שרשור יומי 27.12 נר שלישי
M MrJTsGirl New member 27/12/05 #2 ../images/Emo41.gifכולם בצ'אט XD מיוניםםםםםםם בהצלחה לי אם מישהו יהיה מחר בעזריאלי או ת"א איפשו דברו איתי [[לאורוש ומורן יש תמספר שלי אם הם רשמו חחחח]] לילה טוב~!
../images/Emo41.gifכולם בצ'אט XD מיוניםםםםםםם בהצלחה לי אם מישהו יהיה מחר בעזריאלי או ת"א איפשו דברו איתי [[לאורוש ומורן יש תמספר שלי אם הם רשמו חחחח]] לילה טוב~!
B blackspot on the sun New member 27/12/05 #3 הולה... מחר אני הולך לסיים את כל המטלות שלי החופש. לא לדאוג - רק את המטלות בספרות ובחיבור . יש עוד מת', ביוטופ (!!) ועוד כל מני כייפים שכאלה. הולך להיות מעניין החופש . בעיקר לישון הרבה...בערב המשפחה באה להדלקת נרות. יופ טוב וחג שמח
הולה... מחר אני הולך לסיים את כל המטלות שלי החופש. לא לדאוג - רק את המטלות בספרות ובחיבור . יש עוד מת', ביוטופ (!!) ועוד כל מני כייפים שכאלה. הולך להיות מעניין החופש . בעיקר לישון הרבה...בערב המשפחה באה להדלקת נרות. יופ טוב וחג שמח
M moran filan for ever New member 27/12/05 #4 מורן! נטשן! אמרת שתחזור אחרי הדלקת נרות לצאט כל הפורום הזה ככזמש"א
B blackspot on the sun New member 27/12/05 #7 חחחחח אבל אני חזרתי! ואת לא היית ואז הלכתי להתקלח ועכשיו חזרתי שוב וגם לא היית.
א אורוש האגדית New member 27/12/05 #5 לילה טוב! לינויש לוב יו! יום חרש לפסיכומטרי כולל מפגש אחרון בהחלט
M moran filan for ever New member 27/12/05 #6 חופש... אז זהו שלא ממש... חחח לא נורא-העיקר שאפשר לקום מאוחר ולהישאר בבית... מתחת לפוך חג שמח
א אבילטלט New member 27/12/05 #8 חופש..הלוואי ויהיה המון שמש../images/Emo42.gif טוב אז מחר אני אקום מאוחר....איזה כיף!! ואולי אני אלך לקנות בגדים אם לאמא יהיה כוח.. שיהיה לכולם יום מקסים! עם המון שמש!
חופש..הלוואי ויהיה המון שמש../images/Emo42.gif טוב אז מחר אני אקום מאוחר....איזה כיף!! ואולי אני אלך לקנות בגדים אם לאמא יהיה כוח.. שיהיה לכולם יום מקסים! עם המון שמש!
N NaaMaZ 17 New member 27/12/05 #9 ../images/Emo79.gifחופש../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif לאכול סופגניות וכאלה אה, וגם להשלים את כל זמן הטלויזיה האבוד של השבועות האחרונים!
../images/Emo79.gifחופש../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif לאכול סופגניות וכאלה אה, וגם להשלים את כל זמן הטלויזיה האבוד של השבועות האחרונים!
Y YEHOB New member 27/12/05 #10 אין לי מה לעשות מחר...../images/Emo10.gif תציעו לי משהו... שהחופש לא יתבזבז סתם.
Y YEHOB New member 27/12/05 #42 דוגרי יכול להיות.... מתי שהו אני יבא לבית שאן... יש לי חבר שעושה שם של"פ (שמיניסתים לעיירות פיתוח). אז אני רוצה לבקר אותו מתי שהו..
דוגרי יכול להיות.... מתי שהו אני יבא לבית שאן... יש לי חבר שעושה שם של"פ (שמיניסתים לעיירות פיתוח). אז אני רוצה לבקר אותו מתי שהו..
O orush המאמי New member 27/12/05 #11 ../images/Emo55.gif אממ... נוסעת לת"א כל השבוע אוטובוסים ורכבות אמממ... ואק אציתי לומר שיש לי פלאפון חדש! אחי הפתיע אותי ועכשיו נותר לשחזר את כל המספרים שהיו בזכרון של הטלפון! 100 מספרים אבל לא נורא יום מעולה!
../images/Emo55.gif אממ... נוסעת לת"א כל השבוע אוטובוסים ורכבות אמממ... ואק אציתי לומר שיש לי פלאפון חדש! אחי הפתיע אותי ועכשיו נותר לשחזר את כל המספרים שהיו בזכרון של הטלפון! 100 מספרים אבל לא נורא יום מעולה!
א אורוש האגדית New member 27/12/05 #19 את לא יכולה להעביר ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif מהפלאפון הקודם?
O orush המאמי New member 27/12/05 #72 ../images/Emo55.gif לא.. כי השמידו אותו מיד! ואחי לא ידע שיש לי מספרים בזכרון של הטלפון.. לכן אין לי את המספר שלך
../images/Emo55.gif לא.. כי השמידו אותו מיד! ואחי לא ידע שיש לי מספרים בזכרון של הטלפון.. לכן אין לי את המספר שלך
C C u b e New member 27/12/05 #12 בוף ../images/Emo10.gif רק לי אין חופש? עשו לנו גשר בסוכות ועכשיו מחזירים לנו את היום. אבל לפחות אני מתחילה ב-10 וחצי!
בוף ../images/Emo10.gif רק לי אין חופש? עשו לנו גשר בסוכות ועכשיו מחזירים לנו את היום. אבל לפחות אני מתחילה ב-10 וחצי!