Angel - 5x12 - You're Welcome

NimaZ

New member
פרק מעולה!../images/Emo58.gif4+5../images/Emo108.gif

ראיתי את הפרק [לשם שינוי] ופשוט מה שעבר לי בראש באמצע שזה עיצבן אותי שככה החזירו את קורדיליה.. בבום אחד, ושהיא לא צריכה להתאושש מכל מה שעבר עליה. בשינה שנגמר הפרק חשבתי על souless מעונה רביעית של אנג'ל.. אני לא בטוחה שזה הפרק שאני מתכוונת אליו- אבל זה אחד מהם שם.. אני מדברת על הפרק שמביאים את האיש הזה להוציא לאנג'ל את הנשמה, ואז כל הפרק אחרי שהוא מביס את הביסט, ומתחבר עם קונור, ומתנשק עם קורדיליה, מגלים שזה היה סתם חלום
גם ההוא היה פרק ממש ממש טוב! מה שכן- לא נראה לי נכון איך שאנג'ל הגיב.. נדמה לי שהוא היה צריך בצורה אחרת.. כאילו- לא להתחיל לבכות, כי זה לא מתאים, אבל לא יודעת.. משהו היה שם ריק מדי

פונגי1

New member
../images/Emo58.gifלא מבין משהו תאירו את עיני

איך זה שבשיחת הטלפון אנגל מקבל הודעה שקורדיליה מתה אבל לאורך כל הפרק היא חיה ונושמת ?לא הבנתי את זה אבל אין על העונה הזאת היא הכי טובה .

Marsha Figg

New member
דמיין? ../images/Emo58.gif512

זה לא נראה לי... עובדה שגם השאר ראו אותה היא הייתה שם, איתם, אפילו שבעצם היא הייתה בקומה בבית החולים. הכוחות שהינם נתנו לה זמן להגיד שלום, העירו אותה זמנת עם חיזיון ונתנו לה להזכיר לאנג'ל מה הסיפור בעצם, למה הם עושים את הכל- ובסוף היא באמת מתה. רעעע.
רחלי

פונגי1

New member
הולך עם גירסת ptb

גם לי לא ניראה שהוא חלם ויותר הולך עם הגירסא שהחזירו אותה לזמן קצוב ואז פשןט הרגו אותה איזה חארות.

c o n n o r

New member
יש מצב...../images/Emo58.gif עונה 5

שהכוחות לא הצליחו להחזיר אותה פיזית אז הם החזירו אותה מנטלית את ההקרנה הרוחנית שלה כי הם ידעו שהיא עומדת למות אז הם היו חייבים להעביר לאנג'ל את החיזיון על לינדסי

פונגי1

New member
רוחנית? גישה מענינת

אבל עדיין ניראה לי שגם פיזית היא היתה נוכחת כי כולם ראו אותה וחיבקו זאת אומרת היא היתה נוכחת אז אפשר לומר שגם פיזית ורןחנית היא השרתה רוח חדשה בצוות.ובמיוחד לאנגל.

c o n n o r

New member
|ספוליר| עונה 5

אם הם חיבקו אותה זה לא אומר גם שספייק היה רוח הייתה לא את האפשרות לגעת בדברים לתת מכות למרות שהוא היה צריך להתרכז חזק יותר

b i t c a

New member
אולי זה כמו

נו... הפרק עם באפי שהיא חוזרת ואנג'ל נהיה אנושי... שיט שכחתי איך קוראים לו... טוב נו, הפואנטה היא שהכוחות לקחו בחזרה את ה-24 שעות האלו. אולי זה היה משהו בסגנון הזה...

למעלה