שרשור שאלות הכוונה - 15/1/06

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo41.gifשרשור שאלות הכוונה - 15/1/06../images/Emo41.gif

הנכם מתבקשים לשרשר אך ורק לכאן שאלות הכוונה ומודיעין תחבורה ציבורית, ונשמח לעזור ככל שניתן. הודעות שלא ישורשרו לכאן, כנדרש בתקנון הפורום, ימחקו לאלתר.

raminec

New member
תא מתחילה בזה שאת משרשרת

שאלה דחופה...
איך אני מגיעה באוטובוס (איזה קו וכו'..) לרחוב המדע ברחובות? זה בפארק המדע... תודה
תא מתחילה בזה שאת משרשרת
את השאלה שלך לשרשור ההכוונה. אח"כ את מחכה שיענו לך אנשים שיודעים

אוהד11

New member
פארק המדע נמצא בכניסה לרחובות

תא מתחילה בזה שאת משרשרת
את השאלה שלך לשרשור ההכוונה. אח"כ את מחכה שיענו לך אנשים שיודעים
פארק המדע נמצא בכניסה לרחובות
מכיוון ראשל"צ-נס ציונה. אם את צריכה מכיוון זה וצפונה את מגיעה עם 201/274 מת"א או 164 מפ"ת. אם מדרום את צריכה לעבור את כל רחובות

mucool2

New member
מאיפה את מגיעה?

שאלה דחופה...
איך אני מגיעה באוטובוס (איזה קו וכו'..) לרחוב המדע ברחובות? זה בפארק המדע... תודה
מאיפה את מגיעה?
רכבת גם טוב בשבילך? זה די קרוב לתחנת הרכבת של רחובות (10 דקות הליכה לכל היותר).

raminec

New member
יפה!

שאלה דחופה...
יפה!
עכשיו שאנחנו במקום הנכון אני יכול לענות לך
כל הקווים שיוצאים מרחובות לכיוון נס ציונה/ראשל"צ/ת"א ולהיפך עוברים דרך הכניסה לפארק המדע ברחובות. מהכניסה לפארק המדע יש לכל היותר 7-8 דקות הליכה לכל מקום שנמצא בפארק - הוא בסה"כ די קטן. זה כולל לפחות את הקווים הבאים: 301/371/367/200/201/274/164/174/318/351

python 4

New member
תחנת הרכבת ברחובות ממש צמודה

שאלה דחופה...
את יוצאת ביציאה הצפונית של התחנה - ואת בפארק המדע.

python 4

New member
וספציפית רחוב המדע

את יוצאת ביציאה הצפונית של התחנה - ואת בפארק המדע.
וספציפית רחוב המדע
זה בדיוק שתי דקות הליכה מהיציאה הצפונית של התחנה. את הולכת צפונה עד לרח' המדע. אה, ידעתי שלגור ברחובות ישתלם יום אחד!

elians

New member
מתי יגיע היום

וספציפית רחוב המדע
זה בדיוק שתי דקות הליכה מהיציאה הצפונית של התחנה. את הולכת צפונה עד לרח' המדע. אה, ידעתי שלגור ברחובות ישתלם יום אחד!
מתי יגיע היום
שאני ארגיש כמוך לגבי קרית מלאכי

היום כולם יודעים איך מגיעים ל......

הנכם מתבקשים לשרשר אך ורק לכאן שאלות הכוונה ומודיעין תחבורה ציבורית, ונשמח לעזור ככל שניתן. הודעות שלא ישורשרו לכאן, כנדרש בתקנון הפורום, ימחקו לאלתר.
היום כולם יודעים איך מגיעים ל......
לאן שהם צריכים

elians

New member
הגעה לתחנת רכבת במודיעין

הגעה לתחנת רכבת במודיעין
אני ואיבגי רוצים להגיע לשם באוטובוס מהתמח"ת ביום שישי... איך מגיעים ואיך חוזרים... תודה!

IgKh

New member
מודיעין מרכז או פאתי מודיעין?

הגעה לתחנת רכבת במודיעין
אני ואיבגי רוצים להגיע לשם באוטובוס מהתמח"ת ביום שישי... איך מגיעים ואיך חוזרים... תודה!
מודיעין מרכז או פאתי מודיעין?

mucool2

New member
הכי בנויה כנראה תחנת פאתי מודיעין

אמממ טוב ...
מה שהכי מוכנה לצילום.. יענו הכי בנויה .. וזאת שהכי קל להגיע אליה וכמובן לחזור ממנה.
הכי בנויה כנראה תחנת פאתי מודיעין
לפי תמונות שהתפרסמו כאן לא מזמן כבר יש שם שלט! תחנת מודיעין מרכז נבנית מתחת לאדמה, אבל במקום מרכזי יותר בעיר. איך להגיע אין לי מושג. צריך לחכות למישהו שמכיר את מסלולי קווי "מרגלית" המסתוריים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה