ברוכים הבאים לפורום לוסטפרופטס

o DaNiEl o

New member
אמג. פורום!^#$^@##../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה מרגש ;;;

The Last Shot

New member
פורוםם יאייי DDDD:

יו מגניב סופסוף יש פורום ללוסטפרופטס *~* אבל אל תמחקו את הקומונה.שתישאר לזכר הימים הטובים ^_^

FallOutGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ברוכים הבאים לפורום לוסטפרופטס ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מי הם לוסטפרופטס? להקת רוק בריטית מווילס שהוקמה ב-1997. חברי הלהקה - איאן ווטקינס - סולן. מייק לויס - גיטרה. לי גאיז - גיטרה. סטיוארט ריצ´רדסון - באס. ג´יימי אוליבר - קלידים, קולות רקע. אילן רובין - תופים. חוקי פורום עיקריים 1. אין להציף לפתוח הודעות חדשות בלי סיבה. 2. נצל"שים והודעות שלא קשורות לנושא מסויים/דיון/פינה/ללהקה - יש לשרשר לאוף שנפתח אחת ל3-4 ימים. 3. אין לנצל"ש - הודעות חדשים,פינות,דיונים,משחקים וכו'. 4. אין לקלל או לכתוב הודעות פוגעות [גזענות,פרטיים אישים של חברי פורום אחרים,איום וכו'] הודעות כאלה ימחקו מייד. 5. הודעה לא קשורה/פרסום על פורום-קומונה אחרים שיפתחו סתם - ישורשרו לשרשור אוף. אם זה מעשה שחוזר על עצמו ההודעות פשוט ימחקו. 6. זכויות יוצרים - אין להעלות לפורום כתבות סרוקות/מצולמות מהעיתונים. אין להעלות ליריקס מלא לפורום - שימו קישור לאתר ממנו נלקחו. 7. אין לפרסם פרטים אישיים או מספרי טלפון של חברי פורום אחרים מבלי רשותם. כל פנייה/הצעה/שאלה/בעיה תוכלו לפנות אלי במסר. בהצלחה לכולם ותהנו בפורום D:
שלכם, שחר. הודעות ברוכים הבאים וכו' בקשר לפתיחת הפורום ישורשרו לכאן

bloody marey

New member
אהעאה

לא מאמינה שיש לנו פורום סוףסוף כל כך מגיע ללהקה הזאת
אז שנזכה לשרשורים ארוכים ומלאים

PerfectSP

New member
מסכנים הפורומים האחרים... ../images/Emo190.gif

למה הם הולכים לקבל כל אחד ואחד נצל"שים
שחר,אני מקווה שלא עשית את זה,והשארת לי....כן???? ואם כן[
] תגידי לי איפה לא צריך

PerfectSP

New member
המ..פעם ראשונה קראתי חוקיםXD ו.... ../images/Emo190.gif

אם נגיד ני יודעת שיר בע"פ ואני כותבת אותו...לא מעתיקה משום אתר...מותר
D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא בטוחה אבל..

זה עדיין המילים של השיר וזה לא את המצאת את זה חחח אז כל עוד זה לא ליריקס מלא ומדוייק את יכולה פה ושם לכתוב משפטים שאת זוכרת מתוך השיר.

Rose131

New member
../images/Emo2.gif שחר!!1 את מנהלת!!11../images/Emo2.gif

ואמ. אם את מפרסמת בפורומים באופן גורף עדיף שתבקשי ממנהלים אישור קודם..

PerfectSP

New member
אמ. ../images/Emo190.gif

XDDD אני עושה את זה,אבל רק ללועזי...אין לי כוח לעוד:)

Rose131

New member
"רק" ללועזי? יש לך מושג כמה לועזיים יש?

ברצינות כדאי שתתחילי לשאול מנהלים כי אנשים יתחילו להתעצבן.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח כן XD

שלחתי ליסמין SMS ואז נגמרה לי הסוללה אז אני מקווה שהיא קיבלה אותו אומשהו.. הסברתי לה על זה ^^

למעלה