תחרות הפורום 2004 -בבקשה לקרוא !

• פותח הנושא MM22
  • פורסם בתאריך

MM22

New member
../images/Emo41.gifתחרות הפורום 2004 -בבקשה לקרוא !

שלום לכולם !
תחרות הפורום 2004 נמשכת ואנחנו כרגע בשלב מסירת הדירוגים .
עד לרגע זה , קיבלתי 18 דירוגים מתוך 36 .
ניתן להצביע עד יום שבת , 1.5.2004 , וחסרים המון דרוגים . אני מקווה שכל מי שלא שלח את הדרוג , מתכוון לשלוח עד ה 1.5 , כדי שלא יווצר לנו מצב , שיהיה עיכוב בקבלת ההצבעות , וכתוצאה מכך , גם עיכוב בהצגת המצגת . ( אני מעוניין לפרסם את המצגת לפני חצי הגמר של יום רביעי ה - 12.5 .
) .
אני מבקש מכולם לנסות להקדיש כמה דקות ולשלוח את הדרוגים בהקדם , כדי שאוכל להתחיל לעבוד על המצגת .
אם עדיין יש מישהו שהחליט לפרוש מהתחרות , בבקשה שיודיע לי .
לא לשכוח שכל אחד יכול לשלוח ניקוד לכל מדינה , פרט למדינתו בתחרות . ההצבעה היא בשיטת הניקוד של האירוויזיון ( 1-8 , 10 , 12 נקודות ) . כמובן שאת הדרוגים לשלוח לי במסר אישי .
רשימת האנשים שלא שלחו לי עדיין את הדרוג : - אנדורה - איליה - בלרוס - אור 007 - קרואטיה - האלכימאי 19 - דנמרק - ICEBOY - אסטוניה - TOMERIKO - הולנד - שמי 18 - יוון - נערת האירוויזיון - איסלנד - EUROGIRL - מלטה - זיפופו - מונקו - AMITOSHACHAM - נורבגיה - EK2002 - פורטוגל - מיק ל 2004 - רומניה - דודו האלפקתי - סלובניה - ITZIK 200 - שבדיה - אהוד_ - שוויץ - הציפור והילד - פינלנד - NYLONBEAT - טורקיה - MAORITZIOS תודה רבה וחג שמח
.

MM22

New member
מיכל , ../images/Emo51.gif על העזרה ...

אבל בינתיים זה לא ממש עוזר ... רק 3 הצבעות נוספו מאתמול . אולי אני אצטט את אריק שרון וזה יעזור .. " לכו להצביע , לכו להצביע " . נקווה שזה יעזור קצת .

Siren

New member
תמיד אפשר לעשות שימוש בכוח../images/Emo129.gif

מי שלא מצביע עד זמן X, זכות ההצבעה שלו נשללת ומועברת למשתמש שלא משתתף היום. אבל אפשר גם בדרכים יותר משעממות, כמו לשלוח מסר...

MM22

New member
תחרות הפורום - כל הקודם זוכה !!!!

בעקבות פרישתו של עמית מהתחרות , התפנתה נציגות מונקו . הראשון שישרשר כאן שהוא מעוניין לייצג את מונקו - מקבל את מונקו והוא נכנס לתחרות . ( למרות הזמן הקצר שנותר , אני מבקש שאותו אדם שייצג את מונקו , יספיק לשלוח את הדרוג שלו עד ה 1.5.2004 , כמו שאר המשתתפים ) .
עד לרגע זה , קיבלתי 23 דירוגים מתוך 36 .
אני מבקש מכולם לנסות להקדיש כמה דקות ולשלוח את הדרוגים בהקדם , כדי שאוכל להתחיל לעבוד על המצגת ( במיוחד נציגי אנדורה ובלרוס שבזכותם , אוכל להתקדם בהכנת המצגת ... ).
אם עדיין יש מישהו שהחליט לפרוש מהתחרות , בבקשה שיודיע לי .
לא לשכוח שכל אחד יכול לשלוח ניקוד לכל מדינה , פרט למדינתו בתחרות . ההצבעה היא בשיטת הניקוד של האירוויזיון ( 1-8 , 10 , 12 נקודות ) . כמובן שאת הדרוגים לשלוח לי במסר אישי .
רשימת האנשים שלא שלחו לי עדיין את הדרוג : - אנדורה - איליה - בלרוס - אור 007 - קרואטיה - האלכימאי 19 - דנמרק - ICEBOY - אסטוניה - TOMERIKO - הולנד - שמי 18 - יוון - נערת האירוויזיון - איסלנד - EUROGIRL - מונקו -
- רומניה - דודו האלפקתי - סלובניה - ITZIK 200 - שבדיה - אהוד_ - שוויץ - הציפור והילד
תודה רבה .

ובאמת... להצביע כבר!!!

לא יפה... מושיקו השקיע כל כך.. ואנחנו דוחים את מתן הניקוד... אז קדימה... תצביעו... יש רשימה של כאלו שלו הצביעו עדיין, מושיקו מכין מצגת ממש יפה!!!

איירופו

New member
תשלח לי גם את הטופ 10 + תזכורת...

אני מזכיר לכולם שאני עורך את תחרות "טופ 10 2004"!! כל מי שרוצה להשתתף מוזמן לשלוח לי בפרטי את דירוג 10 הגדולים שלו לפי הניקוד המסורתי (1-8, 10, 12) מומלץ ביותר עד לתאריך ה-5 למאי (עוד 6 ימים בלבד!!) אבל אם אני אראה שיש עוד כאלה שמצביעים בדקה ה-93 אז אני לא אמנע מהם להשתתף... בכל מקרה הדירוגים צריכים להיות בפנקס הדירוגים עד לתאריך הסופי של ה-8 למאי (שבת הבאה)... זוהי תחרות כלל-פורומית - כל מי שרוצה להצביע מוזמן, בין אם אתם משתתפים בתחרות שעורך MM22 ובין אם לאו אתם מוזמנים להצביע... אני רוצה כמה שיותר דירוגים כדי שזה יהיה כמה שיותר אמין אז אנא, משתתפי התחרות של MM22 - שלחו גם לי את הדירוגים שלכם, תודה
...

איירופו

New member
והכי חשוב!!!!

כל הדירוגים שלכם לא כוללות את ישראל!!!!! משתתפות כל 35 המדינות האחרות מלבד ישראל :)

למעלה