שרשור שאלות הכוונה 27/10/04

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
../images/Emo41.gif שרשור שאלות הכוונה 27/10/04 ../images/Emo41.gif

נא לשרשר שאלות הכוונה לכאן בלבד
שרשור להודעה זו יבטיח מקסימום חשיפה לשאלתכם מאחר וההודעה נעוצה בראש עמוד הפורום אנו ממליצים לברר טרם כתיבת השאלה בפורום באם אתרי חברות התחבורה יכולים לתת מענה הולם לשאלתכם (קישורים לאתרי החברות נמצא באגף הקישורים) במידה ולא מצאתם מענה הולם או שאיבדתם את הדרך שרשרו לכאן את שאלתכם ונשמח לעזור בכדי לקבל את המענה הטוב ביותר אנא ציינו את נקודת המוצא ונקודת היעד ואת שעת הנסיעה המשוערת בכדי שנוכל לתת לכם את התשובה הטובה ביותר*
*ההכוונה מתבססת על ידע אישי ומידע הנשלף מאתרי חברות התחבורה, הנהלת הפורום וחבריו מסירים מעצמם את האחריות על כל נזק שעלול להגרם במישירן או בעקיפין כתוצאה מההכוונה. נסיעה טובה מצורף השרשור של אתמול...

יש לי שאלה

שרשור להודעה זו יבטיח מקסימום חשיפה לשאלתכם מאחר וההודעה נעוצה בראש עמוד הפורום אנו ממליצים לברר טרם כתיבת השאלה בפורום באם אתרי חברות התחבורה יכולים לתת מענה הולם לשאלתכם (קישורים לאתרי החברות נמצא באגף הקישורים) במידה ולא מצאתם מענה הולם או שאיבדתם את הדרך שרשרו לכאן את שאלתכם ונשמח לעזור בכדי לקבל את המענה הטוב ביותר אנא ציינו את נקודת המוצא ונקודת היעד ואת שעת הנסיעה המשוערת בכדי שנוכל לתת לכם את התשובה הטובה ביותר*
*ההכוונה מתבססת על ידע אישי ומידע הנשלף מאתרי חברות התחבורה, הנהלת הפורום וחבריו מסירים מעצמם את האחריות על כל נזק שעלול להגרם במישירן או בעקיפין כתוצאה מההכוונה. נסיעה טובה מצורף השרשור של אתמול...
יש לי שאלה
לא הכוונה
ובכל מקרה תודה על העזרה מלפני כמה ימים
השאלה שלי - אני(סטודנט) נוסע ברכבת מהקריות לת"א ושם לוקח קו 82 מת"א לפ"ת ובחזרה את אותה הדרך - אני מבקש את הכרטיס המשולב של הרכבת עם דן כמו שסימנתי
?

איבגי1

New member
עוד שאלה על קווי דן בתל אביב

יש לי שאלה
לא הכוונה
השאלה שלי - אני(סטודנט) נוסע ברכבת מהקריות לת"א ושם לוקח קו 82 מת"א לפ"ת ובחזרה את אותה הדרך - אני מבקש את הכרטיס המשולב של הרכבת עם דן כמו שסימנתי
?
האם יש איזה קו של דן או עדיף של אגד אשר מגיעה לרחוב חובבי ציון 40 משהו הכי הכי קרוב, חוץ מקו 174/4/5. רחוב חובבי ציון נמצא ממש מאחורי כיכר דיזינגוף ורחוב בילינסון ורחוב מנדלה.

55מוטי

New member
תשובה לאיבגי1

האם יש איזה קו של דן או עדיף של אגד אשר מגיעה לרחוב חובבי ציון 40 משהו הכי הכי קרוב, חוץ מקו 174/4/5. רחוב חובבי ציון נמצא ממש מאחורי כיכר דיזינגוף ורחוב בילינסון ורחוב מנדלה.
תשובה לאיבגי1
רחוב חובבי ציון הוא רחוב קצת ארוך ובדרך הוא גם חוצה את רחוב בוגרשוב וברחוב בוגרשוב יש לך את הקווים 63 ו20 וקו 4 יש לך בבן יהודה. כמו כן בככר דיזנגוף שזה בצד השני של הרחוב יש לך הרבה קווים: 18,8,20,66,64 ואולי עוד כמה ששכחתי.

אני חושב שלא,הכרטיס הוא רק בתוך

יש לי שאלה
לא הכוונה
?
אני חושב שלא,הכרטיס הוא רק בתוך
ת"א.

ישראל ב

New member
איבגי אני לא אייל אבל אם תסתכל טוב

אייל אתה מתייחס לשאלה שלי או
השאלה שנשאלה פה קודם ?
איבגי אני לא אייל אבל אם תסתכל טוב
תראה שהתשובה שלו נמצאת בדיוק בתור תשובה לשאלה הקודמת של רוןרון. ודווקא אתה כתבת את השאלה שלך במקום לא נכון
כתבת כאילו תשובה לרוןרון.

היי, קו 058 מק"ש לנווה אטיב קיים?

