שירשור היכרות

aint mindless

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo152.gifשירשור היכרות../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

גיל: רקע דתי: דבר טוב שקרה לאחרונה: דבר רע שקרה לאחרונה: זמר/ת אהוב/ה: אלבום אהוב: שיר אהוב: שיר שנוא: סרט אהוב: סרט שנוא: סדרה אהובה: סדרה שנואה: ספר אהוב: ציטוט אהוב: תמונה אהובה: משפט אהוב: משפט שנוא: המשפט הקלישאתי שלי: מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות: קללה אהובה: תמיד אני קם ברגל: שר/ה באמבטיה?: בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא: המוטו שלי: אני, ב-5 מילים:

MiMiO1

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

אתה ציירת? זה המוח ואחותו.. לא?

aint mindless

New member
../images/Emo26.gif

גיל: 18.5 רקע דתי: דתי. דבר טוב שקרה לאחרונה: החופש!, הייתי זקוק לו. דבר רע שקרה לאחרונה: החופש!, משעמם לי. זמר/ת אהוב/ה: ג'סטין טימברלייק אלבום אהוב: Justin Timberlake - FuturSexLoveSounds שיר אהוב: The Beatles - Oh! Darling שיר שנוא: כל שיר מזרחי!! סרט אהוב: הארי פוטר 123456
סרט שנוא: כל סרט של סטיבן סיגל.. סדרה אהובה: The Office - US סדרה שנואה: השיר שלנו
ספר אהוב: הכלב היהודי - אשר קרביץ. ציטוט אהוב: - "אם אשכחך ירושלים, תשכח ימיני". תמונה אהובה:
לא אהובה, אבל בסימן ט' באב. משפט אהוב: "הגם אתה ברוטוס?" משפט שנוא: "ערבי טוב זה ערבי שקבור 100 באדמה.." המשפט הקלישאתי שלי: איזה חום אימים. מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות: איזה חום אימים..(מה אני אעשה? חם!
) קללה אהובה: holy shit תמיד אני קם ברגל: ימין
שר/ה באמבטיה?: ב-ר-ו-ר-! בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא: קודם כל בן אדם.. המוטו שלי: Don't Worry, Be Happy אני, ב-5 מילים: אני, אני, אני, אני, אני..

sarati

New member
עונה...

גיל: 23 רקע דתי: דתיה מלידתי.. דבר טוב שקרה לאחרונה: קיבלתי מתנה מאבא שלי - קורס צלילה.. דבר רע שקרה לאחרונה: נכשלתי בטסט (לאמבולנס) זמר/ת אהוב/ה: קרן פלס, אריק ברמן, סלין דיון. אלבום אהוב: רוץ ילד של כנסיית השכל שיר אהוב: שער הרחמים של מאיר בנאי שיר שנוא: הקיץ בא של רונית רסטה (נדמה לי..) סרט אהוב: גאווה ודעה קדומה סרט שנוא: יובל המבולבל סדרה אהובה: בנות מקלאוד סדרה שנואה: אין לי כזו.. ספר אהוב: היומן של ניקולאס ספארקס ציטוט אהוב: "החיים קצרים מכדי לבזבז אותם על חלומות" תמונה אהובה: הבן שלי עם משקפי שמש הפוכות משפט אהוב: אלוהים, אם אינך יכול להרזות אותי אנא השמן את חבריי משפט שנוא: כשתגדל תבין המשפט הקלישאתי שלי: כשתגדל תבין.. מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות: וואלה.. קללה אהובה: כוס אמק (צר לי..) תמיד אני קם ברגל: שמאל שר/ה באמבטיה?: מזמזמת בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא: בעלי
המוטו שלי: מי שטוב טובע מי שמשקיע שוקע ורק החרא צף. אני, ב-5 מילים: חתיכת כלבה קרת לב ורעה

שירליחצ

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

שרתי מותק! קודם כל ברכותיי על הקורס צלילה!!בדיוק לפני שנה (במוצאי 9 באב..) נסעתי לאילת לקורס וזה היה כיף ממש! והייתי רוצה שתסבירי לי את המוטו העמוק שלך כי לא ירדתי לסוף דעתך חח...

sarati

New member
אז ככה,

מי שטוב - טובע, יעני נדפק. מי שמשקיע - שוקע, יעני נדפק. ורק החרא - צף, יעני המניאקים שלא שמים על אף אחד, שעושים מה שבראש שלהם בלי להתחשב ובלי לשים לב לסביבה - מצליחים להשאר עם הראש בחוץ ובעיקר - מצליחים.

