^_^עוד שאלון^_^

HaMsTeR

New member
../images/Emo41.gif^_^עוד שאלון^_^../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

אני לא אחראית על טעויות שיש בתוכן שלו ועל שאלות סתומות במיוחד, בסך הכל העתקתי את זה מפורום אחר
*עצלנית* אני אענה על זה כבר כשאני אחזור מביצפר. תיהנו! 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? 20. מקום בו היית רוצה לבקר: 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? 56. קור או חום? 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 60. למי את/ה מתגעגע/ת? 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: 62. צבע: 63. בעל-חיים: 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 65. סרט: 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: 69. שיר: 70. מאכל: 71. מקום בילוי: 72. פורום אהוב: 73. עונה: 74: מקום להעביר בו חופשה: 75: רכב: 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? 79. זכית לחיוך? 80. הענקת מחמאה? 81. קיבלת מחמאה? 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? 86. גרמת למישהו לצחוק? 87. התחרטת על משהו שאמרת? 88. בכית? 89. הסתפרת? האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 93. פחדת מהחושך? 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? 95.נרדמת בשיעור? 96. מה היית משנה בעצמך ? 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

Gizmo15

New member
די להתעללות../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

לא עונה
*חרם על שאלונים של 100 שאלות* צריך לקחת שאלון כזה וכל שבוע לפרסם 10 שאלות

HaMsTeR

New member
למה להיות עצלנים? זה כייף! ../images/Emo118.gif

1.
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?
חוזרת לישון
או קמה מהמיטה
2.
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?
מממ.. מכבה את האור. 3.
. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?
"ממממה השעה??? לעזאזל!" 4.
מהו צבע העיניים שלך?
חום. קצת נוטה לירוק בשמש, אבל הצבע הכללי הוא חום. 5.
מהו צבע השיער שלך?
גם חום. כמה מגוון מצידי
6.
מה מעורר אותך?
לדעת שיקרה משהו טוב בהמשך היום זו תמיד דרך נהדרת להתעורר
7.
מה מרגיע אותך?
חיבוק. 8.
ההרגשה הכי טובה היא...
לדעת שאוהבים אותך, להתחבק, בזמן שקוראים ספר טוב. 9.
ההרגשה הגרועה ביותר היא...
לא להצליח כלום במבחן, אחרי שחורשים אליו המון, לפני שעתיים מתמטיקה. 10.
איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?
עם אורן ו\או עם חברות, לצאת לסרט וכאלה דברים
11.
זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?
מודיעה על זה לכמה אנשים. 12.
אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:
רק פעם אחת בחיים שלי אמרו לי משהו כזה. כשהייתי בת 6 ראיתי מישהי מצביעה עלי ואומרת "נכון שהיא דומה ליוּני?" וחברה שלה מהנהנת. כנראה שאני מיוחדת. 13.
3 תחביבים שלך:
לשיר, לגלוש באינטרנט, לדבר. 14.
3 תכונות טובות שלך:
חברותית, אכפתית, בטוחה בעצמי (לא ביישנית בכלל
) 15.
3 תכונות פחות טובות שלך:
עקשנית, נוטה להאשים אנשים בכל מיני דברים ולא לחשוב על הצד שלי בעניין, רגישה (נורא נפגעת בקלות מכל דבר)
16.
זיכרון טוב שלך:
הבת מצווה, זה היה אחד הימים הכי טובים בחיים שלי. ערב אחד שמלא מלא אנשים באים כדי לתת לך צומי ומתנות, ולשם שינוי אף אחד לא עושה סצינות וכאלה דברים- היה נהדר!
17.
זיכרון רע שלך:
מגיל 6 וחצי בערך, הייתי בכיתה א', התעוררתי בבוקר ואמא שלי סיפרה לי שבן דוד שלי נהרג. קפאתי, או משהו כזה. 18.
מה אתה שותה במהלך היום?
מים. בבוקר קפה\תה, אבל רק לפעמים. 19.
והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?
אני לא נוהגת לשתות אלכוהול בקביעות, אבל כבר טעמתי ליקר ריבת חלב שזה נהדר וברד לימון עם קצת וודקה, שגם היה טעים
