היום שלי

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif היום שלי ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

היום היה לי יום מושלם
נתחיל מהבוקר..קמתי ב-8 ורבע
שהבצפרר שלי מתחיל ב-8 וחצי
אבל כמובן הספקתי
כאילו אחרתי בכמה דקות אבל זה לא היה נורא
אז שעתיים ראשונות למדנו למיצב באנגלית
סיימנו ללמוד ויצאנו להפסקה ב-9 וחצי עד 10 כי ב-10 התחיל המיצב
היינו בהפסקה היה סבבה כרגיל
ואז הגיע 10 המיצב מתחיל
מהר עלינו לכיתות והתחלנו במיצב
אז ככה המיצב היה קל אחוששש אבל מה גם במיצב הזה המורות גילו לנו ת'שובות אני נישבעת לכם לא עשיתי כלום מהמיצב הכל המורות גילו לי
ועוד למה ילדים כאילו מי שביקש
וזה היה הכי מצחיק חחחחחח
אני וחברות שלי נקרעות אתם קולטים כזה מורה אחת רשמה על כל היד שלה ת'שובות והתחילה להקריא לנו ואני רק צוחקת
חחחח ואז אחרי איזה שעה (ב-11) ככה סיימתי את המיצב פוווו
חחח ואז נשארתי קצת עם כולם בבצפרר ואז חזרתי הביתה ועכשיו אני פה איתכם
אז מה עבר עליכם היום

פחחחחחחחח ../images/Emo6.gif מה שעבר עליי:

בבית
עם שרווווווווווווווווון ועם כל מי שנשאר בביתתת
אני חולה,גרון קשהההההה

קראנצית

New member
היום שילי :

קמתי ב7 כי דוד שילי העיר אותי בפלא גררררררררררר חחחחחחחחח כי הייתי אמורה להתחיל ב9 קיצרררררררר חזרתי לישוןןןןןןן ועשיתי לי שעון מעורר ל8 ועשרים ואזזזזזזזז לחצתי על השעון ונרדמתי חחחחחחחחחחח ואז כזה אני קמה ב9 וחמישה
ואומרת: פאק נרדמתייייייייי ס'עמק ! ואז התקשרתי לאמא שילי ולאבא שילי להגיד להם שאני נשארת בבית
ואז ראיתי טלויזיוןןןןןןןן
ואזזזז הייתי במחשב בפורום המושלם עם רותם ה-
וראיתייייי שוב טלויזיון חחחחחחח וזהווווו
לא משו מענייןןןןןןןןן

עדי adi

New member
היום שלי../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

המיצ"ב היה קלי קלות גם המורה שלי עזרה הרבה חחח. אח"כ היה לחברה שלי ולעוד כמה בנות שיחה עם המחנכת על הצקות וכ.. והלכתי איתה. וזהו!

אז.....טאם טאם טאם טאם../images/Emo123.gif

חחחח שעה ראשונה שניה- מתמטיקה, המורה שלנו התחרפןןןןןן עד שהגענו והתחלנו אלגברה ג', הוא עובר איתנו חזרה ל- א', כי חלק מהילדים לא יודעים לעשות חשבון עם שברים.
אני כועסת עליו. שעה שלישית רביעית- מיצ"ב באנגליתתתתתתת היה קלקקללקלקלקלקלקל חשבתי שיהיה קשהההההההה אבל היה קללללל מקווה לטוב. למרות שלא אומרים ציונים.... שעה חמישית- עוד שעה מתמטיקה, עבדנו על עוד תרגילים.....ויש מליון תרגילים למחר!!!!!!!!! היינו אמורים ללמוד עד שעה שביעית, אבל יש ישיבות, וגם המורה שלי לגיאוגרפיה לא בא....ואני בכלל הייתי אמורה להישאר עד שעה תשיעית, כי אני בנבחרת מתמטיקה, שצריך להישאר עוד שעתיים....אופה!!! זיהו
יום די רגיל.

