שמתם
ש....

yaki123

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo17.gifשמתם ../images/Emo23.gif ש....../images/Emo17.gif../images/Emo41.gif

שירשור השמתם
ש.. הראשון בפורוםםםםםםם
בשירשור הזה כל אחד רושם את ה-שמתם לב ש... תתחילווו

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifשמתי ../images/Emo23.gif ל2 דברים../images/Emo70.gif

1.פלור ופדה הכירו בפרק הראשון בקצף-גם פלור ומקסימו
2.פדה שאל את פלור מי את
בקצף - גם פלור שאלה את מקסימו מי אתה בקצף

חחח אתם לא מבינים שזה הקטע?

הכוונה להראות שזה אותו סיפור כאילו.. עשו את זה בכוונה.

rif125

New member
שמתם../images/Emo23.gif

כשפלור חיכתה לפדריקו כדי שהם יטוסו,אז ברגע שנפל לה מה שפדריקו נתן לה אז נשבר הראש של הבן(היה בן ובת וכאילו הבן מסמל את פדריקו שהוא מת)

ואם כבר "שמתם לב" אז.. שמתם ../images/Emo23.gif

שכפלור דיברה על אבא שלה היא החזיקה תמונה שלו.. והאיש שמופיע שם הוא לא אדוארדו... זה לא אותו שחקן, זה ששיחק בבוה פראית את דמיאן..

camfels

New member
שמתם *לב*..חח לא פועל לי הסמיילי..

שהילדים אפעם לא לוקחים יותר מביס מהשוקולד?!?חח הוא כל כך מגעיל?!? תמיד רואים או שהשוקולד שלם והם לוקחים ביס קטנטן! או שמראים שמישהו אכל את הקצה של השוקולד לפני...חשוד ביותר!

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifשמתם ../images/Emo23.gif ש...

כתבו והוספתי את זה בפרק היומי אבל אני אכתוב שוב.. שמתם לב שלנילדה אף פעם לא הודיעו שפלור היא הנכדה שלה..היא נשכחה אי שם בעבר. שמתם לב שגם לסופיה לא הודיעו כלום על מותו של פדריקו.

KaMi LoVe JuAn

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gifשמתם ../images/Emo23.gifש...

כל הזמן יש פרסומות סמויות?!? החלב עם הפקק הזה! חחח השוקו... השוקולד.. הממתקים בטעם יוגורט... חחח

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifמוסיפה עוד פרסומות..

שכחת את:
ג'ון פוס(הנעליים)
הכדורים נגד כאבים
סילקיי המוצרי שיער
הפן במספרה (סופיה מפרסמת במספרה,דלפינה בבית)
47סטריט
הפארק דה לה קוסטה שהם הלכו אליו
חברת הנסיעות 5 זונאס (שהם רצו לעשות תטיול בוגרים)
האתר אינטרנט של נסטלה ועוד יש הרבה אני בטוחה...איך אני בלזכור פרסומות? רואים שהפרסום שלהם עובד?

../images/Emo19.gif והגם הפירסומת ל....

קרם ההגנה שדלפי ומללה תיכננו לנסוע לאיביזיה אז הם אמרו-" ניקח איתנו את הקרם ההגנה הזאת ששומר וכו'...." חח..

yaki123

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gifשמתם ../images/Emo23.gif ש...

אלה מי שנעלמו פתאום ולא נזכה לראות אותם לעולם: 1.סופיה 2.דומיניק 3.אמלי 4.רמירו 5.אנטואן (או שכן
) 6.נאטה 7.קלרה 8.טיטינה
כמה חבללל

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifומה עם..?

מה עם כל התפקידי אורח המדהימים של חרונימו,מיקי,לוסיה,חוליאן,פירו וכו'? גם את אריאל וההורים שלו לא נראה, אני בספק אם נראה את דומנש, כנ"ל לגבי אבא של פלור המאמץ והדוד שלה.

למעלה