ספינג'
ספינג' 1 קג' קמח 50 גרם שמרית או 2 כפות יבשים 3 כפות שטוחות סוכר 1 כפית שטוחה מלח 1/2 כוס שמן 1/2 3 -4 כוסות מים פושרים לערבב הכל ולהתפיח וליצור עיגולים עם חור ולטגן * הבלילה אמורה להיות דלילה ולכן כדי ליצור עיגולים צריך להרטיב את הידים במים מקור המתכון: מירבלי (חמותי)
ספינג' 1 קג' קמח 50 גרם שמרית או 2 כפות יבשים 3 כפות שטוחות סוכר 1 כפית שטוחה מלח 1/2 כוס שמן 1/2 3 -4 כוסות מים פושרים לערבב הכל ולהתפיח וליצור עיגולים עם חור ולטגן * הבלילה אמורה להיות דלילה ולכן כדי ליצור עיגולים צריך להרטיב את הידים במים מקור המתכון: מירבלי (חמותי)