שרשור שאלות הכוונה 1/9/05

• פותח הנושא tonx1
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

tonx1

New member
האם יש אוטובוס שמגיע ישירות מחולון

שרשור אך ורק לכאן שאלות בנושאי הגעה ממקום למקום ונשמח לסייע לכם. גלישה מהנה. פורום תחבורה ציבורית.
האם יש אוטובוס שמגיע ישירות מחולון
לרחוב ביאליק ברמת גן? ואם לא, אז איזה אוטובוס מגיע מעזריאלי או מארלוזורוב לשם?

fireman

New member
../images/Emo41.gifשרשור שאלות הכוונה 1/9/05../images/Emo41.gif

שרשור אך ורק לכאן שאלות בנושאי הגעה ממקום למקום ונשמח לסייע לכם. גלישה מהנה. פורום תחבורה ציבורית.

olli3

New member
מנהל
עליך לקחת אוטובוס מבאר שבע לתל

חות השומר הכוונה לשדה בוקר
אביב קו 370 ( ישיר) 369 ( אקספרס) עובר דרך ישובים בדרך. מתל אביב לנסוע לנצרת עילית או לטבריה משם יש וודאי איזה קו שלוקח אותך לחוות השומר. מבאר שבע אין קווים ישירים לאיזור. חלופה עדיפה על פניי היא קו 995 מבאר שבע לחיפה ומשם אולי יש אוטובוס שמגיע לחוות השומר אך בטוח יש לנצרת עילילת וטבריה. עדיף שתשאל במוקד הטלפוני אודות אוטובוס מנצרת עילית או מטבריה לחוות השומר ואולי גם מחיפה. קו 995 מהיר ביותר מכיוון שהוא עובר דרך כביש 6 וחוסך החלפות אוטובוסים מיותרות.

רגע רגע רגע, לא הבנתי משהו,

אביב קו 370 ( ישיר) 369 ( אקספרס) עובר דרך ישובים בדרך. מתל אביב לנסוע לנצרת עילית או לטבריה משם יש וודאי איזה קו שלוקח אותך לחוות השומר. מבאר שבע אין קווים ישירים לאיזור. חלופה עדיפה על פניי היא קו 995 מבאר שבע לחיפה ומשם אולי יש אוטובוס שמגיע לחוות השומר אך בטוח יש לנצרת עילילת וטבריה. עדיף שתשאל במוקד הטלפוני אודות אוטובוס מנצרת עילית או מטבריה לחוות השומר ואולי גם מחיפה. קו 995 מהיר ביותר מכיוון שהוא עובר דרך כביש 6 וחוסך החלפות אוטובוסים מיותרות.
רגע רגע רגע, לא הבנתי משהו,
אם 370 הוא "ישיר" , ו 369 הוא ה-"אקספרס", אז איזה גם הוא ה-"מהיר"

matany

New member
חוות השומר לבאר שבע

שאלה
איך מגיעים מחוות השומר לב''ש?
חוות השומר לבאר שבע
חוות השומר נמצאת ליד צומת גולני: שתי אופציות: קווים 842, 835, 830,מצומת גולני (אולי הם גם עוצרים ממש ליד חוות השומר אבל אני לא בטוח) לת"א ומשם קו 370 לבאר שבע. קו 841, 830, 835 842 מצומת גולני עד לצומת מנשה כרכור או לצומת גן שמואל ומשם קו 995 לבאר שבע (יותר מהיר - אבל קו 995 פועל בשעות מאוד מסויימות ובתדירות מאוד נמוכה - לבדוק באתר אגד). נסיעה טובה

alonbh

New member
שאלה

שאלה
שלום, אני אודה לכם מאוד אם תוכלי לעזור לי. אני צריך להגיע מחר לאזור בארץ שהוא די מאותגר תחבורתית: רמת הגולן. ליתר דיוק אני צריך להגיע מתל-אביב לאלוני הבשן. תודה מראש.

אורי404

New member
מאוד-מאוד מאותגר. ניסיתי לבדוק

שאלה
שלום, אני אודה לכם מאוד אם תוכלי לעזור לי. אני צריך להגיע מחר לאזור בארץ שהוא די מאותגר תחבורתית: רמת הגולן. ליתר דיוק אני צריך להגיע מתל-אביב לאלוני הבשן. תודה מראש.
מאוד-מאוד מאותגר. ניסיתי לבדוק
בשבילך על אוטובוסים מהאתר של אגד והאתר המודיעין של האוטובוסים, אך לא מצאתי בהם את היישוב. עד כמה שזכור לי, אמורות להיות נסיעות בודדות מאיזור קרית שמונה לגולן בכלל ולאיזור אלוני הבשן וכדאי לברר במודיעין של אגד על זמני הקווים האלה. מת"א לקרית שמונה יש את קווים 842 ו-845.

ה דרומי

New member
בדקתם את קו 58? של אגד????...

שאלה
בדקתם את קו 58? של אגד????...

שלום איך אני מגיע מבית שאן

לאילת?האם יש נסיעת חצות משם לאילת?בתודה מראש נדב.

דרך חיפה

לאילת?האם יש נסיעת חצות משם לאילת?בתודה מראש נדב.
דרך חיפה
אין אוטובוס שנוסע מבית שאן לאילת. בחודשי הקיץ וחופשים יש קו חצות מעפולה לאילת אבל עכשיו הוא לא פעיל. האפשרויות שלך הן לנסוע לחיפה וממרכזית חוף הכרמל לקחת את קו 991 לאילת או דרך ת"א, מומלץ להזמין כרטיסים מראש בטלפון 2800*.

matany

New member
או דרך ירושלים...

דרך חיפה
אין אוטובוס שנוסע מבית שאן לאילת. בחודשי הקיץ וחופשים יש קו חצות מעפולה לאילת אבל עכשיו הוא לא פעיל. האפשרויות שלך הן לנסוע לחיפה וממרכזית חוף הכרמל לקחת את קו 991 לאילת או דרך ת"א, מומלץ להזמין כרטיסים מראש בטלפון 2800*.
או דרך ירושלים...
961 מבית שאן לירושלים וקו 444 מירושלים לאילת. נסיעה טובה

לא חשבתי על הדרך הזאת

או דרך ירושלים...
961 מבית שאן לירושלים וקו 444 מירושלים לאילת. נסיעה טובה
לא חשבתי על הדרך הזאת
במחשבה שניה היא גם יותר הגיונית.... רק שהוא לא חייב לעלות לירושלים הוא יכול לרדת בצומת אלמוג ומשם לתפוס את קו 444.

מצב
הנושא נעול.
למעלה