שרשור שאלות הכוונה - 9/7/06

מצב
הנושא נעול.

barak123456

New member
שאלה ל-9/7

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו. הכוונות נפוצות ניתן למצוא באגף השאלות הנפוצות של הפורום - מומלץ לבדוק טרם כתיבת השאלה בפורום. שאלות שלא ישורשרו כהלכה להודעה זו יימחקו מהפורום. אין צורך להשתמש באייקון
, זה פשוט מיותר. נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום. אין לשאול שאלות / לענות תשובות בשרשור הקודם!
שאלה ל-9/7
איך אני מגיע מהתחנה המרכזית הרצליה ל- outlet הרצליה?

../images/Emo41.gif שרשור שאלות הכוונה - 9/7/06 ../images/Emo41.gif

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו. הכוונות נפוצות ניתן למצוא באגף השאלות הנפוצות של הפורום - מומלץ לבדוק טרם כתיבת השאלה בפורום. שאלות שלא ישורשרו כהלכה להודעה זו יימחקו מהפורום. אין צורך להשתמש באייקון
, זה פשוט מיותר. נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום. אין לשאול שאלות / לענות תשובות בשרשור הקודם!

יונתן

יונתן
שלום לכם, אני צריך להגיע מעזריאלי לרחוב יונתן בצפון תל אביב. תוכלו לעזור לי? תודה מראש

alantan

New member
ליונתן הופסי מעזריאלי

יונתן
שלום לכם, אני צריך להגיע מעזריאלי לרחוב יונתן בצפון תל אביב. תוכלו לעזור לי? תודה מראש
ליונתן הופסי מעזריאלי
קו 56 של קווים מגשר השלום לאבן גבירול 156. משם 10 דקות הליכה. אתה עשוי לחכות די הרבה זמן לקו הזה (מנסיון). אפשרות נוספת היא ללכת ברגל כרבע שעה לרכבת מרכז ומשם לנסוע בקו 5 של דן שמגיע לככר מילנו בקרבת מקום.

אוקי, תודה רבה=]

ליונתן הופסי מעזריאלי
קו 56 של קווים מגשר השלום לאבן גבירול 156. משם 10 דקות הליכה. אתה עשוי לחכות די הרבה זמן לקו הזה (מנסיון). אפשרות נוספת היא ללכת ברגל כרבע שעה לרכבת מרכז ומשם לנסוע בקו 5 של דן שמגיע לככר מילנו בקרבת מקום.
אוקי, תודה רבה=]

אממ..

ליונתן הופסי מעזריאלי
אממ..
הסתכלתי במפה בתפוז, וראיתי שמאבן גבירול עד ליונתן זה המון. זה 7 ק"מ. לא נשמע כמו 10 דקות הליכה. או שלא הבנתי אותך נכון? אני גם מגיע לעזריאלי מ56 אז זה יכול להיות טוב, אם הייתי מבין. בקשר לאפשרות השנייה - לא הבנתי...

Mr Slider

New member
לא ... ../images/Emo26.gif

אממ..
הסתכלתי במפה בתפוז, וראיתי שמאבן גבירול עד ליונתן זה המון. זה 7 ק"מ. לא נשמע כמו 10 דקות הליכה. או שלא הבנתי אותך נכון? אני גם מגיע לעזריאלי מ56 אז זה יכול להיות טוב, אם הייתי מבין. בקשר לאפשרות השנייה - לא הבנתי...
לא ...

הוא אמר שאתה יכול ללכת ברגל מעזריאלי לרכבת מרכז ושם תוכל לתפוס קו 5 שהוא מגיע קרוב למקום ( כיכר מילנו ) ..

זאת הייתה האפשרות השנייה

לא ...

הוא אמר שאתה יכול ללכת ברגל מעזריאלי לרכבת מרכז ושם תוכל לתפוס קו 5 שהוא מגיע קרוב למקום ( כיכר מילנו ) ..
זאת הייתה האפשרות השנייה
(אגב, איפה זה כיכר מילנו? אני לא מוצא את זה במפה) ובקשר לאפשרות הראשונה?

Image of me

New member
אבן גבירול זה רחוב ארוך.

אממ..
אבן גבירול זה רחוב ארוך.
אולי מההתחלה שלו ליונתן זה 7 ק"מ, אבל תבדוק מאבן גבירול 156 ליונתן.

אוף למה הכל חייב להשתבש?!

אבן גבירול זה רחוב ארוך.
אולי מההתחלה שלו ליונתן זה 7 ק"מ, אבל תבדוק מאבן גבירול 156 ליונתן.
המוקד הטלפוני של דן לא פועל (מתנתק אחרי דקה וחצי) ועכשיו גם המפה בתפוז לא עולה במחשב...

טוב, אני משנה את השאלה ברשותכם:

המוקד הטלפוני של דן לא פועל (מתנתק אחרי דקה וחצי) ועכשיו גם המפה בתפוז לא עולה במחשב...
איזה אוטובוסים מגיעים לרחוב יונתן הופסי (בצפון תל אביב)? תודה מראש

aviy99

New member
כיכר מילאנו זה כמעט לפני סוף רחוב

איזה אוטובוסים מגיעים לרחוב יונתן הופסי (בצפון תל אביב)? תודה מראש
אבן גבירול. אני לא מכיר את הרחוב שאתה מחפש אבל לאזור של כיכר מילאנו מגיעים למשל קווים 26,24,5,25,48,8 ועוד כמה קווים שאני לא זוכר כרגע.

אני לא מוצא את כיכר מילאנו במפה../images/Emo10.gif

אבן גבירול. אני לא מכיר את הרחוב שאתה מחפש אבל לאזור של כיכר מילאנו מגיעים למשל קווים 26,24,5,25,48,8 ועוד כמה קווים שאני לא זוכר כרגע.
אני לא מוצא את כיכר מילאנו במפה

aviy99

New member
אז אל תחפש במפה../images/Emo3.gif

אני לא מוצא את כיכר מילאנו במפה
אז אל תחפש במפה

אני מכיר את המקום ואומר לך שכיכר מילאנו זה כמעט לפני סוף רחוב אבן גבירול. הכיכר הזאת שהיא לא בדיוק כיכר מחברת את אבן גבירול לרחובות יהודה המכבי ודה האז. אם תאמין לי או אם לא תאמין לי זה שם. סע לשלום!

אבל זה מרחק של 8 ק"מ

אז אל תחפש במפה

אני מכיר את המקום ואומר לך שכיכר מילאנו זה כמעט לפני סוף רחוב אבן גבירול. הכיכר הזאת שהיא לא בדיוק כיכר מחברת את אבן גבירול לרחובות יהודה המכבי ודה האז. אם תאמין לי או אם לא תאמין לי זה שם. סע לשלום!
אבל זה מרחק של 8 ק"מ
מרחוב יונתן הופסי!
אני רוצה לבכות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה