HELP

Deep Trip Lady

New member
../images/Emo41.gifHELP../images/Emo41.gif

אני לוידעת אם זה המקום, אבל אני חייבת להוציא את זה. כמה שאנשים אומרים שהם מבינים, אני לא מאמינה שמישהו מרגיש כמוני כי אף אחד לא מבין אני מרגישה שאני על אוטומט, רובוט כזה אני לא מתרגשת מכלום, נהייתי בן אדם אדיש ואטום ואני כל כך שונאת את זה. אני אפילו לא יודעת למה, כמה ואיך. אבל אני שונאת את זה. מרגישה כמו איזה זומבי מתהלך... לא משנה לי אם יהיה ככה או ככה כמה אני אשן מה אני יעשה היום הכל כזה בא בשגרה והכל ולא שמשעמם לי בחיים... המון קורה בהם, כל הזמן אבל זה פשוט לא מזיז לי. אני צריכה איזה wake up call משהו. פעם מבט היה גורם לי לשכוח ומגע היה גורם לי להתנתק טוטאלית חיוך...חיוך היה גורם לי חום פנימי לא יתואר. ועכשיו? אני לא מצליחה להרגיש.

ryangirl

New member
........

גם לי זה היה עד לא מזמן.. מה שאני עשיתי ומקווה שיעזור גם לך זה ככה..תעיפי את כל מה או מי שלא עושים לך טופ מהחיים שלך........ אחר כך תארגני תמחשבות שלך ואז תציבי לעצמך מטרות!! אני יודעת שאת חושבת שאני לא מבינה אבל אני כן ומאוד!! בהצלחה:)

mmaayy

New member
יו אני כל כך מבינה אותך!

גם לי זה מה שקורה עכשיו..
פתאום לא איכפת לי מכלום ואני אדישה להכל..אני בנאדם חלול..ריק אין בי רגשות. פעם לא הייתי ככה..זה נורא! אני כל כך מבינה אותך!!!

Deep Trip Lady

New member
זה נוראייייייייייייי...

זה מתסכל בכאלו רמות!! את מרגישה שאת על אוטומט ושום דבר לא מזיז לך.... אני משתגעת מזה... ואני שונאת שונאת שונאת אדישות... דיברתי עם ידיד שלי על זה, הוא אמר לי לנסות לא לחשוב יותר מדי... שאלתי אותו- איך אפשר לא לחשוב? אז הוא ענה לי- איך אפשר לא להרגיש? המממ... =/

למעלה