ס ק ר - ש ב ת

ניקולי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ס ק ר - ש ב ת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב, אז נכון שאנו נושאות ברחמינו את הדבר הכי נפלא בעולם נכון? וברור כי אנחנו נהנות מכל רגע באולטרסאונד ומצפות בכליון עיניים להרגיש את התזוזות והתנועות שלו/ה, גם נכון! אך מניחה אני את הדעת כי אצות רצות בנו מחשבות לא רק איזה שם נבחר,אלא למי היא או הוא יהיו דומים, איזה אופי יהיה לו או לה ולשם כך הנה הסקר הבא :השאלות הן בלשון זכר אך מכוון לשני המינים כאחד
למי הייתם רוצים שידמה ?
איזה צבע עיניים הייתם רוצים שיהיה לו (כמו של מי ?)
איזה אופי הייתם שיהיה לו (כמו של מי?)

down under1

New member
מממ אז ככה

* שיהיה שילוב של שנינו * עיניים של אבא - לא חוכמה הן כחולות * מממ אולי אופי אחר לגמרי.. יותר רגוע? שליו? פחות ווכחן... בהחלט לא כמו אבא ואמא

illysh

New member
../images/Emo23.gif

קודם כל העיקר שתהייה בריאה
1. שתהייה דומה לחצי כי זה הכי חמוד שהבת דומה לאבא 2. ברור שצבע העיניים של החצי
כחולות (
אצלנו כולם כחולים חוץ ממני
) 3. שתהייה רגועה כמוני וחושבת על העתיד כמו אבא שלה ושתהייה כבר !!

ניקולי

New member
שכחתי לענות בעצמי

אז ככה ראשית כמו ש illysh אמרה שתהיה בריאה!!
הייתי רוצה שתהיה שילוב של שני הבנים שלי
צבע עיניה הייתי רוצה כמו של חמותי (ירוקות)
שהאופי שלה יהיה כמו של הבן הגדול שלי רגוע, שלוו,חכם טוב גם הבן הקטן שלי חכם אבל יותר עצבני מהגדול..

הפעם הייתי רוצה ילד עם שיער אדמוני

כמו לבעלי. שיהיה דומה לשנינו. הייתי רוצה שיהיו לו/לה את העיניים שלי כמו שיש ל-2 בניי. עיניים שחורות גדולות מאוד. הייתי רוצה שיהיה לו/לה את האופי של בעלי. רגוע, שלו, נינוח, סבלני. אני הרבה יותר טמפרמנטית ו"קריזיונרית".

אהיה קיטשית לגמרי

אך אומר שלא ממש משנה לי. אני מאמינה שהוא יהיה דומה לו ולי בדיוק כמו הבת שלנו. לבת יש עיניים כחולות כמו שלי אני חושבת שגם הפעם יצא עם כחולות אך באמת שלא משנה לי כי לבעל יש גם צבע יפה ומעניין. אופי? שיקח את הדברים הטובים ממנו וממני...

הילהל

New member
אנחנו די דומים אחד לשני

בצורה מצחיקה קרה יותר מפעם אחת שחשבו שבעלי הוא אחי ושאחי הוא החבר שלי. אם הוא לא היה כ"כ גבוה האיש היה משתלב כאחד הילדים במשפחה שלי בלי בעיה בכלל! אז אין דילמות - היא תהיה דומה לנו ולאחיה מן הסתם. ולגבי אופי? מי ידוע מה מזה זה אנחנו ומה סביבה ומה מזל. לבן שלי יש שתי תכונות נהדרות: הוא ילד שמח מאוד ואוהב מאוד. הלוואי שזה יפול גם בחלקה.

נורקס

New member
ניקולי,את כ"כ יצירתית...ולעניינו:

1. שתהיה שילוב של שנינו. אפילו שאמרתי לבעלי שלא אכפת לי שתקח ממנו את כל התכונות שלו-גוף אתלטי, עור שחום, בריאות טפו טפו טפו (זה בגנים שלהם), רק את השעירות שתקח ממני. 2. עיניים-לי ירוקות ולו חומות. לא יודעת, לא משנה לי. אני דווקא חשבתי על שיער-הכל חוץ מגינג'ית (בבקשה!!!!). פשוט יש לנו גם ג'ינג'ים במשפחה. 3. אופי-כמו של עצמה- שיהיה לה את הייחוד שלה. שתגדל להיות מי שהיא צריכה להיות בעולם הזה.שתהיה שמחה. וכמובן-שרק תהיה בריאה.

beherayon

New member
הכי יפה בעולם../images/Emo68.gif

אז קודם כל...שתהיה בריאה כי זה הכי חשוב. שניינו די דומים(כולם אומרים לנו ואפילו יש שחושבים שאנחנו אחים)-אז שתהיה דומה לנו
עם הגובה של אבא שלה,טוב אולי קצת פחות...והאף שלי
עיניים?כמובן מאבא-כחולות ואופי?אם אפשר לקחת את הטוב לב של אבא,קצת עקשנות ממני לא תזיק והרבה הרבה חכמה משנינו.

משוש30

New member
אחרי שיצא לי בן דומה שתי טיפות

מים לאבא שלו ואני שימשתי לו רק אם פונדקאית אני רוצה שהבת תהיה דומה לי!! שיראו שגם הגנים שלי משתתפים פה במשחק! מבחינת אופי הבכור מאד מאד מזכיר את שנינו וזה מאד מתאים לנו. שהשנייה תצא גם ככה זה אחלה ואפשר אפילו עם טיפ-טיפה פחות אנרגיות לא יקרה כלום. צבע עינים-כחול או ירוק, אבל אין הרבה סיכויים. אז מה שבא ברוך הבא.

glilac

New member
אחלה רעיון ../images/Emo13.gif

אני פולניה גזעית - ומהיכרות עם המשפחה שלי - כל חיי היה לי ברור שאתחתן עם גבר כהה מבית מזרחי חם וטוב. לא רוצה שהילדים שלי יתקשרו לתאם פגישה עם הסבתא... התחתנתי עם חצי תימני חצי עיראקי (שמתכחש לצד העיראקי..ולשמחתי הצד התימני התגלה כחם ונדיב הרבה מעבר לסטיגמות) - שחור משחור עם עיניים מלוכסנות מההממות כמו של התימנים וחיוך שאי אפשר לעמוד בפניו. לאורך כל הקשר בינינו הצהרתי שאני משבחת את הגנים הפולנים שלי ומביאה ילד תעורבת בריא לעולם. וככה יהיה - הזאטוטית מקבלת כל היום מסרים שהיא צריכה לצאת מוקה מינימום עם גומות חן של אבא, שיניים בריאות של אבא, שכל של אבא, ופושטקיות של אימא עם האף של אימא (בכל זאת משהו אחד יש בי טוב...). אם אני הולכת לפי הסבירות של הדברים עד היום (אני רוצה 3 בנים פושטקים וקיבלתי בת) - יש סיכוי שהיא תצא פולניה ורדרדה, עם שיניים קלוקלות כמו של אימא, אינטיליגנטית (כי הילדים שלי הכי חכמים בעולם)נאבל לא מבריקה כמו אבא, ותחת של כושים כמו של אבא... בכל מקרה - שתצא בריאה - אני חושבת שאני אחנוק אותה מאהבה כי אם היא תצא פולניה... (-:

למעלה