שרשור שאלות הכוונה - 8/6/06

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gif שרשור שאלות הכוונה - 8/6/06../images/Emo41.gif

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו. הכוונות נפוצות ניתן למצוא באגף השאלות הנפוצות של הפורום - מומלץ לבדוק טרם כתיבת השאלה בפורום. שאלות שלא ישורשרו כהלכה להודעה זו יימחקו מהפורום. אין צורך להשתמש באייקון
, זה פשוט מיותר. נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום. אין לשאול שאלות / לענות תשובות בשרשור הקודם!

PhoenixSuns

New member
שאלה,

נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו. הכוונות נפוצות ניתן למצוא באגף השאלות הנפוצות של הפורום - מומלץ לבדוק טרם כתיבת השאלה בפורום. שאלות שלא ישורשרו כהלכה להודעה זו יימחקו מהפורום. אין צורך להשתמש באייקון
, זה פשוט מיותר. נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום. אין לשאול שאלות / לענות תשובות בשרשור הקודם!
שאלה,
איך אפשר להגיע מרובע ט"ו באשדוד (שלב א') לבריכת בית לברון באשדוד ברובע ו' או לבריכת חרצית באשדוד ברובע ח'? תודה ויום טוב. לגבי קו 10 ו5א לפי אגד יש רק 4 פעמים ביום ב07:41 ועוד 3 פעמים אחרי 10.. יש אלטרנטיבות? מוניות שרות?

DelbariX

New member
~בקשה הכוונה~

~בקשה הכוונה~
אני מחפש קו אוטובוס שעובר בקניון עזריאלי בתל אביב ומגיע לים בת"א (החוף לא כל כך משנה). חיפשתי בכמה אתרים קו כזה אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. לא דחוף אבל בכל זאת :) אם בנוסף לקו תוכלו לתת לי גם את המחיר אני בהחלט אודה לכם. תודה רבה

אורי404

New member
בין, היתר יש את קו 63 של "דן" שנוסע

~בקשה הכוונה~
אני מחפש קו אוטובוס שעובר בקניון עזריאלי בתל אביב ומגיע לים בת"א (החוף לא כל כך משנה). חיפשתי בכמה אתרים קו כזה אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. לא דחוף אבל בכל זאת :) אם בנוסף לקו תוכלו לתת לי גם את המחיר אני בהחלט אודה לכם. תודה רבה
מאיזור הקניון לחוף הים. מחיר הנסיעה, אם אני לא טועה הוא 5.1 ש"ח (בכל מקרה, לא אמור לעלות יותר מ 5.3).

אוהד11

New member
קו 63 או 39 מגיעים עד חוף ירושלים,

מאיזור הקניון לחוף הים. מחיר הנסיעה, אם אני לא טועה הוא 5.1 ש"ח (בכל מקרה, לא אמור לעלות יותר מ 5.3).
קו 63 או 39 מגיעים עד חוף ירושלים,
המחיר 5.10. שני הקווים של דן

«Jimmy Page»

New member
בקשת הכוונה..

בקשת הכוונה..
אני מתכנן נסיעה עם בערך 10 אנשים, מת"א לכינרת. אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני אתחיל מפה. מה הדרך הכי הגיונית להגיע מת"א לכינרת (או לפחות לטבריה), לכזו כמות של אנשים?

מונית שירות...

בקשת הכוונה..
אני מתכנן נסיעה עם בערך 10 אנשים, מת"א לכינרת. אני לא בטוח באיזה פורום לשאול, אז אני אתחיל מפה. מה הדרך הכי הגיונית להגיע מת"א לכינרת (או לפחות לטבריה), לכזו כמות של אנשים?
מונית שירות...
תתקשרו לתחנה של מוניות שירות ותשאלו אותם לגבי הזמנת נסיעה לעשרה אנשים.

urilei

New member
ובאוטובוס

בקשת הכוונה..
ובאוטובוס
באפשרותכם לקנות 5 כרטיסי 2 נסיעות שיתנו לכם 15% הנחה (35 ש"ח לכיוון לאדם) אני באמת לא מאמין שמונית שירות תרצה פחות

urilei

New member
אני בכלל לא בטוח

כן אבל זה יותר נוח...
אם מזמינים מונית מיוחדת...
אני בכלל לא בטוח
אני אישית הייתי מעדיף לנסוע באוטובוס מאשר במונית שירות, אפילו אם היא בעצם "ספיישל". המוניות קלות, קופצות, הנהג יכול להחליט שהוא מעשן בדרך ולך תתווכח איתו, והכיסאות לא נוחים במיוחד. ודווקא אני חושב שבמונית שירות יש פחות מקום לציוד של 10 אנשים מאשר באוטובוס בין עירוני