20.
מקום בו היית רוצה לבקר:
ניו יורק. 21.
מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:
לונדון
22.
מה יש לך מתחת למיטה?
*בודקת* חלל ריק כזה, ואיזשהו חוט חשמל או משהו כזה בצד... 23.
האיבר הכי סקסי:
כתפיים. כן, אני מוזרה. 24.
מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?
אני ממש קיטשית, ורדים זה ה-דבר הרומנטי מבחינתי. וסקסי? אני אחשוב על זה
25.
ספר על רגע מאושר בחייך:
ממ. בחופש הגדול, בערך חצי שעה שבה אורן ואני ישבנו בעזריאלי על הגג ודיברנו והחלטנו להיות חברים
26.
שתף בתקרית מביכה:
1. בכיתה ה' ידיד שלי ואני עשינו תחרות, מי שמצייר את המחנכת שלנו יותר טוב. שמנו את הציורים על השולחן והיא בדיוק עברה שם. 2. אני לא במיוחד טובה במתמטיקה, במיוחד לא בגיאומטריה, והמורה שלי ממש נחמד ועוזר לי הרבה. לפני שבועיים בערך, ביקשתי ממנו שיבוא לעזור לי במשהו ובינתיים חברה שלי ממש הצחיקה אותי עם שמות חדשים לאותיות רומיות שהיא המציאה. כשהמורה שלי בא לעזור לי, כל שנייה נזכרתי בשמות האלו והתפוצצתי מצחוק. וממ. זה לא היה נעים. 27.
מעשה נועז שעשית:
ממ. אני מעדיפה לא לכתוב את זה בפורום. תשאלו אותי אישית אם זה כזה מעניין אתכם
28.
מעשה טיפשי שעשית:
הייתי עצבנית על חברות שלי אז כתבתי להן איזה מכתב שאני לא רוצה להיות חברה שלהן יותר אף פעם או משו והן ממש נפגעו מזה. 29.
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:
אני נורא אוהבת להוציא נוצות מכריות. ולפעמים אין איך להוציא אותן, אז אני פשוט ממששת את הנוצות ואני אוהבת לשבור אותן. פעם החדר שלי היה כל כך מפוצץ בנוצות בגלל זה, שהצלחתי לעבוד על חברה של אחותי שאנחנו מגדלים שם אווזים
30.
תופעת טבע שמקסימה אותך:
גשם נחשב? 31.
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:
היום, התעוררתי ב4:00 בערך כדי להספיק לפגוש את אורן בשדה התעופה ובסוף הייתי איתו רק איזה חצי שעה. והלכתי לבית ספר אחרי זה. ב8:00. 32.
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?
מעצבת אופנה\פסיכולוגית. 33.
אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...
לא יודעת. 34.
אני מפחד/ת מ...
החושך, נחשים ארסיים, אנסים, רוצחים, מחבלים, גנבים ועוד... 35.
אילו שפות את/ה דובר/ת?
עברית, אנגלית (לא ברמה גבוהה, אבל מספיק) וטיפונת ערבית. 36.
אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?
ציור. זה לא משהו שאני כל כך גרועה בו, אבל הייתי מרגישה הרבה יותר טוב אם היה משהו שהייתי יודעת שאני עושה ממש ממש טוב.. 37.
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?
שנות השמונים או משהו. סתם מעניין אותי איך חיו אז. 38.
המוטו שלי בחיים הוא:
אין לי צורך במוטו
השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40.
מהי המילה האהובה עליך?
מבצבץ ומזופת אלה מילים נחמדות. ואני גם אוהבת להגיד "יאפ." 41.
מהי המילה השנואה עליך?
קללות למיניהן. לא הולכת לפרט
42.
מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
אין לי מושג. 43.
מה "מכבה" (turn off) אותך?
אין לי מושג. 44.
מהי הקללה האהובה עליך?
"יא פרת ים!" 45.
איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?
אני אוהבת להניח את האוזן שלי על השולחן ולהקיש עליו עם הציפורניים שלי כשהן ארוכות. זה רעש ממש כייפי! 46.
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?
טראנסים. מבחינתי זה רעש. 47.
באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?
אני אדלג על זה. 48.
באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?
אני אדלג גם על זה. 49.
איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?
בתופים ובמחולות. סתם. אם הוא באמת קיים, אז שיהיה נחמד ושיגיד לי שלום ויתן לי איזה חתול פרוותי.

