תחרות ההימורים (
)- לקרוא!

../images/Emo41.gif תחרות ההימורים (../images/Emo35.gif)- לקרוא!

רבותיי חברי הפורום, אנחנו נמצאים 20 יום בלבד מהסיבוב המוקדם ו-23 יום מהאירוויזיון באיסטנבול, ועדיין לא נפתחה כאן תחרות הימורים. לדעתי הגיע הזמן! אני אשמח לארגן בעצמי את תחרות ההימורים של אירוויזיון 2004 (בעיקר אחרי שזכיתי בשנה שעברה, I have an obligation
), הבעייה היחידה היא שכרגע אין לי אופיס על המחשב האישי שלי, ולכן אני לא אוכל לערוך טבלת אקסל מרוכזת. אם זה לא מפריע לכם שלא תהיה האופציה של טבלת אקסל, אני אשמח להתחיל את תחרות ההימורים. בכל מקרה- כללים לתחרות כבר ניסחתי, הם דומים מאוד לאלו של השנה שעברה, אך בתוספת הסיבוב המוקדם שמחייב שינויים קלים. ואלו הכללים, חשוב לקרוא:
כמו האירוויזיון, גם ההימור מתחלק לשני חלקים. החלק הראשון מתייחס לסיבוב המוקדם, והחלק השני לגמר.
בהימור על הסיבוב המוקדם, אתם מתבקשים לגבש רשימה של 10 המדינות שלדעתכם יעלו לגמר, לא בהכרח לפי המיקום הסופי שלהן, ומבלי התייחסות לשירים שלדעתכם לא יעלו לגמר.
בהימור על גמר האירוויזיון, אתם מתבקשים לדרג באופן מדויק את המיקום של 24 השירים שנשארו (הינו- 14 השירים שעלו אוטומטית ו-10 השירים שלדעתכם יעלו לגמר מהסיבוב המוקדם).
הניקוד יינתן כדלהלן: בסיבוב המוקדם- כל מדינה שניחשתם נכונה כי תעלה לגמר שווה 10 נקודות. בגמר: עבור כל פגיעה יינתנו נקודות בטווח של תשעה מקומות, בדומה לניקוד באירוויזיון. כלומר, פגיעה מדויקת במיקום של שיר מסוים מזכה את המהמר ב-12 נקודות. סטייה של מקום אחד מהמיקום הסופי מזכה את המהמר ב-10 נקודות, סטייה של שני מקומות מהמיקום הסופי מזכה את המהמר ב-8 נקודות וכך הלאה, עד לסטייה של תשעה מקומות- בה המהמר זוכה בנקודה אחת. בונוס הזוכה: בנוסף לכל אלו, יינתן בונוס מיוחד למי שיימקם את הזוכה במקום הראשון בהימור שלו, בגובה 30 נקודות. מי שמיקם את הזוכה במקום השני יקבל בונוס של 20 נקודות, מי שמיקם את הזוכה במקום השלישי יקבל 12 נקודות כבונוס, הרביעי יקבל 10 נקודות וכך הלאה בשיטת האירוויזיון- עד למי שמיקם את הזוכה במקום ה-12, והוא יזכה בנקודה אחת. הבהרות
ההימור שלכם חייב להיות מלא, כלומר מורכב גם מהעולות מהסיבוב המוקדם וגם מהדירוג המלא שלכם לגמר. הימור חלקי לא יתקבל.
שימו לב שהדירוג לגמר מתייחס רק ל-24 שירים ולא ל-36! (אני יודע שאני חוזר על זה כמו
, אבל אני רוצה להיות ברור
)
יש לפרסם את ההימור שלכם באופן פומבי על גבי הפורום בשרשור מיוחד שייפתח.
לפני שאתם מפרסמים את ההימור שלכם, בדקו היטב תקלות אפשריות (שלא רשמתם אף מדינה פעמיים, שלא שכחתם אף אחד וכו'), ובאופן כללי- בדקו שאתם מיושבים עם ההימור שלכם...
אם הכל מתקבל עליכם, מבחינתי ניתן להתחיל בתחרות ההימורים כבר בסוף השבוע הקרוב. הערות, הצעות, קובלנות ושאר ירקות יתקבלו בשמחה

bhnadav

New member
בתאכלס - מה אנחנו צריכים לעשות?

לרשום לך עכשיו את הטופ 24 שלנו?

