הדבר הגדול הבא מגיע

t-man

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהדבר הגדול הבא מגיע ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני שמח להודיע שאני ועופר מתחילים לעבוד על אתר חדש של היאבקות בעברית(עם אופציה לאנגלית לחובבים),לפי התיכנון זה הוא הולך להיות אתר ההיאבקות/WWE הגדול בארץ,עם היסטורית אירועים,היסטורית תארים,תמונות(אם הספקתם להכיר אותי אתם יכולים להבין את גודל ארכיון התמונות שהולך לעלות באתר),מולטימדיה(MP3,קרבות מלאים וכו´),הרבה מידע ואני מדגיש הכל בעברית,הפורום הזה יהיה הפורום הרשמי של האתר. אבל אנחנו צריכים את עזרתכם כדי שיגיע לרמה גבוהה,אנחנו צריכים חברים שיעזרו לעופר לתרגם את הכמות הגדולה של ה-PPV של ה-WWE בהיסטוריה שלה,ואת היסטורית התארים. זה בהחלט הולך להיות הדבר הבא בעזרתכם כמובןואני מקווה שתענו להצעה

hirshfe

New member
כמה הערות

המטרה הסופית מבחנתי, היא אתר שייכסה את כל התאחדויות באשר הן. העבודה אומנם תחחיל מהארגון הגדול והמפורסם מכולם. מבחנתי הדוח של ה-PPV ייספק בתור התחלה ברמה של הדו"ח היומי שלי פה, ללא הערות האישות שלי כמובן. דיווח "יבש" ניתן לקרא לזה. ההוא ניצח את ההוא. כמו כן. אני רוצה להכניס דוח על אירועים שהיו בארץ. וכמובן רשימת כל אלופים

system Rulz

New member
כבר אמרתי בעבר

לעופר שאני רוצה לעזור עם האתר הזה, ואני עדיין מוכן לעזור!

system Rulz

New member
טוב

אז סיכמנו שאני אחראי על הביוגרפיות ועל דיווחי PPV בעברית

system Rulz

New member
אמממממממ

אני עושה ביוגרפיות והיסטוריית פיי פר ויו אז אני מניח, שאתה יכול לעשות את ההיסטוריה של התארים,אבל דבר על זה עם עופר או טי-מאן.

system Rulz

New member
האמת.....

לא יזיק לי אם מישהו יעזור לי עם הפיי פר ויוס..... אני נגיד אעשה את כל הפיי פר ויוס של WWF ומישהו אחר של WCW או משהו כזה.

t-man

New member
עוד תפקידים שאנו זקוקים ../images/Emo105.gif

לעזרה בהם:
אנחנו מעוניינים בחבר שמבין היטב בפלאש(בשביל הכפתורים וכו´),ובHTML ושיודע לבנות אתרים ברמה גבוהה זה ממש אבל ממש יעזור לנו.
נוסף אנחנו צריכים חבר שמבין היטב במשחקי ה-WWE שיכול להיות אחראי על פינת המחשבים באתר,יסביר על משחקים שונים ויענה על שאלות של המבקרים. בתודה מראש טל ועופר

איזה דיווחי PPV בדיוק אתה צריך?

דיווחים של מה היה פה, מה היה שם , מה הוביל לפה, איך הפיוד התחיל, איך הוא נגמר, מה קרה בקרב.. או דיווחים יבשים כמו רוק ניצח את זה, אואן ניצח את זה וזכה בזה... אני מוכן לעשות את הסגנון השני, יבש.

hirshfe

New member
בן

הסגנון היבש יהיה טוב אבל קוסטה התנדב לעשות כבר את ה-PPV של ה-WWF. אז או שתעשה את WCW, או שתחלקו בינכם אירועים

system Rulz

New member
אני עושה WWF אם אתה לא רוצה

לעשות WCW אני אעשה גם WCW וגם WWF..... אז תעשה ECDUB או USWA או מה שבראש לך...... חוץ מזה אני לא מבין מה הבעיה עם WCW..... בתחילת ה90 הם לא נפלו מהWWF וגם לא ב97

רק שאלונת קטנטונת

והדבר הגדול הבא (הפורום) יהיה נוח כמו הדבר הגדול הזה ?

haranISmafisto

New member
תראו

יש כמה כאן כמוני שיכולים להוריד מהמירק, כל הזמן עולים אירועים ישנים אז אפשר לעשות עליהם וגם אפשר לעשות על די וי די של מתאבקים או על קלטות ישנות כמו שפעם היה קלטות היאבקות (של קולסיאום) ואנחנו יכולים לכתוב עליהם ביקורת

RVM420

New member
עופר וטל

במסגרת שיעור מחשבים אנחנו צריכים להגיש פרוייקט ב HTML אני כמעט בטוח שאני יעשה את האתר שלי על WWE אז דבר איתי באי סי קיו אולי אחר כך נוכל לשלב בין הדברים..

RVM420

New member
טוף

אז אחראי שקראתי את כל הנושא... אני מוכן לעזור בבנית ה HTML.. כאמור אני צריך להגיש את האתר כפרוייקט סיום ולא אכפת לי אם אחר כך תחיו אותו וכו´.. מה גם שצריך לדבר עם גיא לנטץ עם יש לו זמן.. הוא יכול לעצב אתר מעולה! באקצור האי סי קיו שלי:107447668 דברו איתי שם

למעלה