HaMsTeR

New member
המשך-../images/Emo118.gif

50.
גלידה- בכוס או בוופל?
בכוס, אבל זה סתם מתוך הרגל, אין לי בעיה עם גביעים. 51.
שוקו או וניל?
שוקו. 52.
חוף או הרים?
חוף. 53.
לישון או לקום?
לקום רק אם יש משהו טוב לעשות. 54.
שקיעה או זריחה? לילה או יום?
שקיעה ולילה. 55.
בזבזן/ית או חסכן/ית?
נורא בזבזנית. 56.
קור או חום?
קור. אפשר להתכרבל מתחת לשמיכה וללבוש בגדים ארוכים, בחום צריך מזגן. 57.
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?
מפחידות כשאני לבד, אם יש עוד מישהו- אין לי בעיה. 58.
הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?
חצי מלאה
59.
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
אני רוצה להיות.. הממ.. עם אורן. בחדר שלי. 60.
למי את/ה מתגעגע/ת?
61.
את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?
כרגיל, אני מוותרת על השאלה הזאת. דברים אהובים עליך: 62.
צבע:
(רשימה) סגול, בורדו, אפור, כחול, שחור, ורוד. 63.
בעל-חיים:
חתולללל
64.
ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):
שני ירחים. 65.
סרט:
שודדי הקאריבים והנסיכה הקסומה. 66.
שחקן:
אורלנדו בלום 67.
שחקנית:
אין.. 68.
דיסק:
"קובי" של הדורבנים. 69.
שיר:
קרנבל
70.
מאכל:
שוקולד. בעיקר מוס שוקולד. יאמי.
71.
מקום בילוי:
בית קולנוע, ללא ספק
ועדיף סינמה סיטי. 72.
פורום אהוב:
*מתחנפת* כמובן שהפורום הזה
73.
עונה:
חורף, או אביב. 74:
מקום להעביר בו חופשה:
לונדון! או אילת. 75:
רכב:
טויוטה יאריס, או איזה מכונית ספורט כזאת עם גג נפתח שעולה מליוני דולרים. 76.
מישהו שמאוד השפיע עליך:
גלבץ
77.
מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:
אין כל כך כאלה, אני ממש פתוחה עם הרגשות שלי. לטובה ולרעה
מתי בפעם האחרונה: 78.
חייכת?
לפני כמה דקות, בזמן איזו שיחה חמודה באייסיקיו. 79.
זכית לחיוך?
נדמה לי שבבית ספר.. הצחקתי איזו חברה. 80.
הענקת מחמאה?
לפני כמה דקות. "אמא, תתחדשי על המכנסיים. יש להם צבע יפה" 81.
קיבלת מחמאה?
לפני איזה שעה מהעוזרת שלנו בבית, משהו כמו: "את כל היום מול המראה ומבלגנת את הארון שלך. בסוף עוד תיהי דוגמנית! את פשוט עומדת בכל הקריטריונים!"
82.
עשית משהו טיפשי?
הבוקר. אמרתי לאבא של אורן שאני מכירה את הדרך לשדה התעופה, אבל כשהוא אמר שהוא התבלבל לא ידעתי להגיד לו אם זה נכון או לא
83.
פינקת מישהו/י? איך?
אממ. אני מניחה שזה נחשב- היום, בשדה התעופה כשפגשתי את אורן, נתתי לו בלון
84.
פינקת את עצמך? איך?
לא יודעת. 85.
צחקת?
לא יודעת. 86.
גרמת למישהו לצחוק?
נראה לי שבבית ספר. 87.
התחרטת על משהו שאמרת?
כרגע, בערך. 88.
בכית?
ביום ראשון קצת, ביום שלישי שעבר הרבה. 89.
הסתפרת?
עשיתי פן וטיפה גזרו לי את הקצוות (אף אחד לא שם לב) לפני שנה, והסתפרתי בצורה משמעותית לפני יותר משנה וחצי. האם אי פעם... 90.
עשית משהו מסוכן? מה?
אני לא רוצה לדבר על זה
91.
נשארת ער/ה כל הלילה?
בטח. הרבה פעמים. 92.
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
אממ.. התרגלתי לזה שאין לי בכלל רווח מתחת למיטה, ועכשיו יש לי מיטה חדשה במתחתיה אפשר להחביא דברים.. יכול להיות שעשיתי את זה פעם, אבל לא זוכרת. 93.
פחדת מהחושך?
אני עדיין קצת פוחדת, אבל רק אם אני ברחוב בחושך, לא אכפת לי לישון עם חושך או משהו. 94.
יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?
לא. 95.
נרדמת בשיעור?
היום, כמעט. 96.
מה היית משנה בעצמך ?
את זה שאני כל כך פתוחה עם אנשים, שלפעמים אני ממש חסרת טאקט, את זה שיש לי כל כך הרבה חצ'קונים, את העובדה שהרבה פעמים אני חושבת על אנשים שהם משהו אחד, ואז אני מגלה שהם משהו אחר אבל לא מעכלת את זה וממשיכה להתייחס אליהם כמו שהם היו פעם או כמו שחשבתי שהם. 97.
לא היית מסתדר/ת בלי ?
אמא שלי
98.
איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?
בצבא, אני מניחה. 99.
נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?
אולי רק אנשים שמדברים איתי קבוע או כאלה שאני מעניינת אותם או משהו. 100.
מתי כבר יגמר השאלון הזה?
מחר

