תולדותיה של ריצה גרועה או

../images/Emo41.gif תולדותיה של ריצה גרועה או ../images/Emo41.gif

מה לא לעשות בריצה! זה התחיל בכך שכנגד המלצתו החמה של בן זוגי (ישתבח שמו) התעקשתי לצאת לרוץ בחמש, בטענה שיש לי אימון קרב מגע בשבע ועוד כל מיני דברים. טוב חם וכל מיני אבל כבר יצאנו אז רצים, ופתאום מה אני מגלה? הארוחה שאכלתי בסביבות 3 הבעיה מחאה מאוד בולטת על כך שהיא לא הספיקה לצאת לשירותים (למעוניינים: מנה ענקית של פסטה עם פסטו ואז פיתה גדולה כזו עם לבנה). בעקבות כך (עניין הקיבה הלא כל כך פעוט) לא הצלחתי לתפוס קצב רציני ולכן דרך חצי דיבור וחצי שפת סימנים החלטנו על מסלול של איזה 5-6 ק"מ (התעצלנו למדוד) ובנוסף הגענו להבנה שהוא יתחיל לרוץ קדימה ואני אמשיך בקצב שלי. מסתבר שבעקבות החום בן זוגי החליט להביא איזה עיקוף מסביב לגבעה מאוד מסויימת (מיני רבות) אשר נמצאת במסלול שלנו (אני חושד שהיא בת דודה מאוד רחוקה של "אסון טבע" המפורסם)וכמובן עבדכם הנאמן, בקצב העלוב שלו, אפילו לא רעה והמשיך בעלייה הטורדנית (אני ממש שונא עליות). איפשהו באמצע העלייה (ציינתי כבר שאני ממש שונא עליות?) יש איזה שער מעפן שצריך להידחק דרכו (מה שבן זוגי ימח שמו לא היה צריך) ובו, איך לו, נחתכתי מקורה מאוד חלודה, טוב מה עושים? מורידים חולצה קושרים מסביב וממשיכים לרוץ. סיימתי לטפס את גבעת האורנים השנואה (הזכרתי כבר שיש לי סלידה מיוחדת מגבעות ועליות?) וראיתי שאין בן זוג ואין נפש חייה טוב ממשיכים לרוץ והא רואים את בן זוגי היקר מהלך לו בנחת (בחוכמתו, הוא הפסיק לרוץ בעקבות החום והתחיל ללכת). המשכתי לרוץ עד סוף המסלול, עשינו ידיים ובטן וזהו, הלכתי הבייתה דאגתי שאמא תחטא את החתך, הלכתי למקלחת ואז ניסיתי (ללא הצלחה מרובה) לאנוס את התמי 4 החדש שלנו. יואב

merav03

New member
חיחיחיחיחי../images/Emo6.gif

תודה ששיתפת אותנו במעלליך ובחוויותך..גרמת לי לצחוק! יום טוב.

1234aaa

New member
נראה לי.

שהוא התכוון שהוא רצה לשתות בטירוף או משהו..

בתמי שלנו אין ידית יש מעיין כפתור מ

מעצבן ואם זה לא מספיק- אחרי שאתה עוזב את הכפתור הוא עדיין ממשיך כמה שניות. אבל המים! אך המים!

למעלה