Silly Wisdom

New member
יאלה אני גם עונה:

רקע דתי: נולדתי חילונית- חזרתי בתשובה לפני 6 שנים- כרגע סוג של חרדית. דבר טוב שקרה לאחרונה:טסתי לארה"ב
דבר רע שקרה לאחרונה:יש לי תאריך חזור
זמר/ת אהוב/ה:אין מישהו ספציפי- יש יותר מדי אלבום אהוב:מי שומע אלבומים? שיר אהוב:משתנה לפי הקריזה שיר שנוא:כל שיר של עמיר בניון או ריטה. סרט אהוב:יש לה ביצים- קיטש'י וחמוד, כולם משתגעים על מרי
סרט שנוא:ביקור התזמורת
סדרה אהובה:האנטומיה של גריי
סדרה שנואה:סטאר גלקטיקה(או משהו כזה) ספר אהוב:נקמה- שרה אנג'ל ציטוט אהוב:"משפט סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד תגיד משפט סיני עתיק"
תמונה אהובה:ראיתי תמונה מדהימה כמה ימים אני אשיג אותה ואז תראו. משפט אהוב:"אני אוהב אותך" משפט שנוא:"אמא יש רק אחת"- זה ברור לא?
המשפט הקלישאתי שלי:"אתה אוהב אותי?"
מילה שאני אומר/ת כל 2 דקות:"אתה אוהב אותי?" חחח סתם, אני אומרת "סוג של" ו "חופר". קללה אהובה:"הלוואי שתשכח לברך על תפוח"
תמיד אני קם ברגל:אני עייפה מדי לשים לב.... שר/ה באמבטיה?:רק אם יש קהל
(חחח סתםסתםסתם) בן/בת הזוג האולטימטיבי הוא/היא:הוא
המוטו שלי:"תהי יפה כמו שאת ותחפרי כמה שיותר" (המצאתי הרגע) אני, ב-5 מילים:מושלמת- מספיק לי מילה אחת!
צום מועיל לכולם!

נענה גם משעמום...

גיל: 21 וחצי בדיוק... רקע דתי: הולדתי למשפחה דתית מאוד, נפלתי, והתחזקתי להשקפה חרדית אבל לבוש חרדי צנוע ומודרני, מתחברת מאוד לחסידות בעיקר ברסלב!! דבר טוב שקרה לאחרונה: הכרתי אדם מקסים(לא נפרט מדי)- התחזקתי באמונה!! דבר רע שקרה לאחרונה: אין רע הכול מאת ה' יתברך... כל מה שהוא עשוה לטובה!!! זמר אהוב: מי היה מאמין שאני אוותר על מוסיקה חילונית אה? בעיקר שנות ה80 מפעם אבל אין הכול ה' מכוון ואני עכשיו משתדלת לשמוע רק את אודי דוידי המדהים, מידד טסה, יעקב שוואקי, יניב בן משיח, אלעד שער, חדוה לוי, כל הסגנונות החרדים. שיר אהוב: "על עוד הנר דולק אפשר לתקן"-אודי דוידי שיר שנוא: שירים לא דתיים כי רבי נחמן מברסלב אומר ששירים כאלו מקלקלים את המחשבה סרט אהוב: כמה סרטים וטלנובלות הייתי רואה פעם, וגם משתדלת שלא, אבל סרטי גלובוס החרדים חזקים... סדרה אהובה: ערוץ הידברות-נקודה למחשבה של הרב יצחק פנגר המעלףףףףףף סדרה שנואה: כל סדרה חילונית ספר אהוב: בשדי יער ובגן האמונה וכל הספרים של הרב המדהים הרב שלום ארוש, כל הספרים של הרב יעקב ישראל לוגאסי. תמונה אהובה: תראו ותבינו מזה צדיק שכשאתה רואה אותו כולך מתמלא אור-הרב יאשיהו יוסף פינטו משפט שנוא: נמאס לי מהחיים, למה ה' עושה לי את זה? יאללה צאו מהסרט שאתם חיים בו, אין על ה' יתברך... המשפט הקלישאתי שלי: אין! מילה שאני אומרת כל 2 דקות: אין דברים כאלה חחח קללה אהובה: ה' ירחם שאני אקלל? בת ישראל צנועה בפיה!! תמיד אני קם ב: חיוך כי "חיוך הוא קו עקום שמיישר הכול" חחחחחחחח שרה באמבטיה: לא... ציטוט אהוב: "מוטב להיות פתי המאמין לכל דבר, מאשר ספקן שאינו מאמין לדבר - אף לא לאמת", "היום שבו נולדת זה היום שבו הקב"ה החליט שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך"-ציטוטי רבי נחמן מפגיא זכותו תגן עלינו אמן!!!! בן הזוג האולטימטיבי הוא: בן תורה, בעל תשובה או בחור חרדי מבית ירא שמיים עם מידות טובות בעיקר אמיתיהכי חשוב!!! המוטו שלי: "אל תחשוב על המחר- תחיה את הרגע", כששואלים אדם מה שלומו, והוא עונה ´רע´ אומר לו הבורא: ´זה רע בעיניך?! אראה לך מה זה רע!´ אבל אם עונה ´טוב´ אומר לו הבורא: ´זה טוב בעיניך?! אראה לך מה זה טוב!´ אני ב5 מילים: אני אני אני עבד של ה' יתברך...

למעלה