מי שרוצה כבר עכשיו- בבקשה ../images/Emo13.gif

אתם מצידי יכולים להתחיל להמר. חשבתי שכדאי שקודם אני אתן את החוקים והכל, אבל לא אכפת לי אם כבר יהיו הימורים. וזה לא "טופ-24", זה הימור למה שלדעתך יקרה. ההימור מורכב מ-2 חלקים, הראשון הוא 10 המדינות שלדעתך יעלו לגמר, והשני הוא ההימור שלך לתוצאות האירוויזיון (הגמר בלבד!).

Flendy

New member
הנה 10 העומר לדעתי-

לא לפי סדר עליה: 1.מלטה 2.יוון 3.אוקראינה 4.אנדורה 5.הולנד 6.דנמרק 7.בלארוס 8.ישראל 9.קפריסין 10.אסטוניה

Flendy

New member
שלא תביני לא נכון-

זו לא ההעדפה שלי-אחרת שוויץ היתה בפנים-זה שיר אחלה וכיפי ועושה מצברוח טוב. זה תמונה של הימור של מי שיעלה-וזה הכל מבוסס על קומבינות ושאר ירקות.

Thomas R

New member
TOP 10 in the Semi final:

not my favorites but the ones which I think will be qualified
Slovenia
Israel
Malta
Portugal
Cyprus
Netherlands
Switzerland
Denmark
Greece
Ukraine

הבהרה חשובה!

ההימור על הסיבוב המוקדם הוא רק חלק מההימור הכללי! אתם מתבקשים בנוסף להימור על העולות לגמר לכתוב גם את ההימור הסופי שלכם עפ"י מיקום! תומאס וגיא- תוסיפו בבקשה את ההימור שלכם גם לאירוויזיון.

mkarin

New member
ואין מצב עכשיו לדוגמא לעשות את

החצי-גמר, ומחר [לדוגמא] לעשות את הגמר?

Thomas R

New member
Although it's taugh to predict

I'm not sure about Monaco and Serbia & Montanegro I love them both but I'm not really sure that they'll be qualified..

SimsY

New member
כן אתה צודק

גם אני צריך את ההימורים שלכם בשביל המהדורה השנייה של תחרות לכתי אחר הנביאים (שיטת הניקוד שלי היא בדיוק כמו שנה שעברה ושונה מזאת של הפורום) ככה שלדעתי כדאי להתחיל.

אבל שיטת הניקוד שאני הצעתי כאן...

היא בדיוק כמו השיטה של התחרות שעשית בשנה שעברה, בשינויים קלים.

אני לא יודע...

לא אכפת לי לא לערוך את התחרות, כי כפי שציינתי, יש לי בעייה טכנית אחת של מחסור חמור באופיס...

SimsY

New member
אני מציע שתחליטו על שיטה משלכם!

העתקת שיטת ההצבעה של התחרות שלי לפורום תחסל את שלי, אז למה להרוס לי ? מה היה רע בשיטה שהפורום עשה שנה שעברה ?

טוב, לא התכוונתי ../images/Emo13.gif

אני זכרתי שבשנה שעברה הייתה רק התחרות שלך, וכיוון שעד כה אף אחד לא הרים את הכפפה בנוגע לקיום תחרות הימורים, אני עשיתי זאת, ולכן השתמשתי בשיטה שלך. מצטער. אני אנבור בארכיון לבדוק מה הייתה השיטה השנייה...

SimsY

New member
טוב אני לא מתכוון ל"החזיק"

בזכויות לשיטה ולא לתת, אין לי למה אבל אם התחרות הרשימת של הפורום תהיה בשיטה הזאת, אז מן הראוי שאני יעשה את זה, בגלל ש-It's my party מה שנקרא.

bhnadav

New member
אז בקיצור -

לרשום לך א 10 העולות כש-1 זה הכי למעלה ו-10 למטה, ובנוסף לרשום לך את הסדר של 10 העולות שלנו+אלה שכבר בגמר?

mor873

New member
הנה הדירוג שלי מקווה שהבנתי

1 אוקראינה
2 בלגיה 3 שבדיה 4 רומניה 5 סרביה
6 אסטוניה
7 מקדוניה
8 קרואטיה
9 ספרד 10 מלטה
11 דנמרק
12 נורבגיה 13 בריטניה 14 רוסיה 15 אירלנד 16 צרפת 17 תורכיה 18 ישראל
19 יוון
20 בוסניה
21 אוסטריה 22 פולין 23 גרמניה 24 איסלנד ---------------------------------- 25 קפריסין 26 פינלנד 27 לטביה 28 אנדורה 29 שוויץ 30 ליטא 31 בלארוס 32 מונקו 33 הולנד 34 אלבניה 35 סלובניה 36 פורטוגל
מדינות שיעלו מחצי הגמר !!!

למעלה