נענה גם משעמום...
גיל: 21 וחצי בדיוק... רקע דתי: הולדתי למשפחה דתית מאוד, נפלתי, והתחזקתי להשקפה חרדית אבל לבוש חרדי צנוע ומודרני, מתחברת מאוד לחסידות בעיקר ברסלב!! דבר טוב שקרה לאחרונה: הכרתי אדם מקסים(לא נפרט מדי)- התחזקתי באמונה!! דבר רע שקרה לאחרונה: אין רע הכול מאת ה' יתברך... כל מה שהוא עשוה לטובה!!! זמר אהוב: מי היה מאמין שאני אוותר על מוסיקה חילונית אה? בעיקר שנות ה80 מפעם אבל אין הכול ה' מכוון ואני עכשיו משתדלת לשמוע רק את אודי דוידי המדהים, מידד טסה, יעקב שוואקי, יניב בן משיח, אלעד שער, חדוה לוי, כל הסגנונות החרדים. שיר אהוב: "על עוד הנר דולק אפשר לתקן"-אודי דוידי שיר שנוא: שירים לא דתיים כי רבי נחמן מברסלב אומר ששירים כאלו מקלקלים את המחשבה סרט אהוב: כמה סרטים וטלנובלות הייתי רואה פעם, וגם משתדלת שלא, אבל סרטי גלובוס החרדים חזקים... סדרה אהובה: ערוץ הידברות-נקודה למחשבה של הרב יצחק פנגר המעלףףףףףף סדרה שנואה: כל סדרה חילונית ספר אהוב: בשדי יער ובגן האמונה וכל הספרים של הרב המדהים הרב שלום ארוש, כל הספרים של הרב יעקב ישראל לוגאסי. תמונה אהובה: תראו ותבינו מזה צדיק שכשאתה רואה אותו כולך מתמלא אור-הרב יאשיהו יוסף פינטו משפט שנוא: נמאס לי מהחיים, למה ה' עושה לי את זה? יאללה צאו מהסרט שאתם חיים בו, אין על ה' יתברך... המשפט הקלישאתי שלי: אין! מילה שאני אומרת כל 2 דקות: אין דברים כאלה חחח קללה אהובה: ה' ירחם שאני אקלל? בת ישראל צנועה בפיה!! תמיד אני קם ב: חיוך כי "חיוך הוא קו עקום שמיישר הכול" חחחחחחחח שרה באמבטיה: לא... ציטוט אהוב: "מוטב להיות פתי המאמין לכל דבר, מאשר ספקן שאינו מאמין לדבר - אף לא לאמת", "היום שבו נולדת זה היום שבו הקב"ה החליט שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך"-ציטוטי רבי נחמן מפגיא זכותו תגן עלינו אמן!!!! בן הזוג האולטימטיבי הוא: בן תורה, בעל תשובה או בחור חרדי מבית ירא שמיים עם מידות טובות בעיקר אמיתיהכי חשוב!!! המוטו שלי: "אל תחשוב על המחר- תחיה את הרגע", כששואלים אדם מה שלומו, והוא עונה ´רע´ אומר לו הבורא: ´זה רע בעיניך?! אראה לך מה זה רע!´ אבל אם עונה ´טוב´ אומר לו הבורא: ´זה טוב בעיניך?! אראה לך מה זה טוב!´ אני ב5 מילים: אני אני אני עבד של ה' יתברך...