פינת השוקולד

ניתן להשיג COUVERTURE גם לפי משקל

רוב החנויות מוכרות גם בחצאי קילו. פיצוחי חממה בכפר סבא למשל מוכרים לפי משקל שוקולד של פרויבל על סוגיו.

ניריתי 1

New member
תראי מה הבאתי לך... לאוסף ...

צפרדע משוקולד
תודה מישמישית... שמחה שנהנת
שנה טובה גם לך

נירית- איזו פינה נהדרת ../images/Emo211.gif אבל שוקוניוי.

מזמן נסגר. משונה שהאתר פעיל...

ניריתי 1

New member
כבוד ../images/Emo70.gif

כבוד גדול הוא לי שבאת לבקר בפינה
שוקונוי נסגר ???
זה ממש שוק והלם לי ! אכן ביקורי שם היה כבר די מזמן ... אבל זכור היטב ! התרשמתי עמוקות לא רק מהשוקולד, אלא גם מהקונספט של פיתרון תעסוקה לאוכלוסיה עם צרכים מיוחדים. והיחס היה כל כך חם ומחבק. בעלי תמיד היה קופץ לשם כשהיה באזור, כדי להביא לי טראפלס ופרלינים שאהבתי. יחד עם זאת...לא היינו שם כבר די מזמן... אבל לא תארתי לי שיכולה להיות בעיה כיוון והאתר פעיל אתר פעיל = עסק פעיל. לא ? עצוב מאוד...וחבל... תודה על העדכון החשוב הזה. כבר אכתוב הודעת עידכון להמלצה שנתתי...
אפרופו המלצה ... מה דעתך שאמליץ עליך (כמעבירת סדנאות שוקולד מדהימות) בפינת השוקולד הבאה ? אמנם לא הייתי בסדנא ולא טעמתי אישית, אבל שמעתי רבות ! ורק דברים טובים ! רוצה ?? אני מזמינה אותך אישית לבוא ולבקר גם בפינות השוקולד הבאות... פעם בשבועיים בימי שני. זו כבר הפינה הרביעית. אם תרצי, אשלח לך במסר קישורים לפינות הקודמות לעיון... הן היו ממש מגוונות ומושקעות. ממש כייף שבאת !

../images/Emo24.gif הכבוד הוא לי..

וואו נירית- מקסימה שכמותך חיממת לי את הלב וגרמת לי להסמיק
כבר הצצתי דרך החיפוש בפינות הקודמות, שאפו גדול נירית- נראה שאת העלת את הסיקור השוקולדי המפורט והגדול שפגשתי עד כה
. מה דעתי על המלצה על סדנאות השוקולד שלי? ..ברור שאשמח
ובכל מקרה תודי בשמי לאלו שסיפרו לך והמליצו ומסרי ד"ש. תודה על קבלת הפנים החמה והמרגשת
נ.ב. עם כזה ידע בשוקולד איך זה שלא רואים אותך אצלנו בפורום השוקולדי של תפוז? זו הזדמנות נהדרת להזמין אותך ואת כל חובבי השוקולד שכאן לבקר : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=608

ניריתי 1

New member
ראי זאת כסגור ! ../images/Emo88.gif

את , כישרונך , והסדנאות המרהיבות שלך ... תככבנה
בפינת ההמלצה של פינת השוקולד הבאה ביום שני ה 20/9
כרגע נכנסתי לאתר שלך על מנת להתעדכן ועל מנת להציגך כראוי
אני יסודית
(הפינה הבאה כבר מוכנה האמת, רק התלבטתי לגבי ההמלצה... באת לי בזמן ! ) לגבי פורום שוקולד ... איפה הבעיה ? החברה שם ההתמחות שלהם היא הכנת פרלינים, ואני ההתמחות שלי היא אכילת פרלינים
האמת שבעבר (מזמן) השתתפתי (עוד לפני שהצטרפת לניהול)... אז היה לי אמנם ניק אחר ... וכתבתי לא מעט... אני אחרי כמה שנות הפסקה מפורומים... רק לאחרונה חזרתי... היישר לפה ! אשמח לבוא ... למה לא ? אפילו כעת אקפוץ לביקור. בדיעבד אולי הפינות היו מעניינת את החברים בפורום... אני אלופה של בדיעבד
המחמאות מגיעות לך
הן בזכות ולא בחסד גילוי נאות... אני זוממת על סדנת המכורים לשוקולד שלך כבר מיליון שנה בערך ! שמחה מאוד על ביקורך כאן ! בפינה הבאה בטוח שכאי לך לבוא !
לכבוד החג, לב משוקולד בשבילך
חג שמח !

ניריתי אהובה, תודה על פינה מדהימה

נוספת. הפינות שלך הם מקור לעלייה לרגל ולכבוד הוא לי שאת כאן. אוהבת המוני המונים !!!

ניריתי 1

New member
אפרופו עלייה לרגל...

ראית מי באה לבקר השבוע בפינה ? מנהלת פורום שוקולד בכבודה ובעצמה
נחמד... כייף שאת פה

../images/Emo6.gif סתמי לא יפה להביך אותי חחחחח

מאוד אוהבת את הפינה והזמנת אותי שאני לא אבוא???.

למעלה