היום שלי

קמתי ב7:15 וב7:35 ירדתי למטה עם אבא שלי ונכנסנו לתוך המונית שדאגנו להזמין קודם. לקחתי שני חברים שלי ונסעתי יחד אתם ועם אבא שלי במונית עד שהגענו לבי"ס. בבית ספר: שעה ראשונה, 8:10 עד 9:00: מתמטיקה, כלומר היה אמור להיות אבל במקום זה עשינו משהו אחר (לא זוכר מה). שעה שנייה, 9:00 עד 9:50: חינוך גופני, עשינו כמה תרגילי חימום ואז שחקנו *משחק. הפסקה, 9:50 עד 10:10: הלכתי להחליף ספר בספרייה (מה שאני עושה כל יום) וקראתי אותו עד שנגמרה ההפסקה. הפסקת אוכל, 10:10 עד 10:25: כרגיל, לא אכלתי כלום. שעה שלישית, 10:25 עד 11:10: תנך, כלומר היה אמור להיות אבל במקום זה באה המורה המחליפה ושיחקנו איתה **משחק ועוד ***משחק. שעה רביעית, 11:10 עד 11:55: אנגלית, למדנו כרגיל. הפסקה, 11:55 עד 12:05: המשכתי לקרוא את הספר. שעה חמישית, 12:05 עד 12:50: אומנות, לא ירדנו למקלט כמו תמיד, אלא נשארנו בכתה והכנו קישוטים לחנוכה. שעה שישית ואחרונה, 12:50 עד 13:35: אומנות, המשכנו להכין קישוטים. אחרי הבי"ס: 13:45: נסעתי באוטובוס חזרה הביתה. 14:05: הגעתי הביתה. 14:20: פותח את המחשב ומתחיל לכתוב את ההודעה הזאת. 14:36: שלחתי את ההודעה.

../images/Emo41.gifהיום שלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

סורי ששירשרתי אליך רותם... שעה ראשונה- היסטוריה: ישבתי ליד חברה שלי... עשינו צחוקים ולא הקשבתי בכללל... סתם עוד שיעור משעמם
שעה שני- מתמטיקה: עשינו מבחן בהנדסה, או יותר נכון בוחן ונתנו לנו רק 4 תרגילים!! אבל שני האחרונים היו קשים... תארו לכם אני אקבל 50
חחחחחחחחח
שעה שלישית- מדעים: שיעמום.. לא משהו מיוחד... שעה רביעית- מתמטיקה: למדנו חומר חדש ומשעמם....
שעה חמישית+שישית- אנגלית: שיווו איזה יום ריק... אין לי מה לספר.. סתם שיעמום
שעה שביעית: צרפתית מממ....חחחח סתם עוד שיעור.... יווווו איזה יום משעמם היה לי היום
כל כך רדוד...