Thestral

New member
רגערגערגע../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

הקללה האהובה עליך היא לא "יא פרת ים *חסרת תועלת*"
(מפגש באולינג אייר הוקי
)

זה בכלל היה פרת ים מגודלת!../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif

מגודלת, לא חסרת תועלת. אני זוכרת את זה.
אגב, קראתי הכל.

h p g i r l

New member
../images/Emo6.gif גם אני!ואני דרך עגב-../images/Emo82.gif

הממציאה הגדולה, זה הומצא בצ'ט לפני חודשיםםםםםםםםםםם וזה יא חתיכת פרת ים מגודלת

h p g i r l

New member
שאלון^^../images/Emo82.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?-אם, מתעוררת
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?-לא יודעת, אני בדרך כלל לא שמה לב לגמרי למתי אני נרדמת, 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?- לא יודעת כל פעם משהו אחר 4. מהו צבע העיניים שלך?כחולות, לפעמים נוטות לאפור ולפעמים תכלת... 5. מהו צבע השיער שלך?שתני!!! נותה לבלונדיני 6. מה מעורר אותך?תלוי באיזה מצב 7. מה מרגיע אותך?לא יודעת, ספר נחמד ורגוע או מוזיקה או אנימה
8. ההרגשה הכי טובה היא...- שמחה, אושר, אהבה שמצליחה ומסתדרת? 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...- שנאה, כשנונאים אותך 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?- אם, לראות אינוישה וסדרות אנימה נוספות, קריאה, מכושפות, נוע"ל לצאת, להיות עם חברות, לא יודעת 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? תורמת לאגודה לסרטן ולאגודות של בע"ח, ורק אז מתחילה לקנות לי ולאנשים קרובים אלי 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אחותי
,ספיר מלחיי האהבה
, ועוד כמה 13. 3 תחביבים שלך: לצייר, לקרא, לראות אנימה (ומכושפות) 14. 3 תכונות טובות שלך: אם, נחמדה, עוזרת לזולת, ולא יודעת... 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:אלימה מדי, מעצבנת הרבה פעמים הרבה אנשים, ולדעת אנשים מסויימים שאני אובססית מידי 16. זיכרון טוב שלך:אין לי זיכרון יותר מידי טוב מהזמן האחרון (מצתערת עם יש משהוא שאני לא חושבת עליו כרגע, דיי כואב לי הראש) 17. זיכרון רע שלך:מעדיפה לא לדבר על זה... 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים, מיץ לימונענע וקוווווווווווווווווווווווווולה, לפעמים מיץ פתל
19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?לא שותה אלכוהול 20. מקום בו היית רוצה לבקר:אמריקה, לונדון, יפן, קנייון נחמד לא יודעת כבר אמרתי שאני לא ממש חושבתץ עכשיו 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:אם, מקום נחמד ויפה בלי דברים מעצבנים, עם ספרים נחמדים אנשים נחמדים סדרות אנימה , קלתות של מכושפות דיסקים יפים... 22. מה יש לך מתחת למיטה? לא ממש יודעת... 23. האיבר הכי סקסי: לא יודעת 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? לא ממש חשבתי על זה 25. ספר על רגע מאושר בחייך:לא יודעת... דיי בדכאון בזמן האחרון 26. שתף בתקרית מביכה:לא חושבת ל משהו.. 27. מעשה נועז שעשית:לא יודעת , לא נועזת במיוחד 28. מעשה טיפשי שעשית:יותר מידי... 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:לא יודעת.. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:אם.... לאאאאא יודעת 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?שחקנית, מדובבת, לא יודעת.. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...- את החתולה שלי מיצי ז"ל 34. אני מפחד/ת מ... דברים מפחידים
35. אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית אפשר לומר אנגלית ערבית של תלמידה דפוקה שמוציעה במבחנים 75... יפנית של משהיא שצופה בסדרות אנימה הרבה זמן 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?- ציור... 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? באמת שאין לי מושג... 38. המוטו שלי בחיים הוא: לא יודעת... 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? אלוהים ממש לא גורל קצת השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך?יש כל מיני 41. מהי המילה השנואה עליך?לא יודעת אולי אסווארי 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שאני אגיד שוב לא יודעת? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? לא יודעת.. 44. מהי הקללה האהובה עליך? כל מיני... אבל כאלה טפשיות 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?לא יודעת... 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?אם מכונאית, מדריכת בנג'י... הרבה מאוד 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? הזכרתי שאני לא מאמינה בו? לא הייתי רוצה שיברך אותי פשות הייתי רוצה להגיע לשם וזהו... 50. גלידה- בכוס או בוופל?תלוי... 51. שוקו או וניל? תלוי במצב הרוח.. 52. חוף או הרים?חוף, על הרים צריך לתפס 53. לישון או לקום?אני שונאת לקום אבל לא מתה על לישון... 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה... תלוי מתי יום או לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?תלוי במה אם זו תקופה שאני מוצאת הרבה דברים שאני רוצה אז בזבזנית 56. קור או חום? קור
57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? משהו באמצע 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?אם, זה לא קצת אותו הדבר? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אני רוצה מפגש פורום, לא נראה לי שאני אהיה באחד בפסח... 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאנשי הפורום! 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? מחשב עם אינטרנט(יהיה איך שהוא חובור
)/טלוויזיה/פלאפון ותמונות של אנשים ויצורים חשובים לי דברים אהובים עליך: 62. צבע:כחול, תכלת, סגול 63. בעל-חיים:כמעט כולם אבל בעיקר חתולים 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):ארג לא יודעת.. 65. סרט:הרבה, יותר מידי.. 66. שחקן:אאאאאאאאאאאאאארג 67. שחקנית:כנ"ל 68. דיסק: הדיסק של אוונסנס, ודיסקים עם כל מיני שירים שיש לי 69. שיר: Immortal, ושירים מסדרות אנימה למניהן 70. מאכל:לא יודעת, טבעולים 71. מקום בילוי:לא יודעת כל מיני 72. פורום אהוב:666^^ 73. עונה:חורףףףףףףףףףףףףף
74: מקום להעביר בו חופשה:לונדון? 75: רכב:לא יודעת 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: לא יודעת 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:לא חושבת כרגע... מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? אם נראה לי שהיום או אתמול, בטח אתמול כשראיתי את הסרט ה1 של אינוישה 79. זכית לחיוך?לא יודעת... 80. הענקת מחמאה?היום 81. קיבלת מחמאה?אם אני לא יודעת אם באמת התכבנו לזה אבל היום כשקיבלתי במבחן באנגלית 84^^ 82. עשית משהו טיפשי? לא יודעת היום?... 83. פינקת מישהו/י? איך?לא ממש... 84. פינקת את עצמך? איך? גם לא.. 85. צחקת?היום.. 86. גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת היום אולי 87. התחרטת על משהו שאמרת? או, היום, ועוד הרבה פעמים 88. בכית? לא זוכרת.. 89. הסתפרת?שנה לפחות האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן, אבל ממש מעדיפה לא לדבר על זה.. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?כן 93. פחדת מהחושך? כן 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא 95.נרדמת בשיעור? הרבה פעמים כמעט 96. מה היית משנה בעצמך ? הרבה דברים... יותר מידי.. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?נו באמת נחשו לבד לפי זה שאתם מכירים אותי 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? שום מושג 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? האמת לא... 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו -_-

