נכון / לא נכון

אמיתי 39

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נכון / לא נכון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הבטחתי לענתי להכניס היום את הנכון לא נכון שלי . והרי הוא לפניכם : לפני כשנה וחצי , נסעתי עם חברה אמיתית שלי (שהיא לידיעה לסבית מוצהרת ) - לאמסטרדם . באחד הלילות , היא הלכה למועדון לסביות/ הומואים בעיר. ואני ... חזרתי לחדר במלון. בערך בשעה 01.30 לפנות בוקר ,התעוררתי לשמע צליל פתיחת החדר , ופנימה החליקה בעדינות, הגברת עם "שלל" שקטפה במועדון. הן נכנסו למקלחת , אני נרדמתי חזרה. בערך בשעה 06.30 בבוקר התעוררתי שוב וראיתי את שתיהן ישנות במיטה שלנו מחובקות, ערומות כביום היוולדן-- "חבל"ז !!". ואז , מקץ כרבע שעה, הבחנתי (ושמעתי ) בתנועות ובקולות כאלה ואחרים תחת לשמיכה.. ולאחר מספר דקות נוספות הזמינה אותי החברה שלי להצטרף עליהן למסע התענוגות .....ולחגיגה .... את ההמשך - אני משאיר לדמיונכם הפרוע ... נכון ???? לא נכון ??? אייל

tsipi35

New member
../images/Emo31.gif לא נראה לי, כי.......

לסביות בדרך כלל לא נהנות ממגעו של גבר......

anati31

New member
../images/Emo31.gif

היית מת, תהיה מקורי!!!! (זה חלומו הרטוב של כל גבר נורמלי) אריה התותח, נכון? (מתה עליך)

אתי 36

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo31.gif

כן = לחלק של הלסביות לא = איך הגעת למיטה שלהן? (מנטזיות זה טוב ממי, תמשיך, זה מעשי את חיי הסקס ומגוון אותם) ענתיייייייייי כססססססססס רבבבבבבבבאאאאאאאאאאאאאק תביאי כבר את המגבת..... קפאתי פה!!!!! סממממממממאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקק

אתי 36

New member
אופססססססססססס!

מרוב התרגשות....... מנטזיות = פנטזיות מעשי = מעשיר (כמובן)

אמיתי 39

New member
גבירותי ורבותי התשובה ..

שכחתם כנראה את הניק שלי !!! כלומר כל הכבוד לתותח ולמסעוד האחרים -- תאכלו את הלב כפי שנאמר " חלומו הרטוב של כל גבר" לגבי מה שקרה אחרי ההזמנה ..... כפי שכבר אמרתי -- לדמיונכם בלבד ....

למעלה