תמונות חדשות מהיום

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
אני לא יודע עד כמה שני המקומות

אבל המנוע תופס מקום של מושבים ולכן
הוא לא הצליח באוסטרליה והמקומו ולבו פיתחו את ה B7RLE עם מנוע תת ריצפתי אחורי, דגם שלאחרונה החל להמכר גם בבריטניה. Interline Bus Services of Macquarie Fields, Volvo B7RLE with Alan B Denning body
שהמנוע תופס הם באמת משמעותיים, אחרי הכל כיום למיטב הבנתי המגמה באוטובוסים העירוניים היא לצמצם את מספר מקומות הישיבה בכדי לאפשר יותר מקום עמידה....אם נשווה את המאן SL נניח לNL ניתן לראות בבירור שיש הרבה יותר שטח רצפה לעמידה של נוסעים, אותו הדבר גם לגבי הB7L... הגיעו למסקנה נכונה שאוטובוס עירוני הוא אוטובוס המיועד לנסיעות קצרות ולרעיון הוא להסיע כמה שיותר אנשים כי מדובר במרחקים קצרים שעמידה היא איננה נוראית כמו נניח לעומת עמידה בנסיעה בין ב"ש לת"א....

846

Active member
ובכל זאת היצרנים חייבים להגיב

שהמנוע תופס הם באמת משמעותיים, אחרי הכל כיום למיטב הבנתי המגמה באוטובוסים העירוניים היא לצמצם את מספר מקומות הישיבה בכדי לאפשר יותר מקום עמידה....אם נשווה את המאן SL נניח לNL ניתן לראות בבירור שיש הרבה יותר שטח רצפה לעמידה של נוסעים, אותו הדבר גם לגבי הB7L... הגיעו למסקנה נכונה שאוטובוס עירוני הוא אוטובוס המיועד לנסיעות קצרות ולרעיון הוא להסיע כמה שיותר אנשים כי מדובר במרחקים קצרים שעמידה היא איננה נוראית כמו נניח לעומת עמידה בנסיעה בין ב"ש לת"א....
לכוחות השוק ולכן הם מפתחים דגמים חדשים. כיום קל יותר לפתח דיגמי שילדות שונים כיון שבכל מקרה השילדה מגיעה במצב Buggy (מקוצרת) והיא מופרדת במפעל ההרכבה ולכן וולבו איחדו חלק קידמי של דגם אחד ( נדמה לי של ה B7L) עם חלק אחורי של דגם אחר( נדמה לי B7R שאינו מוכר בארץ ) ויצרו את ה B7RLE

yblumann

New member
הגדרה של נמוך רצפה low floor

לכוחות השוק ולכן הם מפתחים דגמים חדשים. כיום קל יותר לפתח דיגמי שילדות שונים כיון שבכל מקרה השילדה מגיעה במצב Buggy (מקוצרת) והיא מופרדת במפעל ההרכבה ולכן וולבו איחדו חלק קידמי של דגם אחד ( נדמה לי של ה B7L) עם חלק אחורי של דגם אחר( נדמה לי B7R שאינו מוכר בארץ ) ויצרו את ה B7RLE
רבותי, יש סטנדרד אירופאי- European Directive שמגדיר ומחייב חברות אוטובוסים ברכישת אוטו חדשים. Low floor buses משמעותו שהכניסה והיציאה יהיו ללא מדרגות, ושבאוטובוס יהיה מקום מוקצה לכסא גלגלים. כמו כן צריך להתקין Ramp לאפשר לנכה בכסא לעלות ולרדת מהאוטו. לא חשוב מי היצרן, כולם מציעים את הדברים האלו. מה עושים בישראל - יצרני/מרכיבי הגוף body זה ענין אחר. לא יודע אם התקן האירופי תקף בישראל. Yoram

yblumann

New member
ועוד דבר חשוב!

רבותי, יש סטנדרד אירופאי- European Directive שמגדיר ומחייב חברות אוטובוסים ברכישת אוטו חדשים. Low floor buses משמעותו שהכניסה והיציאה יהיו ללא מדרגות, ושבאוטובוס יהיה מקום מוקצה לכסא גלגלים. כמו כן צריך להתקין Ramp לאפשר לנכה בכסא לעלות ולרדת מהאוטו. לא חשוב מי היצרן, כולם מציעים את הדברים האלו. מה עושים בישראל - יצרני/מרכיבי הגוף body זה ענין אחר. לא יודע אם התקן האירופי תקף בישראל. Yoram
ועוד דבר חשוב!
שכחתי: האוטובוס אמור להנמיך את עצמו- lean over לאותו קו כמו המדרכה לאפשר לנכה לעלות או לרדת. Yoram

הסטנדרט תקף גם כאן

הסטנדרט תקף גם כאן
לראיה - כל המ.א.ן והוולבו נמוכי הרצפה בארץ רוכנים, אין להם מדרגות בדלתות, יש הקצאה לכיסאות גלגלים ויש גם רמפה בדלת האחורית. גם הסקניות והמפרקיות (מ.א.ן) הנסיוניות שהובאו עומדות בתקן. כמו-כן, המיניבוסים החדשים של דן מתוצרת מרצדס (הספרינטרים) מצוידים גם כן ברמפה, אין להם מדרגות בדלת ומוקצה מקום לכיסא גלגלים.