רוניבץ

New member
1-61../images/Emo42.gif

1. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? חוזרת לישון.
2. מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? מכוונת את המערכת שתיכבה בעוד שעה ושתתחיל לפעול שוב בבוקר.
3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "אני. רוצה. לישון."
4. מהו צבע העיניים שלך? חום.
5. מהו צבע השיער שלך? חום.
6. מה מעורר אותך? ציפיה למשהו שאני אוהבת.
7. מה מרגיע אותך? לשכב על הדשא בשמש.
8. ההרגשה הכי טובה היא.. לדעת שלאנשים אכפת ממני.
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא.. לדעת שלאנשים לא אכפת ממני..
10. איך את אוהבת להעביר סופי שבוע? בקן.
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת עושה? קונה כמות מסחרית של הרצפטין.
12. אמרו לך פעם שאת דומה/מזכירה את: מישהו מבימת הנוער.
13. התחביבים שלך: לצייר, דשא, נוער עובד.
14. תכונות טובות שלך: יצירתית, משקיעה, נאמנה. גם חכמה לפעמים.
15. תכונות פחות טובות שלך: לעיתים לא מספיק עומדת על שלי, נהנית לרחם על עצמי.
16. זיכרון טוב שלך: החופש הגדול האחרון.
17. זיכרון רע שלך: אתמול.
18. מה אתה שותה במהלך היום? מים!!!!! ולפעמים גם תה עם נענע ומילקשייק תות. ^^;
19. והלילה? אותו דבר, תודה.
20. מקום בו היית רוצה לבקר: הודו.
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: רק ישראל!
22. מה יש לך מתחת למיטה? הרבה אבק.
23. האיבר הכי סקסי: שיער נחשב? ^^;
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי- להיות אמיתי (גם כשזה גובל בחוסר טאקט..
), סקסי- לא סגורה על זה עדיין..
25. ספר על רגע מאושר בחייך: טקס הסיום של קורס מד"צים. היה ממש מרגש.
26. שתף בתקרית מביכה: שום דבר רציני..
27. מעשה נועז שעשית: אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו. למרות שזה יצא בצורה קצת עקומה..
28. מעשה טיפשי שעשית: הנשיקה הראשונה שלי הייתה *קצת* טיפשית.
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: בזמן האחרון אני נורא נהנית להדביק לעצמי מדבקות על המצח.
30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם.
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא יצא לי..
32. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? משהו שקשור באומנות.
33. אם היית יכולה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את.. סבא שלי.
34. אני מפחדת מ.. להחליט החלטות.
35. אילו שפות את דוברת? עברית וקצת אנגלית.
36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? כושר התבטאות יותר טוב.
37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עוברת? לסיקסטיז.
38. המוטו שלי בחיים הוא: "סלסה ממבו מאן צ'ה צ'ה צ'ה למבדה~!"
39. את מאמינה באלוהים? ובגורל? אלוהים- גם אם הוא קיים- הוא *ממש* סאדיסט, ומה יעזור לי להאמין בגורל? אני צריכה ליצור את הגורל שלי.
40. מהי המילה האהובה עליך? מיסטיפיקציה.
41. מהי המילה השנואה עליך? דווקא.
42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה, צבעים.
43. מה "מכבה" אותך? העדר מוזיקה וצבעים.
44. מהי הקללה האהובה עליך? תמות.
45. איזה קול או רעש את אוהבת? עצים ברוח.
46. איזה קול או רעש את שונאת? של הילדה שחצתה את הכביש היום.
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אני רוצה לסרוג באופן יותר מקצועי.
48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? משהו היי-טקי כזה.
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? שרק יתן לי להיכנס.
50. גלידה- בכוס או בוופל? כוס.
51. שוקו או וניל? שניהם לא משהו.
52. חוף או הרים? הרים?
53. לישון או לקום? לישון, ולקום כשמתחשק. בלי שיעירו אותך!
54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, לילה.
55. בזבזנית או חסכנית? אני חוסכת מטבעות של 10 ו- 5 אגורות, ומבזבזת את כל השאר. ^^;
56. קור או חום? חום, כמובן.
57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות.
58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה.
59. ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? עם זה שמדריך איתי ובקן כדי שאני אוכל סוף סוף לצעוק עליו כמו שצריך. -_-
60. למי את מתגעגעת? חברים מהקורס מד"צים, פורומיסטים..
61. את מי/מה היית לוקחת לאי בודד? מישהו שאפשר לדבר איתו, ואת החדר שלי.

רוניבץ

New member
62-100../images/Emo42.gif

דברים אהובים-
62. צבע: ירוק, סגול, כתום, ורוד, אדום, צהוב.
63. בעל-חיים: חתול.
64. ספר: "מישהו לרוץ איתו".
65. סרט: "הקיסר נפל על הראש".
66. שחקן: ג'וני דפ?
67. שחקנית: לא.
68. דיסק: משהו של הביטלס.
69. שיר: I am the walrus. ביטלס.
70. מאכל: קרח.
71. מקום בילוי: דשא.
72. פורום אהוב: 666.
73. עונה: קיץ.
74. מקום להעביר בו חופשה: הודו? ^_^
75: רכב: חיפושית.
76. מישהו שמאוד השפיע עליך: גל.
77. מישהו שאת אוהבת או מעריכה ומעולם לא אמרת לו: אני לא יודעת. אבל נקודה טובה, אני אחשוב על זה. מתי בפעם האחרונה:
78. חייכת? היום מתישהו.
79. זכית לחיוך? גם היום.
80. הענקת מחמאה? היום.
81. קיבלת מחמאה? היום.
82. עשית משהו טיפשי? ביום ראשון.
83. פינקת מישהו? איך? ביום שבת, הכנתי עוגיות מזל.
84. פינקת את עצמך? איך? אתמול. בכיתי, והרבה.
85. צחקת? היום.
86. גרמת למישהו לצחוק? היום.
87. התחרטת על משהו שאמרת? ביום ראשון.
88. בכית? אתמול. כמו מטורפת.
89. הסתפרת? ב- 13.12.2001.
האם אי פעם..
90. עשית משהו מסוכן? מה? לא יותר מידי.
91. נשארת ערה כל הלילה? כן!!
92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא, אין מקום.
93. פחדת מהחושך? נדמה לי שלא.
94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא.
95.נרדמת בשיעור? כן.
96. מה היית משנה בעצמך? קצת יותר ביטחון, תודה.
97. לא היית מסתדרת בלי.. לצייר.
98. איפה תהיי בעוד 5 שנים? *מחשבת* בצבא?
99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא את כולן.
100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכ- שיו!

