ג'ארד וטרי ריצ'רדסון

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifג'ארד וטרי ריצ'רדסון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כמו שכולנו יודעים, ג'ארד וטרי ריצ'רדסון חברים ממש טובים והוא גם מי שעשה לג'ארד את המוהק בזמנו עכשיו טרי העלה לטוויטר שלו תמונות שהוא צילם כשג'ארד בא לבקר אותו בסטודיו שלו לפני שהם יצאו יחד לצהריים (חמודים!!) ופשוט הייתי חייבת לשתף לטובת אלה שלא עוקבים אחריו בטוויטר, כי התמונות האלה פשוט הרגו אותי מצחוק!!!
לדעתי התספורת החדשה של ג'ארד ממש מחרידה, ועכשיו הוא דומה בצורה מטרידה למשה פרץ- יותר מתמיד!

חחחח איזה משוגע הוא וגם אני לא ממש

מהת על התסרוקת . המוהוק היה פצצה !!

NoAmItA ChAn

New member
אני תוהה מה פשר כל הצמידים שיש לו

והשרשרת זהב המוזרה הזאת. הוא מכין את הצמידים לעצמו או משהו? XP הולך לקנות חרוזים ויושב במבט של "D:" ומכין אותם לעצמו? למרות שאני בספק. אח, ויש לו כפפות מושלמות
בכללי שמתי לב שהוא מרבה ללכת עם אקססוריז: כפפות (אני מתה על כפפות 3>), צעיפים, כובעים, משקפי-שמש (גם כשחושך) וכו'. Just pointing out.

אני חושבת שזה ממעריצים כי אלה צמידים ש

נראה שהכינו ביד וגם ראיתי שלשאנון יש כאלה...

A Modern Myth

New member
Jared Leto… Cross eyed and painless

מי היה מאמין שבתמונה מצולם גבר בן 38?!

Ariels attack

New member
חחחחחחחחחחח....../images/Emo6.gif

אשכרה הוא לא נורמאלי... ומה יש לו המתספורת משה פרץ הזאת?!?!?.. זה... זה... נראה כמו הערסים שמחמצנים ת'שיער שלהם בפורים..!!

A Modern Myth

New member
חחחחח נראה לי שהוא מנסה

להתכחש לעובדה שהוא מזדקן, אולי מתחת לכל הבלונד הזה מסתתרות כמה שערות אפורות!

אז זה ממש לא נראה שהוא מזדקן חחח בחיים

לא הייתי מאמינה שהוא בן 38 . גאד הוא נראה כזה צעיר אבל הוא בגיל של אמא שלי חחחחחחח

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD טובבב

אחח, העיניים שלו *-* אפילו כשהוא פוזל הן מהממות. ואוח, רק אני רואה ממש בבירור את הוורידים שבולטים לו מתחת לעיניים? X_X

למעלה