שרשור שאלות הכוונה - 5/2

מצב
הנושא נעול.

קיר קמט

New member
לרווחת מי בדיוק?

אני יודע על קו 461 של אגד ויתכן שיש
עוד קווים. אגב, מה-15 לחודש 461, 247 ו-156 עוברים גם הם מאגד לסופרבוס, לרווחת הנוסעים...
לרווחת מי בדיוק?
אני לא יודע איזה נוסע בדיוק ייהנה מזה שסופרבוס יקבלו עוד קווים...

Image of me

New member
רק קו 461.

שלום לכולם.
לילה טוב, קודם כל, ותודה מראש, גם אם תשובות לא יהיו. מאחר שחברת סופרבוס זורקת זין, סליחה על הביטוי, ואני לא יודע איפה בדיוק אני אמור לבדוק מה קורה אצלהם, איך אני יכול להגיע מצריפין לתחנת הרכבת בלוד? כמה שיותר מהר, רצוי, ובשעות הצהריים (בסביבות שתיים וחצי עד שלוש.). תודה רבה מראש.
רק קו 461.
יכול להיות שגם מונית שירות 25 של מוניות העיר ראשון מגיעה לשם (לא חינם לחיילים). שניהם עוברים מחוץ לשער יפו ובצומת ניר צבי (מחוץ לשער ירושלים).

אלון 58

New member
זקוק למידע כלשהו...../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

שרשור שאלות הכוונה - 5/2

הנכם מתבקשים לשרשר אך ורק לכאן שאלות הכוונה ומודיעין תחבורה ציבורית, ונשמח לעזור ככל שניתן. הודעות שלא ישורשרו לכאן, כנדרש בתקנון הפורום, ימחקו לאלתר. אין צורך להשתמש באייקון
, זה ממש מיותר...
זקוק למידע כלשהו...

האם יש קו אוטובוס בהרצליה שמתחיל או עוצר בתחנת-הרכבת וממשיך גם לרעננה?ידוע לי שקו אגד 029 עוצר בתחנת-הרכבת כשהוא מגיע מכפר-סבא ורעננה בדרכו להרצליה-פיתוח,האם גם להיפך?או שמא עדיף לרדת מהרכבת בתל-אביב/האוניברסיטה ולהמשיך לרעננה עם קו 47? אשמח לשמועמידע ודעות.

846

Active member
קו 29 עובר בסמוך לרכבת הרצליה

זקוק למידע כלשהו...

האם יש קו אוטובוס בהרצליה שמתחיל או עוצר בתחנת-הרכבת וממשיך גם לרעננה?ידוע לי שקו אגד 029 עוצר בתחנת-הרכבת כשהוא מגיע מכפר-סבא ורעננה בדרכו להרצליה-פיתוח,האם גם להיפך?או שמא עדיף לרדת מהרכבת בתל-אביב/האוניברסיטה ולהמשיך לרעננה עם קו 47? אשמח לשמועמידע ודעות.
בשני הכיוונים.

אלון 58

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

בשני הכיוונים.

רק שזכור לי שלכיוון מערב הוא ממש עוצר בתחנת-הרכבת,אני לא בטוח היכן תחנתו אם צריך מהרכבת לכיוון רעננה וכפר-סבא...!

846

Active member
גם אני לא זוכר אבל זה ליד.

רק שזכור לי שלכיוון מערב הוא ממש עוצר בתחנת-הרכבת,אני לא בטוח היכן תחנתו אם צריך מהרכבת לכיוון רעננה וכפר-סבא...!
גם אני לא זוכר אבל זה ליד.

אורי404

New member
יפה, יפה! אני רואה שאתה ממש בקי...

לפחות בעבר, קו 29 לא היה נכנס לתוך התחנה מכיוון הרצליה לכיוון רעננה וכפר סבא. אם אני לא טועה, מרחק ההליכה מתחנת הרכבת לתחנת האוטובוס ברצליה אינו גדול במיוחד.

אלון 58

New member
תודה לך על העידוד והמידע!

לפחות בעבר, קו 29 לא היה נכנס לתוך התחנה מכיוון הרצליה לכיוון רעננה וכפר סבא. אם אני לא טועה, מרחק ההליכה מתחנת הרכבת לתחנת האוטובוס ברצליה אינו גדול במיוחד.

Image of me

New member
הקו עוצר מול קניון שבעת הכוכבים

הקו עוצר מול קניון שבעת הכוכבים
על הכביש הראשי. יש לצאת מהתחנה לכיוון מזרח, להגיע עד הרמזור ולחצות את הכביש הראשי. מרחק ההליכה הוא לא יותר מ-10 דקות. שם עוברים גם קווים 501, 502 שמגיעים לרעננה (לא יודע אם ל-502 יש שם תחנת איסוף).

כדי לרדת בהרצליה, אם אני לא טועה

זקוק למידע כלשהו...