846

Active member
שני הדגמים שדיברתי אליהם הם נמוכי

שני הדגמים שדיברתי אליהם הם נמוכי
ריצפה ועומדים בתקן אבל השוני הוא במבנה החלק האחורי המיקום המנוע.

evgeniy2

New member
../images/Emo41.gifG (תמונה אחרונה)

תמונות חדשות מהיום

היום כשהיתי התחנת המרכזית בלוד ביהה
מקום מגעיל !!!!! אז צילמתי נידרופלור... אז בבקשה תראו את התמונות ויש לי גם כמה שאלות. נו לא להכניס את התודות באמצע
(אני יודיע מתי אני יסיים)
G (תמונה אחרונה)
ובסוף כשהאוטובוס נסע צילמתי את הלוחית שלו... (אם קוראים לזה ככה) ועכשיו לתגובות, סיימתי לעלות את כל התמונות.

mister K

New member
87-206-01

G (תמונה אחרונה)
ובסוף כשהאוטובוס נסע צילמתי את הלוחית שלו... (אם קוראים לזה ככה) ועכשיו לתגובות, סיימתי לעלות את כל התמונות.
87-206-01
כל הנידרפלורים מ-87-206-01 עד 87-212-01 נמצאים בסניף רמלוד.

mister K

New member
יכול להיות שיש עוד

אז מה כאילו....
בלוד יש ר 6 נידרופלורים ?
יכול להיות שיש עוד
אני יודע רק שהשישה האלה ברמלוד והם עובדים הרבה על קווים 461 ו-475. ובאותו נושא, יש שעות מסוימות שבהן קו 461 פשוט דורש שיתגברו אותו. האוטובוסים מפוצצים ולעיתים קרובות בתחנה של שער יפו בצריפין פשוט אי אפשר לעלות כבר. תדירות של פעם ב-20 דקות פשוט לא מספיקה לקו הזה וגם היה טוב אם היו מכניסים אליו מפרקיות כמו בקווים 164, 174, 274 וכו'. חוץ מזה שזו יכולה להיות מלחמה טובה בסופרבוס שלהם יש כמה קווים שנוסעים על אותו הציר (451, 457, 157 וכו').

evgeniy2

New member
נכון

יכול להיות שיש עוד
אני יודע רק שהשישה האלה ברמלוד והם עובדים הרבה על קווים 461 ו-475. ובאותו נושא, יש שעות מסוימות שבהן קו 461 פשוט דורש שיתגברו אותו. האוטובוסים מפוצצים ולעיתים קרובות בתחנה של שער יפו בצריפין פשוט אי אפשר לעלות כבר. תדירות של פעם ב-20 דקות פשוט לא מספיקה לקו הזה וגם היה טוב אם היו מכניסים אליו מפרקיות כמו בקווים 164, 174, 274 וכו'. חוץ מזה שזו יכולה להיות מלחמה טובה בסופרבוס שלהם יש כמה קווים שנוסעים על אותו הציר (451, 457, 157 וכו').
נכון
גם אני עולה בתחנה של צריפין שער יפו לכיוון תל אביב וכימעט אף פעם אין מקום לכולם ! כל האוטובוס מגיע כימעט מלא עם חיילים משער ירושלים או שפשוט הוא לא עוצר כי אין לו מקום. שיעשו כל אוטובוס כל 10 דקות ולא כל 20 או 30 דקות כמו שזה עכשיו.

846

Active member
מלחמה בסופרבוס

יכול להיות שיש עוד
מלחמה בסופרבוס
זה אומר הורדת מחיר דבר שמשרד התחבורה לא מאשר כדי שאגד הגדול לא ישתלט על השוק וישבור את סופרבוס ועוד חברות שנוסעות במחירים זולים יותר בקטעים מקבילים כגון נתיב אקספרס באזור פרדס-חנה וזיכרון.

F15eagle2

New member
אגד חייבים לצאת מהממשלה

מלחמה בסופרבוס
זה אומר הורדת מחיר דבר שמשרד התחבורה לא מאשר כדי שאגד הגדול לא ישתלט על השוק וישבור את סופרבוס ועוד חברות שנוסעות במחירים זולים יותר בקטעים מקבילים כגון נתיב אקספרס באזור פרדס-חנה וזיכרון.
אגד חייבים לצאת מהממשלה
הם רק יפילו אותם כמו שהם כמעט הפילו את דן איפה נשמע דבר כזה שבמדינה כלכך קטנה יהיו איזה 10 חברות של אוטובוסים ולכל אחד מחירים משל עצמה.....

מצב
הנושא נעול.
למעלה