ספרים למכירה/ החלפה

תוכי

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ספרים למכירה/ החלפה ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

* מייקל קריצטון / קונגו * אגאתה כריטסי / מסך המוות * דניס רובינס / הברק מכה פעמיים * סמדר שיר/ כתם לידה * איריס גוהנסון / כלת כפיר * רם אורן/ התמכרות ועוד סיפורים.... * דניאל סטיל/ הטבעת * ג'ון גרישם / בית צבוע ספרי נומרולוגיה: * נומרולוגיה- לי ברגמן, שרה ברק, אלי מורג * נומרולוגיה - לפי שיטת גילה אמיר * צירופים של קלפי טארוט / דורותי קלי

20ליאת

New member
יש לי שאלה...

למה אתן קונות ספרים בכלל? למה לא לעשות מנוי לסיפריה וזהו?

shelycat

New member
מה זאת אומרת?

אני קונה כי אני אוהבת שיש לי את הספרים שלי זמינים, אני קונה כי מבחינתי ספר הוא לא רק המילים שבו, אני קונה כי אין כמו להיות הראשון שפותח את הספר והוא נקי בלי קפלים, קיפולים וכתמים. אני קונה כי אני יכולה.

20ליאת

New member
כן אבל מה יש לעשות עם הספר

יאחרי שקראת אותו (פרט לספרים מאוד מאוד חשובים כמו הנסיך הקטן וכאלה קלאסיקות)

shelycat

New member
ספר הוא השקעה

רכישה שלו לאוהב אמיתי של ספרים היא דבר ברור מאילו זה חלק מהכבוד שהוא רוכש למילה הכתובה, חלק מהערכה שהוא רוכש לזה שכתב אותו וכחלק מהרצון שיהיה אפשר לשוב אליו בכל רגע נתון ולהעביר ממש את המידע והחוויות של הקריאה הלאה לאלו שאוהבים. ספר לא אמור להיות דבר "שימושי" נכון אפשר לייבש בו פרחים ולהשתמש בו כמעצור לדלת אבל ככה זה, יש דברים שקונים ועושים כי הם משמחים אותנו רכישה של ספרים היא אחת מהן. אני מאמינה שהתרומה של ספר היא מעבר למילים שבו, זאת הסיבה שספרים אצלנו שמורים היטב, שלא אוכלים מעל לספר ולא מקפלים עמודים בו כסימניה או משאירים כתמים של שומן על העמודים בדיוק כמו שלא כותבים בתוך ספר.

uti

New member
מעריכה ואוהבת ספרים אוהבת את הריח

של ספר חדש ושל ספר ישן, אוהבת שזה שלי מתה על ספרים..... אותו דבר כמו כל הנאת קניה אחרת בעצם...למה קונים דיסקים ולא משאילים? תמיד אפשר לחזור לספר טוב...
נו טוב... גם רכושנית

20ליאת

New member
דיסקים

בד"כ שומעים הרבה פעמים, וספר בד"כ קוראים פעם אחת (דגש על ה"בד"כ")

באופן אישי...

הספרים שנמצאים אצלי בספרייה הם ספרים לקריאה חוזרת. יותר מזה, אני בדר"כ קונה ספרים רק אחרי שכבר קראתי אותם. חוזרת לספרים ולסיפורים כמו לחברים ותיקים. מגלה כל פעם דברים חדשים על עצמי כשספר שכבר קראתי מגלה לי פתאום אמיתות חדשות. ספר קוראים הרבה יותר מפעם אחת.

כתומית10

New member
מצטרפת כל מילה של UTI

אוהבת לקרוא, אוהבת שיש לי ספרים, אוהבת אפילו סתם להסתכל עליהם מדי פעם ולהיזכר בסיפור ... וגם .... יש לי נטייה בלתי נשלטת (מימי הלימודים) למרקר משפטים יפים שאני קוראת. לא נראה לי שהספרניות היו מאשרות את זה

T r i l i a n

New member
התמכרות. וגם אין סיכויש אמכור אותם

או לפחות את רובם. ספר טוב אני רוצה בבית, משלי. למרות שרק לעיתים מאוד רחוקות אני קוראת ספר יותר מפעם אחת.

ואיייייייייייייייייי

יש מצב שתוכלי להשאיל לי את הספר הנומרולוגי? לפי שיטת גילה אמיר. אני חולה על נומרולוגיה ובאלי לקרוא. אם תוכלי אני אשמח להשאיל אותו ממך

shakshuka

New member
היום גילית שירות חדש של מיתוס

של מכירת ספרים משומשים. אני הולכת לנסות ונראה אם יהיה לי מזל

uti

New member
כן ראיתיאת זה אבל עדיין אין להם

מבחר עשיר...זה עדיין בחיתולים אבל בהחלט שירות מבורך

T i k t a k i t

New member
את יודעת שיש להם

יותר ספרים ממה שמוצג בעמוד הראשי של "משומשים"? זה עובד עכשיו כמו באמזון-כשעושים חיפוש על ספר שקיים למכירה גם במשומש ,זה מצוין בתוצאות של החיפוש(ככה בדקתי שהספר ששמתי למכירה אכן שם..)

עששית

New member
אני מציעה את המשפט של קפקא

וברית החדשה (בינתיים). כל השאר לא נראה לי שישמחו אף אחד

עששית

New member
אני מציעה את המשפט של קפקא

וברית החדשה (בינתיים). כל שאר הספרים שאנחנו לא רוצים לא נראה לי שישמחו אף אחד

אתי@

New member
את רוב הספרים הלא שווים שלי

השארתי אצל ההורים
נדמה לי שאין לי מה להחליף/למכור, כרגע. אולי רק ספר בישול אחד או שניים, בכל אופן אני אבדוק בערב בבית.

למעלה