Silviya Bammper

New member
שאלה לי

שאלה לי
אני צריכה להגיע מאזור נתניה לצפת. האם עדיף לנסוע ישירות מנתניה לצפת?\ מנתניה לחיפה ומחיפה לצפת? או שאולי עד עכו ומעכו לצפת? או אולי בכלל מבית ליד עדיף? האתר של אגד לא עולה לי ואני ממש לא מכירה את התחבורה הציבורית באזור הצפון, תודה מראש על העזרה
ד"א, רכבת זו לא אפשרות כי כדי להגיע לתחנת הרכבת של נתניה צריך ללכת מרחק גדול יחסית ועם התיקים שיהיו עלי זה לא בא בחשבון ושוב, תודה...

matany

New member
הדרך הכי מהירה

שאלה לי
אני צריכה להגיע מאזור נתניה לצפת. האם עדיף לנסוע ישירות מנתניה לצפת?\ מנתניה לחיפה ומחיפה לצפת? או שאולי עד עכו ומעכו לצפת? או אולי בכלל מבית ליד עדיף? האתר של אגד לא עולה לי ואני ממש לא מכירה את התחבורה הציבורית באזור הצפון, תודה מראש על העזרה
ד"א, רכבת זו לא אפשרות כי כדי להגיע לתחנת הרכבת של נתניה צריך ללכת מרחק גדול יחסית ועם התיקים שיהיו עלי זה לא בא בחשבון ושוב, תודה...
הדרך הכי מהירה
היא עם הקו המהדרין של אגד 980 ממחלף נתניה ישיר לצפת אבל שימי
את צריכה להיות לבושה בצניעות על האוטובוס הזה (בלי מכנסיים קצרים וגופיות...) אם קו מהדרין לא מתאים לך אז לדעתי הדרך הטובה היא עם קווים 845/842 לראש פינה/חצור הגלילית ומשם יש אוטובוסים של נתיב אקספרס לצפת. נסיעה טובה

Silviya Bammper

New member
תודה, אבל יש לי שאלות נוספות

הדרך הכי מהירה
היא עם הקו המהדרין של אגד 980 ממחלף נתניה ישיר לצפת אבל שימי
את צריכה להיות לבושה בצניעות על האוטובוס הזה (בלי מכנסיים קצרים וגופיות...) אם קו מהדרין לא מתאים לך אז לדעתי הדרך הטובה היא עם קווים 845/842 לראש פינה/חצור הגלילית ומשם יש אוטובוסים של נתיב אקספרס לצפת. נסיעה טובה
אני אהיה על מדים, כך שלבוש צנוע לא מהווה בעיה. אין אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית בנתניה לצפת? אין לי איך להגיע למחלף... ומה תדירות האוטובוס מראש פינה לצפת? ומה לגבי חיפה\עכו? לא יותר מהיר?

urilei

New member
חיפה/עכו

אני אהיה על מדים, כך שלבוש צנוע לא מהווה בעיה. אין אוטובוס שמגיע מהתחנה המרכזית בנתניה לצפת? אין לי איך להגיע למחלף... ומה תדירות האוטובוס מראש פינה לצפת? ומה לגבי חיפה\עכו? לא יותר מהיר?
חיפה/עכו
לא יותר מהיר אבל בהחלט יותר תדיר וחוסך המתנות ארוכות רכבת מנתניה ללב-המפרץ (יתכן שתצטרכי להחליף בבנימינה) ומשם קו 361 לצפת (יש נראה לי קו יותר מהיר פעם בהרבה זמן, אבל באמת הרבה זמן) אפשר להמשיך עם הרכבת לעכו ולתפוס שם את אותו האוטובוס, איך שאת מעדיפה עדיף בעיקרון בלב המפרץ (יותר סיכוי לשבת בד"כ ואת גם יודעת מתי האוטובוס יוצא), מה שכן, הרבה רכבות בבוקר לא עוצרות בלב המפרץ משום מה.

Silviya Bammper

New member
חיפה

חיפה/עכו
לא יותר מהיר אבל בהחלט יותר תדיר וחוסך המתנות ארוכות רכבת מנתניה ללב-המפרץ (יתכן שתצטרכי להחליף בבנימינה) ומשם קו 361 לצפת (יש נראה לי קו יותר מהיר פעם בהרבה זמן, אבל באמת הרבה זמן) אפשר להמשיך עם הרכבת לעכו ולתפוס שם את אותו האוטובוס, איך שאת מעדיפה עדיף בעיקרון בלב המפרץ (יותר סיכוי לשבת בד"כ ואת גם יודעת מתי האוטובוס יוצא), מה שכן, הרבה רכבות בבוקר לא עוצרות בלב המפרץ משום מה.
חיפה
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, רכבת לא אפשרות מבחינתי, גם אם אני אקח אוטובוס מנתניה לחיפה או מבית ליד לחיפה זה עדיף מאוטובוס מנתניה לצפת?

מוניות שירות מתל אביב לצ. רעננה...

מוניות שירות מתל אביב לצ. רעננה...
האם יש מוניות שירות בשעות הלילה (חצות והלאה) מת"א (לא משנה איפה) לצומת רעננה או לכפ"ס

מצב
הנושא נעול.
למעלה