^_^../images/Emo19.gif

יש לנו אותו הדבר בכמה דברים..ולא קראתי את התשובות שלך לפני שעניתי בעצמי... שלאנשים לא אכפת ממך, שאלוהים יתן לנו להיכנס לגן עדן..^^

Mooa-Numi

New member
לא שיש לי זמן, אבל שיהיה.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? זורקת את הפלאפון, וחוזרת לישון לעשר דקות. ואז עפה להתקלח. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסתכלת מה יש לה מאחורי הדלת, ואומרת לאבא שלי לילה טוב. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מן הסתם, על החלום שחלמתי. אח"כ אני כבר לא זוכרת אותו. 4. מהו צבע העיניים שלך? סגול משמש [אקא-חום] 5. מהו צבע השיער שלך? ורוד חציל [אקא חום, שמידי כמה חודשים צובעת אוות לאדמדם] 6. מה מעורר אותך? מחמאה, או משהו מפתיע. 7. מה מרגיע אותך? קולות וצלילים שאני אוהבת. 8. ההרגשה הכי טובה היא... להיות מאושר מהרגע, להסתכל מסביבך ולדעת שאתה שמח מהחיים שלך 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להבין שאתה אפס, שלא יצא ממך כלום, להתייאש. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם החברים שלי [כן, איכשהו יש לי] 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? בודקת למי אני חייבת סכומי עתק, ועושה רשימה של דברים שתמיד רציתי לעשות, ובודקת מה אני יכולה לעשות עם הכסף. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: לורליי מבנות גילמור, אפילו שזה לא נכון [תודה לאל זה עבר], מישהי מימי חיינו, והמורה הלסבית שלי לתנ"ך
13. 3 תחביבים שלך: אף פעם לא הבנתי מה זה תחביבים. 14. 3 תכונות טובות שלך: עקשנית, צינית, רגישה נורא לסביבה. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: עקשנית, צינית, רגישה נורא לסביבה. 16. זיכרון טוב שלך: פלאשבקים מפעם. 17. זיכרון רע שלך: דוחים אותי. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, וגם זה בקושי. ובירה שחורה. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אני אוהבת את ההרגשה שוודקה עושה, שאתה מסובב את הראש והכל נהיה מוזר. ובריזר ודברים עד 4% אלכוהול. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: חוף ים שאין בו אף אחד חוץ ממני. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: רק פה, בשאר הייית משתגעת. 22. מה יש לך מתחת למיטה? זבל. גם מעל. 23. האיבר הכי סקסי: תנוכים. רר. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי-להיות נחמד, בנאדם טוב, לדעת להחמיא. סקסי- זיפים ממש קצרים. אבל ממש. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא יודעת. 26. שתף בתקרית מביכה: הורידו לי את המכנסיים, מול איזה 7 אנשים. 27. מעשה נועז שעשית: אמרתי למישהו את הרגשות שלי אליו, ופעמיים. 28. מעשה טיפשי שעשית: אני כל יום עושה לפחות מעשה טיפשי אחד. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני נוטה ימינה. באמת. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעות. ממש. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: גבות. מה מטורף, מה? חוויתי התקפתי מאניה דיפרסיה מוקטנת. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? עדיין לא החלטתי, אבל אני רוצה שייצא ממני משהו. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... רחל המשוררת. 34. אני מפחד/ת מ... החושך. ומוות והזדקנות. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית שוטף (כולל שפה גבוהה), אנגלית ברמה גבוהה אבל לא בדיבור (מגמגמת), ערבית-4 מילים. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור, ריקוד או שמיעה אבסולוטית. (ואני מכירה מישהי שיש לה הכל) 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לא הייתי. לא רוצה לשלוט על החיים שלי. 38. המוטו שלי בחיים הוא: 'אם תתן למישהו דג-יהיה לו דג' 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן, בשניהם. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? תודעה, ומילה גבוהה שנדבקת לי פעם בכמה זמן. 41. מהי המילה השנואה עליך? 'ידיד' 'ידידה' 'ידידים' 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? דברים קטנים שמביעים הרבה. קשה לי להסביר. מצבים מסוימים שאתה נמצא בהם והם פשוט טובים. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אנשים שחושבים את עצמם יותר מאחרים, זלזול וכאלו. משגע אותי. 44. מהי הקללה האהובה עליך? סעמק. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? קול של גשם שאתה מתעורר, עקבים על הרצפה, עפרון שכותב על דף ונוקש על הרצפה, מיתרים שנפרטים אחד אחד שאתה יכול לזהות את הצליל אם תתאמץ, אקוסטיות של דברים, קול של הים, שיר אהוב שלא שמעת הרבה זמן ברדיו, הצרחות של זאתי מThe Great Gig In The Sky וקנאקים בידיים. אני אוהבת את זה. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? קולות של אנשים, וקלקר. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אין לי מקצוע נוכחי.
משהו עם אומנות. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? כל דבר שמתקשר לריח. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 'סוף סוף, כמה זמן לוקח לבן אדם למות?' 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? לימון 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? להרדם 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה, ובין ערביים. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? לחסוך בשביל לבזבז למשהו חשוב. 56. קור או חום? קרירות חמימה. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מחדש. מרגשות. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? בעקרון, חצי מלאה. לי אין כוס. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? רוצה להיות בים ולצרוח כמו מטורפת. אבל אני לא צורחת, ואין כאן ים. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לעבר. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אף אחד, בינתיים. דברים אהובים עליך: 62. צבע: תלוי במצברוח, בעקרון הכל. 63. בעל-חיים: כלבים. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 1984 65. סרט: לא יודעת, יש הרבה. 66. שחקן: כנ"ל. 67. שחקנית: משנה, למשורר אהוב: רחל. 68. דיסק: Radiohead- Ok Computer 69. שיר: אביב גפן- פלוגות הצער 70. מאכל: הכל, אני רעבה. 71. מקום בילוי: האחו. 72. פורום אהוב: נה. 73. עונה: סתיו, סתיו-חורף. 74: מקום להעביר בו חופשה: רחוק מהמשפחה והבית. 75: רכב: ריקשות. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: המדריך שלי לשעבר, ג'ורג' אורוול
77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: חברים שלי, ואמרתי להם את זה אתמול. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? היום, שהייתי עצובה ופתאום קפצו עלי. 79. זכית לחיוך? לא הרבה. 80. הענקת מחמאה? לא זוכרת. 81. קיבלת מחמאה? היום, אבל זה לא נקרא. ביום שני. 82. עשית משהו טיפשי? אתמול דיכאתי מישהי. 83. פינקת מישהו/י? איך? לא יודעת. 84. פינקת את עצמך? איך? לא. 85. צחקת? לא זוכרת, אבל היה מתישהו. 86. גרמת למישהו לצחוק? היום. 87. התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. 88. בכית? בצהריים
89. הסתפרת? 6.1.2002 האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? לא בדיוק, לא אוהבת סיכונים. כל הזמן חוצה באדום, ויושנת עם טמפונים. זה נקרא מסוכן? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? בחופש הגדול. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אתמול 93. פחדת מהחושך? כל הזמן 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? נוור. 95.נרדמת בשיעור? היום... לא בטוחה. אתמול. 96. מה היית משנה בעצמך? די הכל. לא משנה, משפרת. 97. לא היית מסתדר/ת בלי? מרכך. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בבית. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif|לוחות\ברית|../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את הפלאפון, קמה, שמה עדשות, מתלבשת, שמה את המפתח והפלאפון בתיק, נועלת נעליים ושותה תה עם חלב. (זה באמת מעניין אתכם?) 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכוונת את השעון המעורר למחר בשבע 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "שיט, יש לי היום שעתיים ביולוגיה" 4. מהו צבע העיניים שלך? כחול-ירוק. לרוב ירוק, לפעמים זה מתחלף לכחול. (בחיי) 5. מהו צבע השיער שלך? שטני (מלשון שטן) 6. מה מעורר אותך? הצלצול 7. מה מרגיע אותך? נוף. אני חולת נוף. וגם דגים. 8. ההרגשה הכי טובה היא: לקום בבוקר ולאהוב את עצמך באמת. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא: לקום בבוקר ולשנוא את עצמך באמת. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם חברות שלי 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה לי בית גדול ומפואר באיזה מושב נידח + קונה לעצמי ג'יפ קטן ורוד עם בובות של כלבלבים על השמשה 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אבא (אני לא דומה לו בכלל, האמת) והרמיוני (איכס) (אבל כבר אין לי ליפה) 13. 3 תחביבים שלך: מחשב, שיחות-נפש למיניהן ושופינג. 14. 3 תכונות טובות שלך: אני לא בוגדנית (בעיני לגלות סודות של אנשים זה דבר ממש מבחיל), אני יודעת להקשיב לאנשים (ואני יודעת גם לא להקשיב להם) ואני לא פרחה. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: נורא סגורה, ביקורתית ופעילה (מזל טלה, נו) 16. זיכרון טוב שלך: אני לא אכתוב את זה פה, אין טעם. אם כי ממפגשים יש לי זכרונות ממש מעולים
17. זיכרון רע שלך: כשסבתא שלי מתה 18. מה אתה שותה במהלך היום? תה עם חלב וקולה. (יחי הקפאין) 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? וודקה
(לא, סתם) 20. מקום בו היית רוצה לבקר: לונדון
וניו זילנד, סתם כי זה אי ואי זה טוב 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ...לונדון. וגם בארץ 22. מה יש לך מתחת למיטה? ארגז מצעים 23. האיבר הכי סקסי: בהונות 24. מה רומנטי בעיניך? המורדים
25. מה סקסי בעיניך? כריסי, בעלי המושלם.
25. ספר על רגע מאושר בחייך: ציונים למיניהם שעשו לי טוב על הלב, יציאות למיניהן עם אנשים שאני אוהבת.. אני מעדיפה לא לפרט. יש לי ג'אז עוד מעט 26. שתף בתקרית מביכה: יש כל כך הרבה כאלו.. נגיד, דוגמה מהיום - עשו לנו "סדר פסח" (צפונים) וכשחילקו ביצים אמרתי לחברות שלי לשמור את הביצים שלהן כדי שנזרוק על שרונה (המורה ללשון) והיא בדיוק נכנסה כדי להודיע הודעה ושמעה אותי אומרת את זה. אבל קיבלתי 93 אז שתקפוץ לי. (ו98 בתנ"ך) 27. מעשה נועז שעשית: את הסקיי קוסטר 28. מעשה טיפשי שעשית: את הסקיי קוסטר 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: את הסקיי קוסטר. טוב, נו. אני אוהבת ללכת ברחוב סתם ככה. פשוט להסתכל על אנשים ולתהות מה הקטע שלהם. זה די כיף 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: אני כמובן 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא זוכרת. :X 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אין לי מושג. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... סבתא 34. אני מפחד/ת מ... הפחד עצמו. (איכס. איזה פריקית קוראת הארי פוטר שכמוך) 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית ושני משפטים בצרפתית (ז'ה מאפל שני. ז'ה סווי בלונד) 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנות השבעים 38. המוטו שלי בחיים הוא: תמות ותן לחיות 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא ובגורל? קצת. 40. מהי המילה האהובה עליך? אמנסיפציה 41. מהי המילה השנואה עליך? גזר. מילה משעממת 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? דניאל רדקליף 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? טמטום 44. מהי הקללה האהובה עליך? סוכה בלאט 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מופע הארנבות של ד"ר קספר
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? שעון מעורר. אררר 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? HUH? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? עובדת במקדונלדס. סיוט 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "אופס, סליחה טעות. את יכולה לחזור" 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? שקיעה לילה או יום? לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? גם וגם. תלוי למה. 56. קור או חום? קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה, שני שליש מלאה. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? מטוס פרטי, דפים ועט. 62. צבע: ורוד ושחור 63. בעל-חיים: דגים 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): הרוזן ממונטה כריסטו 65. סרט: סיכון כפול 69. שיר: השיר שלי - מופע הארנבות של ד"ר קספר. וגם אחלום לנצח רולז.
70. מאכל: גמבה 71. מקום בילוי: קולנוע 72. פורום אהוב: זה 73. עונה: חורף 74: מקום להעביר בו חופשה: לונדון מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? היום בבית ספר, כשמישהי נפלה מהכיסא שלה ממולי 79. זכית לחיוך? גמכן, כשסיפרתי משהו. שכחתי מה. 80. הענקת מחמאה? היום, לחברה שלי שהסתפרה. 81. קיבלת מחמאה? אתמול זהו, אין לי כוח יותר.