כדי לרדת בהרצליה, אם אני לא טועה
יש צורך בהחלפת רכבת בת"א. לכן, עדיף לדעתי לרדת באוניברסיטה ולקחת משם 47. אני חושב שזה יהיה מהיר יותר.

שאלה לי../images/Emo9.gif

שרשור שאלות הכוונה - 5/2

הנכם מתבקשים לשרשר אך ורק לכאן שאלות הכוונה ומודיעין תחבורה ציבורית, ונשמח לעזור ככל שניתן. הודעות שלא ישורשרו לכאן, כנדרש בתקנון הפורום, ימחקו לאלתר. אין צורך להשתמש באייקון
, זה ממש מיותר...
שאלה לי

אני צריכה להגיע אל מחנה גלילות. אני גרה בבית שמש, וחשבתי על האפשרות של לנסוע לתחנה מרכזית ת"א, ולקחת משם עוד אוטובוס. מבדיקה שעשיתי באתר של אגד, וישנו קו 532. הבעייה שלי היא בחזור, מכיוון שעל פי האתר שלהם, הקו הזה יוצא מגלילות רק בשעה אחת, 5 וחצי, כך שאו שאני עלולה לפספס אותו, או שאצטרך לחכות הרבה זמן. האם יש דרך אחרת להגיע לשם? אולי תחנת רכבת שקרובה לשם? תודה רבה מראש, שירן:)

אורי404

New member
רכבת מבית שמש לתל אביב מרכז.

שאלה לי

אני צריכה להגיע אל מחנה גלילות. אני גרה בבית שמש, וחשבתי על האפשרות של לנסוע לתחנה מרכזית ת"א, ולקחת משם עוד אוטובוס. מבדיקה שעשיתי באתר של אגד, וישנו קו 532. הבעייה שלי היא בחזור, מכיוון שעל פי האתר שלהם, הקו הזה יוצא מגלילות רק בשעה אחת, 5 וחצי, כך שאו שאני עלולה לפספס אותו, או שאצטרך לחכות הרבה זמן. האם יש דרך אחרת להגיע לשם? אולי תחנת רכבת שקרובה לשם? תודה רבה מראש, שירן:)
מתל אביב מרכז הולכים לדרך נמיר ומשם יש את קווים 501, 601 ואולי גם קו 502 (אני לא בטוח אם יש לו תחנת הורדה ביעד) של "אגד" ליד הרב מכר או שאפשר מדרך נמיר לקחת את קו 149 של "דן". מומלץ לבדוק איזו תחנה יותר קרובה למחוז חפציך (או חפצו של הצבא...). נסיעה טובה ושמרי על עצמך.

אלון 58

New member
קו 502...

מתל אביב מרכז הולכים לדרך נמיר ומשם יש את קווים 501, 601 ואולי גם קו 502 (אני לא בטוח אם יש לו תחנת הורדה ביעד) של "אגד" ליד הרב מכר או שאפשר מדרך נמיר לקחת את קו 149 של "דן". מומלץ לבדוק איזו תחנה יותר קרובה למחוז חפציך (או חפצו של הצבא...). נסיעה טובה ושמרי על עצמך.
קו 502...
לא עוצר כלל בגלילות,הוא ממשיך ישירות אל תוך הרצליה ורעננה.

תודה רבה../images/Emo9.gif

תודה רבה

אלון 58

New member
קו 532 הוא קו חד-כיווני כיום!!!

שאלה לי

קו 532 הוא קו חד-כיווני כיום!!!
אני גם משרת מידי פעם במילואים בגלילות,ומנסיוני אגד כבר לא מפעיל את הנסיעה של 17:00 בקו 532,הקו מופעל בשעות הבוקר בלבד מתמח"ת למחנות גלילות.את יכולה להגיע מבית-שמש גם עם הרכבת,לרדת בת"א/מרכז,ולהמשיך עם 532,אם הגעת עד 08:00,מעבר לזה,מומלץ לנסוע עם 501 או 601 של אגד עד ליד הסינמה-סיטי,שם יש כל חצי-שעה עד שעה אוטובוס הסעה אל תוך בה"ד 15. אפשרות נוספת מרכבת-מרכז היא קו 149 של דן עד הגשר של הבסיסים בכביש 5,צריך לעבור את הגשר לצדו הצפוני,ומשם מרחק הליכה קצר עד לש.ג. של הבסיסים.ביציאה מהבסיסים עדיף להשתמש בהסעה של בה"ד 15 עד הסינמה סיטי,לחצות את הגשר מעל כביש 2,ולעלות לקווי אגד 501 או 601 לתחנה-המרכזית ת"א או עד רכבת-מרכז,גם קו 90 של דן עוצר שם,רק שהוא נוסע דרך צפון תל-אביב למסוף-כרמלית,שאר קווי אגד שם אם זכור לי טוב,הם להורדה בלבד,ולא מעלים נוסעים בתחנה זו. נסיעה טובה ושרות קל ונעים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה