היום בתפוז אנשים

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים
היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!

יצחקA

New member
-----נ-י-צ-ו-ל-----ש-י-ר-ש-ו-ר-----

היום בתפוז אנשים
היום ב-19:00 נארח Live בפורום כוכב נולד את לירז רחמין, מחביבות הקהל בתוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". אתם יכולים להכניס שאלות בפורום כבר עכשיו.
באותה שעה, היום בפורום הפרעות קשב לקויות וזכויות אנחנו מארחים את הדר' שרי שניידר, מנהלת מכון קורן שמציג שיטה יחודית לעזרה לתלמידים לקויי למידה.
ואל תשכחו את חידון הבוסה נובה היומי שלנו... כנסו עכשיו לפורום מוזיקה ברזילאית, ענו על החידה היומית ואולי תזכו בדיסק אוסף מקסים!
• היום יצא לי להיות בפ"ת וראיתי את 7012 אבל לא היה זכר ל 6225 האדומה. באיזה קו היא נוסעת? מישהו יודע לו"ז?

צחקן2

New member
6XXX אדומה ? מוזר מאוד!.

• היום יצא לי להיות בפ"ת וראיתי את 7012 אבל לא היה זכר ל 6225 האדומה. באיזה קו היא נוסעת? מישהו יודע לו"ז?
6XXX אדומה ? מוזר מאוד!.
ב"ה אני כרגע ביקשתי רשות לפרסם דבר שהתגלה לי ע"י נהג ב"דן שיש לו אינטרנט. כשאקבל קרשות אגלה לכם את ההפתעה... בינתיים אני חייב להשאיר אתכם במתח... !.

יצחקA

New member
דובר על ה 6225 בפורום לא מזמן.

6XXX אדומה ? מוזר מאוד!.
ב"ה אני כרגע ביקשתי רשות לפרסם דבר שהתגלה לי ע"י נהג ב"דן שיש לו אינטרנט. כשאקבל קרשות אגלה לכם את ההפתעה... בינתיים אני חייב להשאיר אתכם במתח... !.
מהי ההפתעה???!!!! אני במתח...

צחקן2

New member
טוב.. לא ראיתי אותה.

מהי ההפתעה???!!!! אני במתח...
טוב.. לא ראיתי אותה.
ב"ה אני לא יודע אם לגלות... אולי יהיו לי יסורי נמצפון אם אני אגלה . אז אני אל רוצה לפרסם. אח"כ שאקבל אישור אפרסם.

עזרה

עזרה
לצורך הקמת ארכיון אני צריך מידע בינתים על שתי מכונות של דן 2323 והשניה 2652 אני צריך את כל מה שאפשר לספר עלהן

2323 - המכונה הכי חיה בשטחים, קו 86

עזרה
לצורך הקמת ארכיון אני צריך מידע בינתים על שתי מכונות של דן 2323 והשניה 2652 אני צריך את כל מה שאפשר לספר עלהן
היא ממוגנת אבנים, והגם: M.A.N SU 290. 2652 לא קיימת.

צחקן2

New member
גם מרכז הארץ זה שטחים... רק הם....

היא ממוגנת אבנים, והגם: M.A.N SU 290. 2652 לא קיימת.
גם מרכז הארץ זה שטחים... רק הם....
ב"ה בנויים... . ולכן אין כזה מושג שטחים כרי אם שטחי יש"ע. בלי כל קשר לדעה.... .

מצב
הנושא נעול.
למעלה