שרשור מקוון- סתיו (עאלק) 2010

אבל זה כל היופי

הרבה פעמים דווקא בחנויות האלו שמלאות בבגדים מכוערים ורק פריט אחד יפה, המוכר מוכר את הפריט הזה במחיר נמוך כי לא תמיד הוא יודע מה השווי שלו, או שכמוך, אנשים אחרים גם לא ייכנסו וירצו לקנות ואז המחיר במכרז יישאר נמוך. לגבי מצב הפריט- זה תלוי פשוט במה שמפורט בדף המכרז שלו. לפעמים אלו פריטים יד שנייה ולפעמים אלו פריטים שנקנו ומעולם לא נלבשו. כמובן שיש אופצייה שזה חיקוי ובשביל זה עדיף לקנות ממוכר עם הרבה מאוד פידבקים, אבל כבר יצא לי לא פעם לקנות ממוכר עם מספר נמוך יחסית של פידבקים ויצאתי מאוד מרוצה (ושוב- זה יתרון מצד שני כי אז הרבה אנשים יירתעו מלקנות אצל מוכר עם מספר פידבקים נמוך יחסית וכך המחיר יישאר נמוך). ולגבי האיפור- למען האמת יצא לי לקנות רק את הדמי מייק-אפ של בנפיט, במחיר מצחיק של 80 שקלים. הוא, יחד עם הפריימר של קלרינס (זה שבשפורפרת, לא בקופסה) והפודרה המינרלית של מאק... איי איי איי

לי וולף

New member
אם את רוצה ללמוד...

גם אני לא קונה שם, בעיקר כי אני קונה מספיק פה
וזה קצת 'מסוכן' מידי לפזרנית כמוני... אבל נעלולה (שמבקרת פה לפעמים
) כתבה בבלוג שלה מדריך מלא לרכישה באיביי- ברור, קצר, עמוס בטיפים

SimplyMe1

New member
אני אקרא אצלה,לדעתי הבלוג שלה אצלי בפייבוריטס

רק צריך למצוא. אבל באמת,אם אני מתחילה להזמין משם זה לא ייגמר(ואני חוסכת לטיול שווה בשנה הבאה,ולא נראה שאני לכיוון חסכון בריא כשאיביי בסביבה
))

../images/Emo9.gifהיי בנות יש מצב לשירשור בלוגים שלכן?

מכיון שאני חדשה, אני בטוחה שאני קוראת כבר המון זמן חלק גדול מכן ופשוט לא יודעת שזה... אתן! אז למי שבא... אני אשמח א. להכיר בלוגים חדשים... (למרות שנראה לי שיש לי את של כולם....) ב.אולי להגיד היי ביישני לכאלה שאני מכורה אליהן.

הבלוג שלי

נמצא בחתימה. לא עדכנתי אותו במהלך החג אבל בימים הקרובים צפויים כמה עדכונים. מוזמנת

יפה,ונראית כ"כ צעירה ../images/Emo6.gif אבל אכן מבחינת הלבוש

אין שם איזה משהו חדשני. כלומר היא מתלבשת מאוד יפה, אבל אני תמיד מחכה שהיא תעז יותר ותצא מ"איזור הנוחות" שלה. הייתי מוכנה לקבל אבל את המלברי שלה

למעלה