עצרת תמיכה והזדהות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif עצרת תמיכה והזדהות

מצרפת קישור מהפורום בויינט, מקווה שזה בסדר
שימו לב שזה בעוד שעה !!!!

בנדה1

New member
הייתי מגיעה, לצערי זה לא מסתדר

שעה מאוחרתיותר היתה מתאימה הרבה יותר.

אופה3

New member
רק עכשיו ראיתי ואני בלי רכב חבל

הייתי מוכנה להגיע..................אני שולחת מיילים ומפרסמת בהרבה מקומות

דדלי

New member
בזיון

לא פחות ולא יותר. הורים מאמצים משוסים ככלבים כנגד הורים ביולוגיים. בושה. מה לאלה נגד אלו. מסכים עם כל מילה של מאדמאן כאן. מזל שיש כאלו שערים לזוועה הזו. סדום ועמורה. ממש כך.

אולה *

New member
בחרת מילים בוטות מידי

זה לא המקום. מגיע לנו שתתנצל על אופן הביטוי.

אופה3

New member
דדלי מה שכתבת הוא בזיון הורים מאמצי

מאמצים כנגד הורים בילוגיים היש דבר כזה? היש הבדל בין ההורים? מה לאלה נגד אלו? ההורים המאמצים מבקשים שהמדינה תבין שאין הבדל בין אימא מאמצת לאימא ביולוגית וזה שיש קשר דם זה לא קובע כלום.סדום ועמורה? אתה באמת מפגר......אם ככה אתה חושב

דדלי

New member
סליחה על המילים הללו

אני יוצא מדעתי על השימוש שנעשה בהורים המאמצים. זה פשוט לא הוגן, אנשים עם לב רחב ואהבה וכישורים מוסתים ללא כל קשר לסכסוך בין השירות למען הילדים להורים הביולוגיים. בעניין הזה אני ממש מסכים עם מאדמאן ואני מתנצל על זה שעשיתי שימוש במילה כלבים על אף שזה בהחלט שיסוי. אני מבקש להדגיש שאני בהחלט לא טוען דבר נגד הורים מאמצים שעושים דברים נהדירם בשם האנושיות והעזרה לחסרי הישע.

דדלי

הם לא עושים בשם האנושיות והעזרה אלא רק בשל כמיהתם להיות הורים(אני בכל אופן)

אופה3

New member
עושים את זה מתוך הכמיהה להיות אימא

ואבא ולא מתוך אנושיות או רחמים כלפי מישהו..........

English

New member
בבקשה אל תתנפלו עלי, אבל

אני לא שלמה עם ההפגנה הזו. למרות הכאב הנורא מדובר פה על מקרה פרטי, ולא על חוק. זו לא אמירה גורפת של בית המשפט נגד מאמצים או ביולוגים, ולכן לא בטוחה שיש מקום להפגנות בעד ונגד. ואני גם לא מרגישה שאני יודעת הכל. למשל איפשהו קראתי שאמנם ידונו בערעור של המאמצים אבל בית המשפט נזף בהם על כך שהתעכבו בעתירתם ומשכו זמן. ובטח יש עובדות נוספות בהתנהלות של כולם כאן שידועות רק לבית המשפט. יש פה גם בעיות זועקות לשמיים מבחינת החוק(בעיני): כמה מעט מאמצים נעשו למציאת האב הזה, בשביל הויתור. המתנה של חצי שנה להתחרטות של הביולוגים באימוץ תינוקות נראית לי מוגזמת. אני כן אבוא אם יהיו הפגנות למען שינוי חלק מהחוקים שאיפשרו מצב כזה. לכן למרות שביומיים האחרונים חלק ניכר מהמחשבות והרגשות שלי מושקעים בסיפור הזה, ואת דעותי על המקרה כבר קראתם - אני בכל זאת לא אלך להפגנה כזו.

Kalla

New member
מסכימה איתך מאוד.

אם כבר צריכה להיות הפגנה-זה רק לשינוי החוק או למען טובתו של הילד, לא בעד או נגד הורים מצד זה או אחר.

למה להתנפל ? הנה ../images/Emo24.gif במקום

כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שנראה לו נכון. לדעתי כן יש פה עניין עקרוני מעבר למקרה הפרטי (גם בלי לדעת את הפרטים המלאים) והוא השאלה האם אימוץ הוא הפיך. אני חושבת בניגוד אליך שפסק דין שיוצר תקדים יכול להתפרש כאמירה גורפת של בית המשפט כנגד מאמצים ולא נשאר רק במסגרת המקרה הפרטי. פסק דין כזה יכול להשליך על משפחות מאמצות רבות וילדיהם, על הבטחון שיחושו ואולי גם על מאמצים עתידיים שיחששו לאמץ בארץ בעקבות המקרה.

דדלי

New member
יש כאן גם הטעיה של ממש

עד כמה שאני יודע, ההורים שבגללם תצאו להפגין הם אומנים ולא מאמצים. אני פשוט לא מבין למה חוזרים וקוראים להם מאמצים. מאימוץ, בלתי אפשרי לחזור (כמעט) למעט עניין של תרמית - כמו שכבר היה בסיפור שהיה בירושלים. (אמא רומתה לחשוב שהוחתמה על העברה לאומנה והוחתמה בפועל על אימוץ)

לדעתי אתה טועה, אלה הורים מאמצים

ולא משפחה אומנת. הלוואי שמאימוץ היה בלתי אפשרי לחזור, זה בדיוק המקרה !

דדלי

New member
בודאות: אני לא טועה

החוק קובע: שאין הורים מאמצים עד שהקטין לא הורכז בר אימוץ. אם הוגשה התנגדות במועד: חודשיים וחצי בענייננו - אז הוא לא הוכרז בר אימוץ. על פי החוק פקידת הסעד יכולה היתה להחזיר להורה הביולוגי את ילדו מיד עם ההתחרטות, אבל הם כדי ליצור עובדות בשטח, וכמדיניות מושכים ומושכים את הזמן והנה התוצאה. אתה חושב שהם מאמצים אבל לא ! הם נחשבים עדיין אומנים.

משתפרת

New member
מעמד זמני

עד למתן צו אימוץ המשפחה נרשמת כמשפחה אומנת לצורך אימוץ, אלא כמשפחה אומנת רגילה. היא איננה מקבלת תשלום עבור האומנה. ההגדרה היא אומנה לצורך אימוץ. ההורים שמקבלים ילד לאומנה לצורך אימוץ הופכים מלכתחילה להוריו. לא לאומנים שלו. כל מטרת השלב הזה היא שלב ביניים בדרך למעמד קבע.זאת בניגוד למשפחה אומנת רגילה שמראש מעמדה כלפי הילד ארעי, מעמדו של הילד בתוכה- זמני, והיחסים מושתתים על תשלום.

למעלה