The Mad Hatter

New member
*שמחה* pt. 1

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מתרגלת לאור. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על כל מיני דברים... 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שאני צריכה לבקש מאבא שלי כסף בשביל לשלם על הבגרויות. כמה מדכא. :/ 4. מהו צבע העיניים שלך? מין ירוק-עם-נטיה-לכחול בלתי-מוגדר שכזה. 5. מהו צבע השיער שלך? חום. 6. מה מעורר אותך? קפה ומוזיקה מסוימת. 7. מה מרגיע אותך? קריאה. ציור. דברים רגועים, נו...P: 8. ההרגשה הכי טובה היא... אני לא אוהבת שאלות שגורמות לי להגדיר דברים בלתי-ניתנים-להגדרה. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... כנ"ל 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? קריאה, בעיקר. P: 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? המ. מנסה לקלוט את זה, אני מניחה. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: במחנה אחד היה לי מקרה מביך שהתחילו לרדוף אחרי כמה אנשים עם מצלמה ואמרו שאני דומה למישהו שנמצא עכשיו בארה"ב . 13. 3 תחביבים שלך: ציור, קריאה, מוזיקה. 14. 3 תכונות טובות שלך: נו, באמת..P: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: לחוצה, חסרת-ביטחון ונוטה לשפוט אנשים לרעה ולחשוב עליהם מחשבות מרושעות. >_< 16. זיכרון טוב שלך: הקיץ האחרון. וחלק מזה שלפניו. 17. זיכרון רע שלך: תקופת בית-הספר היסודי. *_* 18. מה אתה שותה במהלך היום? אהה, מים. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אלכוהול זה לא התחום שלי. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: לבקר באנגליה, אני מניחה. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כל מקום בארץ. 22. מה יש לך מתחת למיטה? כלום. 23. האיבר הכי סקסי: לא יודעת אם זה עונה להגדרה במיוחד, אבל יש לי אובססיה לאפים. וחוץ מזה, עיניים, צוואר. כאלה דברים, נו. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? >_< 25. ספר על רגע מאושר בחייך: אין משהו מיוחד. |משעממת| 26. שתף בתקרית מביכה: כנ"ל |עדיין משעממת| 27. מעשה נועז שעשית: אני פשוט אדלג על שתי השאלות האלה...P: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: סודות אפלים (?): אני לא יודעת לעשות ר' מתגלגלת, אני לא יודעת לחכך את האצבעות בצורה שתשמיע את ה"קנאק" הזה, אני משמיעה קול מוזר כל פעם שמשהו נופל לי במפתיע, אני מכורה לפצפוץ פרקים בידיים ובזמן האחרון-גם בלסת, אני נרתעת כל פעם שאני פותחת פח אשפה ברחוב מחשש שיקפוץ עלי חתול ו..זה מה שנזכרתי בו בינתיים, אבל יש עוד, אני חושבת. |משעממת| 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שום כלום. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? משהו שקשור ברפואה, אני מניחה. מוקדם מידי בשביל לקבוע. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... עשיתי לעצמי פעם רשימה כזו. זו שאלה די כבדה, אז אני אתן את התשובה הפחות כבדה שאני חושבת עליה כרגע-שרלוט ברונטה. 34. אני מפחד/ת מ... הרבה דברים..מחשבות על המוות די מטרידות אותי. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית וטיפה צרפתית (ועוד טיפה טיפה יידיש, אבלזה לא ממש נחשב). 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? גם לזה עשיתי רשימה קטנה פעם. או כישרון כתיבה או כישרון ריקוד. הייתי רוצה לדעת לרקוד סטפס-מאז שראיתי את פרד אסטייר וג'ינג'ר רוג'רס, אבל אני היצור הכי מגושם בעולם. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לאנגליה בסוף המחצית הראשונה של המאה ה-19, אבל לשהות זמנית. 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין מוטו. זה משתנה כל הזמן. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? כן ובגורל? לא ממש. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? המ..תנו לי לחשוב על זה...טוב, אם אני כבר בעניין, המילה "מחשבה" יפה נורא.. 41. מהי המילה השנואה עליך? קללות מסוימות שאני אמנע מלפרט. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? למה הכוונה בזה? אני מניחה שמוזיקה. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? המ. הוראות. 44. מהי הקללה האהובה עליך? מה שיוצא..P: 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רוח 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? אמבולנס 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? המקצוע הנוכחי, מה? P: הייתי רוצה לעסוק באומנות, אבל אני לא יודעת עד כמה זה מעשי. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? להיות קצבית. או לעסוק בפוליטיקה. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? כל עוד אני שם, הכל בסדר.

למעלה