאטת השום שלך?" - "מצויין" ענתה לה השנייה והמשיכה "בחודש וחצי איבדתי שמונה קילו ואת כל החברים". סקר שנערך בקרב הגברים בצרפת העלה: אחרי יחסי המין חמשה אחוז מהנשאלים נרדמים מייד. חמש עשרה אחוז מהנשאלים הולכים לאכול משהוא במטבח. כל השאר אחרי יחסי המין חוזרים הביתה לאישה שלוש תקופות בהתפתחות הגבר: גיל ההתבגרות - כל הלילה מבלה, דופק את הראש, קם בבוקר כמו חדש. גיל המעבר - כל הלילה מבלה, דופק את הראש, קם בבוקר סחוט עם ראש דפוק. גיל הזהב - כל הלילה ישן, קם בבוקר כאילו כל הלילה בילה ודפק את הראש. בלונדינית נכנסה לחנות למזכרות ושאלה אם יש להם גלויה עם הקדשה ל "אחד והיחיד". אחרי שנאמר לה שכן, הבלונדינית ביקשה: "טוב, תנו לי עשרים כאלה". איש אחד הולך ברחוב כשהזין שלו בחוץ. עצר אותו שוטר והורה לו להכניס את "החליל" שלו פנימה. האיש אמר: "זה לא חליל, זה טלסקופ". השוטר התווכח איתו ואמר שזה חליל והאיש התעקש על טלסקופ. השוטר מחליט לזמן אותו לבית המשפט. מגיעים לבית המשפט והשופטת שאלה את האיש מה יש לו להגיד. האיש אמר לה שהוא התווכח עם השוטר אם הזין זה חליל כדברי השוטר או טלסקופ כדבריו. ואז שאל האיש את השופטת: "אם אשכנע אותך שזה טלסקופ תדחי את התביעה?" השופטת: "כן, בבקשה העלה את טענתך". האיש: "אם תשימי אותו בפה זה ינגן?" לא אמרה השופטת. האיש: "ואם אני אשים לך אותו בתחת תראי כוכבים?" כן אמרה השופטת. האיש: "את רואה? זה טלסקופ". חידה. שני גברים, אחד מטפס על הר נורא גבוה והשני ג´יגולו ששוכב עם אישה בת שבעים. לשניהם עוברת בראש מחשבה אחת. מה היא? תשובה: לא להסתכל למטה... מה משותף בין גברים לשירותים ציבוריים? כל הטובים תפוסים והפנויים מלאים בחרא.... בלונדינית הלכה לגינקולוג (טיפול מונע). בהיותה מתורגלת היא התפשטה, ישבה בכיסא, הרימה את הרגליים למעלה וחייכה לגינקולוג. הוא חייך אליה חזרה ואמר: "למעלה יותר". הבלונדינית הרימה עוד קצת את הרגליים אך שוב נאמר לה: "למעלה יותר". הבלונדינית: "דוקטור אני כבר לא יכולה יותר" הוא חייך אליה שוב ואמר: "הגינקולוג למעלה יותר כאן זה מספרה". אישה מגיעה הביתה, נצמדת לבעלה, מחבקת אותו ואומרת: "יקירי, אתה עומד להיות אבא". הבעל: "חדשות נפלאות! אני כל כך שמח!" האישה פתאום הכניסה לו ברכיה בביצים והמשיכה: "זה מה שלפני חצי שעה גילתה לי המזכירה שלך". "אני מאוד מודאג" אומר בחור אחד לחבר´ה, "קיבלתי מכתב איומים מאיזה גבר, שאם לא אפסיק לשכב עם אשתו, הוא יהרוג אותי". החבר´ה: "אז תזרוק אותה לעזאזל!" הבחור: "את מי? האידיוט לא חתם על המכתב".

liat liati

New member
ליל קסם חלומות פז ../images/Emo1.gif

גם אני פורשת. אני רואה שנשארתי לבדי פה... לא נעים לדבר עם עצמי...

למעלה