המשך

הוראות למשחקים: *משחק: משחק די מוזר
, קודם כל, יש כדור ספוג. דבר שני, יש שני קבוצות עם אותו מספר ילדים. הכנה למשחק: כל קבוצה עומדת בצד אחר. שמים מזרון בשני הקצוות של המגרש. מטרה: לגעת עם הכדור במזרון של הקבוצה היריבה כמה שיותר פעמים. חוקים: 1. הולכים על ארבע אחורית בלבד, או שלוש אחורית. 2. שמירה מהחצי. 3. מותר לחטוף את הכדור רק מההאויר, לא מיד של מישהו. 4. כשאתה תופס את הכדור אתה יכול להתקדם, אבל רק אם אתה מחזיק את הכדור ביד אחת, והולך על 3 אחורי, או שם את הכדור על מהבטן והולך על 4 אחורי. **משחק: תהליך המשחק: 1. כל הילדים עוצמים את עיניהם. 2. מנהל המשחק לוקח שני כדורים קטנים או משהו קטן אחר, ושם כל אחד מהם אצל ילד כאשר שאר הילדים לא יודעים מזה. 3. שני הילדים שקיבלו את הכדורים קמים ומחליטים את מי לרצוח (הם בעצם רוצחים). 4. הרוצחים עוצמים את עיניהם ומנהל המשחק בוחר ילד שהוא המרגל, על ידי כך שהוא דופק בגבו. 5. כולם קמים ומנהל המשחק מודיע מי נרצח, הנרצח יוצא מהמשחק. 6. כל אחד אומר מי הוא חושב הרוצח, ומי שקיבל הכי הרבה קולות יוצא מהמשחק ולא אומר מה הוא היה. 7. כולם עוצמים עיניים והרוצחים שוב בוחרים את מי לרצוח. 8. הרוצחים עוצמים את עיניהם והמרגל פותח את עיניו. 9. המרגל שואל את מנהל המשחק שאלה אחד לגבי מי הרוצח, למשל: הרוצח הוא בן? הרוצחת היא נעמה? הרוצחים הם טלי ועדי? 10. כולם פותחים עיניים ומנהל המשחק מודיע שתי הודעות. 1. מי נרצח. 2. האם המרגל הצליח לגלות את הרוצח. 11. ככה ממשיכים עד שנשארים רק שלושה ילדים. ***משחק: 1. לכל ילד יש מספר לפי הסדר, לדוגמא: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11... 2. הילד שמספרו הוא 1 אומר שם של מספר אשר שייך לילד אחר, לדוגמא: 1 קורא ל3, 1 קורא ל6... 3. הילד שאמרו את המספר שלו אומר שם מספר של ילד אחר כמו הראשון, לדוגמא: אם זה מספר 8, אז: 8 קורא ל27... חוקים: 1. אסור לקרוא למי שקרא לך באותו תור. אם אתה קורא לו אתה פסול ולא משתתף במשחק. 2. אסור לקרוא למי שפסול. אם אתה קורא לו אתה פסול. משחקים עד שנשארו 3 ילדים.

תיפי1

New member
היום שלי

אממ.... קמתי בלא יודעת באיזו שעה, היתארגנתי והכל ויצאתי מהבית, הלכתי לכיוון התחנה (יש לי הסעה) עברתי חצי מהדרך והירהרתי לעצמי ופיתאום אני קולטת שאני עם נעלי בית, תפסתי טיל הביתה ואמרתי לאח שלי מהרררררררררררררררר, אז הוא אומר טוב, ואחרי כמה דקות הוא זוכר שאמרתי מהר, אז הוא צועק אליי, מה מהר?? אז אני אומרת- תיפתח לי ת'שער אז הוא פתח ת'שער, רצתי לבית שלי, ואזהאחים שלי היסתכלו עליי בהלם, אז אמרתי להם: "אני עם נעלי בית" אז הם צחקו, החלפתי מהר לנעליים ורצתי לתחנה.... אחר כך בבית ספר: שיעור ראשון: אומנות- בנינו אנשים מניר צלופן שיעור שני: גיאוגרפיה- ירדנו לקומה השניה לחדר מחשבים (חדר מחשבים בקומה השלישית היה תפוס, אנחנו בעיקרון היינו עד עכשיו תמיד בשיעורי גיאוגרפיה בחדר מחשבים בשקומה השלישית), וחדר מחשבים היה תפוס אז הלכנו לאחת הכיתות והישתחררנו 5 דקות ליפני הצילצול כי אנחנו צ'כות לימכור משהו לתרומות הפסקה: מכרנו קופסאות ממתקים ונרות ריחניים בישביל אבן שפירא (ילדים נכים) וכל אחד שעבר שאלנו אותו אם הוא רוצה ליקנות, סך הכל אספנו 70 שקל שיעור שלישי: היינו בחדר מחשבים והקבוצה שלי הציגה ת'עבודה שלנו שיעור רביעי: כמו בשיעור הראשון

למעלה