לפי האינטרנט כן. התקשרתי למודיעין אגד שם, ואמרו לי שיש קו אחר ואין עוד קו חוץ ממנו והוא לא מגיע לגולן. מה דעתכם? אגב, השירות במודיעין יכל להיות מעט יותר סימפטי. לא צריך אדיב, רק סימפטי. תודה.

ישראל ב

New member
תראי ריקי

לפי האינטרנט כן. התקשרתי למודיעין אגד שם, ואמרו לי שיש קו אחר ואין עוד קו חוץ ממנו והוא לא מגיע לגולן. מה דעתכם? אגב, השירות במודיעין יכל להיות מעט יותר סימפטי. לא צריך אדיב, רק סימפטי. תודה.
תראי ריקי
שני דברים. קודם כל למה פתחת הודעה חדשה ולא הוספת את השאלה שלך לשירשור שנמצא בראש הפורום עם כוכביות אדומות שזה מיועד לשאלות כאלה? אבל כאן בפורום מקבלים את כולם בחיוך
ומה שאני חושב זה שבמודיעין של אגד יודעים הכי טוב והם הכי מעודכנים. אבל אולי יהיה כאן עוד מישהו שיידע לעזור לך יותר טוב.

fireman

New member
אם זה מה שאמרו לך במודיעין של

אם זה מה שאמרו לך במודיעין של
אגד אז כנראה שיודעים שם על מה הם מדברים. אם למישהו מהחברים כאן יש מה להוסיף בבקשה, לי אין שמץ בענייני צפון הארץ. תלונות לגבי השירות ניתן לשלוח דרך אתר חברת אגד בכתובת www.egged.co.il בסה"כ השירות של המודיעין בד"כ בסדר גמור. להבא נודה לך אם תשרשרי שאלות מסוג זה לשרשור ההכוונה היומי כפי שעשיתי כרגע.

הוזמתי לארוע במועדון DOME VOX

הוזמתי לארוע במועדון DOME VOX
ביום רביעי ה 3.11 ב21:00 בערב. איך מגיעים לשם בתחבורה ציבורית?

ארזS

New member
אתה צודק, אבל אתה יודע מה הבעייה?

בבקשה מאנשים המבקשים עזרה
תגידו מאיפה אתם רוצים להגיע.. כי אחרת יהיה קשה לענות לכם...
הבעייה היא שרוב האנשים שנכנסים לפורום הזה כדי לשאול שאלות הם מה שמכונה "לקוחות מזדמנים". ואלה, מזל אם הם בכלל שמים לב לשירשור הנעוץ. הרי הם לא קוראים את הכתוב בפורום, וכל מה שמעניין אותם זה איך להגיע מ-XXX ל-YYY. אז אתה עוד בא לבקש מהם בקשות? ...

python 4

New member
כדי להגיע מ- XXX ל- YYY

הבעייה היא שרוב האנשים שנכנסים לפורום הזה כדי לשאול שאלות הם מה שמכונה "לקוחות מזדמנים". ואלה, מזל אם הם בכלל שמים לב לשירשור הנעוץ. הרי הם לא קוראים את הכתוב בפורום, וכל מה שמעניין אותם זה איך להגיע מ-XXX ל-YYY. אז אתה עוד בא לבקש מהם בקשות? ...
כדי להגיע מ- XXX ל- YYY
נא לקחת קו ZZZ.
סליחה! הייתי חייב..

תשמע אני חייב לבקש מהם

תשמע אני חייב לבקש מהם
כי אחרת פשוט אין אפשרות לענות להם.. ולעניין רח' הצפירה שליד תמח"ת. הרי לאזור מגיעים מאות קוי אוטובוס וגם יש רכבת באזור.. אז פשוט.. מי שחפץ בתשובתו, פשוט יאלץ לפרט יותר.. כי אנחנו לא יכולים לנחש מהיכן.. זה לא עניין של הצקה או של פרציפ.. פשוט טכנית אנחנו לא יכולים לענות על פי רוב לשאלות שיש בהם רק יעד סופי ללא נקודת התחלה

ארזS

New member
ברור שאנחנו צריכים לשאול אותם

תשמע אני חייב לבקש מהם
כי אחרת פשוט אין אפשרות לענות להם.. ולעניין רח' הצפירה שליד תמח"ת. הרי לאזור מגיעים מאות קוי אוטובוס וגם יש רכבת באזור.. אז פשוט.. מי שחפץ בתשובתו, פשוט יאלץ לפרט יותר.. כי אנחנו לא יכולים לנחש מהיכן.. זה לא עניין של הצקה או של פרציפ.. פשוט טכנית אנחנו לא יכולים לענות על פי רוב לשאלות שיש בהם רק יעד סופי ללא נקודת התחלה
ברור שאנחנו צריכים לשאול אותם
אם הם לא כותבים לבד. מהבחינה הזאת אתה צודק במאה אחוז ! אני התכוונתי שאין טעם לבקש מראש לפני שהם שואלים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה