מחפשת מתכונים משוקולד מקופלת

SUMMER8

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo211.gif מחפשת מתכונים משוקולד מקופלת ../images/Emo70.gif

למישהו חשוב מאוד עבורי יש יומולדת בקרוב... והוא מת על שוקולד מקופלת !! רציתי להכין לו משהו שמבוסס על שוקולד מקופלת, אבל הנה הקריטריונים:
אני רוצה שיראו את המקופלת אז רצוי מאוד שבעוגה/כדורי שוקולד/מאפה שאתם מציעים לי יראו את השוקולד מקופלת (במתכונים שמצאתי בנט' גירדו את המקופלת והכניסו אותה לתוך העוגה וזה נראה כמו פירורי שוקולד רגילים).
רצוי שזה יהיה מתכון ללא אפיה (כלומר: עוגה קרה/כדורי שוקולד וכדו')
אני לא מומחית באפיה אז אני לא רוצה לפספס... בעצם, תציעו גם עם אפיה אבל העדיפות היא ללא אפיה.
המאפה צריך לשרוד נסיעה של 30-60 דקות, אז קחו בחשבון שזה שלא יינמס בדרך ויאבד את הצורה והטעם. זהו בערך... אשמח להצעות
 
בבקשה מתכון

חב' בסקויט פתי בר(וניל או שוקו - לא משנה) מרוסק במעבד מזון עם 100 גר' חמאה רכה. לשטח בתבנית אותה תוכלי להקפיא ולהכניס בינתיים למקרר להתקשות. 2 מיכלי שמנת מתוקה + 250 גר' שוקולד מריר + רבע כוס סוכר - לבשל בסיר עד להמסת השוקולד וקבלת קרם אחיד. להכניס למקרר ללילה. למחורת - להקציף את השמנת השוקולדית ולאחר ההקצפה וקבלת מרקם יציב להוסיף לתוכה פירורי שוקולדה מקופלת שבורה (תפוררי עם הידיים לתוך הקצפת), ערבבי מעט! ושטחי על תחתית הבסקויטים המרוסקים. פוררי מעל עוד שוקולה מרקופלת (חלילה שלא יחסר...חחח..). מאחר והעוגה צריכה לשרוד נסיעה - הכניסי להקפאה עטופה היטב!!! ולפני היציאה מהבית תוצי מהמקפיא. עד שתגיעי היא תפשיר ויאמי יאמי. אין מה לפספס בעוגה כזאת.
 

pirge

New member
בלינצ'ס תפוז מקופלת../images/Emo240.gif

http://www.pirge.co.il/בלינצס-ופנקייקס/בלינצס-תפוז-במלית-מקופלת-וחלבה http://www.pirge.co.il/בלינצס-ופנקייקס/בלינצס-תפוז-במלית-מקופלת-וחלבה אם לא אוהבים בטעם תפוז אפשר להכין בטעם נייטרלי. בלינצ'ס תפוז במלית מקופלת וחלבה פורסם בתאריך 15 ביולי 2010 @ 14:00 מופיע בקטגוריות: בלינצ'ס ופנקייקס בלינצ'ס תפוז מקופלת-פירגה בלינצ'ס תפוז במלית מקופלת וחלבה מעדן לאוהבי המתוק עד כדי שחיתות נמצאו במזווה מספר מקופלות שוקולדה אז שידרגתי והכנתי……. בלינצ'ס בטעם תפוז במלית המקופלות מתכון+תמונה:פירגה מצרכים בקערה עמוקה: כוס מיץ תפוזים/קלמנטינות (אפשר טרי או פריגת) כוס קמח רגיל 1/2 1 כפות שמן כף סוכר ביצה שלמה בעונת ההדרים שווה לגרר קליפת תפוז (רק החלק הצהוב) במגררת דקה אופן הכנה: לערבל הכל במיקסר יד לבלילה בלי גושים להבריש מחבת בשמן ולחמם ה י ט ב. לטגן 5 עלים מ-2 הצדדים. לגלגל ב כ ל עלה מקופלת שלמה לחמם שוב במיקרו /תנור לפני ההגשה לפזר מעל עוד קצת מקופלת , או לגרר שוקולד וגושי חלבה ולצקת סילאן להגיש חם. תהנו UA:F [1.2.3_620] © כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
 
למעלה