פינת המחמאה השבועית

רונית י

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif פינת המחמאה השבועית

כל המחמאות, התודות והמילים החמות שרשרו לכאן.

כבר כתבתי בשרשור המיפגש אבלללל.........

בא לי לכתוב שוב!!! תודה תודה תודה לזיו ולבולי על ההשקעה,היה כיףףףףףף!!! ותודה לכל הבנות שהגיעו,היה נחמד להכיר!

../images/Emo51.gifלשובבלית../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

על רוחב ה
בשרשור ההחלפות הראיתי משהו שאני מחפשת והיא שלחה לי מסר שיש לה כזה ומאחר והיא לא זקוקה לו היא תשלח לי ללא תמורה. אז המון המון תודה לך, אני לא מכירה הרבה אנשים כמוך

בוליפלג

New member
והרי תודותיי

לאמא שבאה במוצ"ש לבייבסט על מנת שאנחנו נוכל להחנק מצחוק מישראל קטורזה
ולאותה אמא בדיוק - שתבוא גם מחר לאוצה מטרה, רק שהפעם אנחנו נפזז ונאכל עד מוות בחתונה
לפיגלג ועמיתי המקסיייימים שהיו אורחים בביתינו הקט אתמול. פיגי, תודה על הסבלנות וקור-הרוח בעניין 'המזגניסט'...לולא את, הייתי מזמן יוצאת מהכלים
לכל מי שהגיע אתמול למפגש, עם דגש על אלו הרחוקים גיאוגרפית
שחקתם אותה, מגיע לכם ח"ח כפול (אחד - כחיזוק חיובי, ושני - כחיבוק+חיוך).
לצוות "קטנים גדולים" שארחו אותנו נפלא, הכינו עבורינו חדר נפרד, אישי וממוזג, מאובזר במיטב ה'פעלולים' לקטנטנים.
תודה לאיש היקר שלי, שחוגג מחר 34, ומתוכן "סובל" אותי כבר כמעט שליש..תודה על הסבלנות הכה רבה שלך..........................
המשך שבוע טוף לכווולן

פיגלג

New member
../images/Emo25.gif

לא פלא שעמית צעק כל הדרך חזרה:ביד ביד... הילד שלי מאוהב,ולא בילדה אלא באמא שלה...

tiger mom

New member
השמות שלכן כל כך מבלבלים אותי

שלפעמים אני תוהה למה אחת מדברת עם עצמה

תודה לאבא שלי ולחמתי (הצירוף נשמע מוזר)../images/Emo6.gif

שעזרו לנו השבוע עם הקטנה שהחלה משלשלת במרץ... ביום ראשון אבא שלי בא
, וגם בישל מרק טעים
... ואתמול חמתי באה עם אחת הבנות שהקטנה שלי אוהבת. לשמחתי ולהפתעתי-היומיים האלו עברו בשלום... כ"כ פחדתי, במשפחתון אין לי בעיה להשאיר אותה, אבל משום מה-איתם לא הייתי שקטה.. והיה מעולה!! היום הקטנה כבר במשפחתון!!!

עדי25182

New member
תודה רבה לניקי על פשטידת השוקולד

היתה פשוט ט-ע-י-מ-ה וגם נורא נורא יפה

yaam120

New member
מה, גם את פה??../images/Emo8.gif איזה כייף לראות אותך../images/Emo25.gif

polegra

New member
תודה ליבואנית בי פרי

אין לי מושג איך קוראים ליחברה בטח גם בי פרי...:) דיברתי עם ברברה משירות לקוחות הסברתי לה שהסיליקון נקרע לי באחד הבקבוקים וכי הצינורית כל הזמן נופלת אז אמרה שתשלח לי בדואר חדש פשוט שירות מעולה!!! וגם עיכנה אותי על הדרך במקומות שיש בהם עכשיו מבצעים עם בי פרי :) טלי

גם אני רוצה להודות לשירות הלקוחות של B-Free

נפל לנו על הריצפה הבקבור ונסדק, התקשרתי לשאול אם זה אמור לקרות ומיד אמרו שישלחו לי אחד אחר ותוך 4 ימים הוא הגיע. חוץ מזה גם הצינוריות הסגולות קצת דהו לי והפכו לורדרדות אז שלחו לי אוסף צינוריות חדש. אין ספק שהשירות מצוין

תאירעות

New member
ואני רוצה להודות ל-annes ../images/Emo140.gif

שבלעדיה אין מצב שהיינו יכולים לשרוד נסיעה עד אילת. היא הלוותה לנו DVD נייד וכל הדרך אני ובעלי רק בירכנו אותה(תאיר עושה לנו את המוות בנסיעות). אז.....המון תודה לך אחותי(ובלי קשר מתה עלייך)!

תודה לאל השוכן במרומים על כך...

שאתמול מלאו לי 30 שנים ובראייה כוללת ראיתי עד כמה אני מבורכת בכך שיש לי משפחה מדהימה: ילד בן חודש מדהים ונדיר, ילדה בת 5 מקסימה ונפלאה, בעל אוהב ודואג ומשפחה גדולה שתומכת ותמיד שם כשצריך! ולמרות הקושי היומיומי בכל מיני דברים, כולנו בריאים וב"ה תודה לאל!

פיגלג

New member
תודה לבוטן קוטן../images/Emo140.gif

על שובר ההנחה ששלחה לי בדואר בצירוף מכתב נחמד. תודה מכל הלב.

anny12

New member
ואני רוצה גם להודות לאל השוכן במרומים....

על 3 המלאכים הקטנים שלי ועל כל הבקשות הקטנות שלי שאתה דואג להגשים. תודה. הקדוש ברוך הוא!

למעלה