שרשור הכרות

Deviation

New member
../images/Emo41.gif שרשור הכרות ../images/Emo41.gif

שרשור היכרות בין חברי הפורום, להלן השאלות (לנוחיותכם מצורף קובץ txt של העתק-הדבק): קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: מידת נעליים: צבע שיער: משקפיים? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: נסיעה במכונית אחרי ששתית: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: ממתק: סרט מצויר: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: מסנג'ר או אייסיקיו? תיכון או אוניברסיטה? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? נקלח מאתר כלשהו ועבר שינוי קל על ידי.

Teo Toriatt

New member
That's the best you can do?

רוני פשוט מנסה לגלות את השם האמיתי שלי בכל צורה שהיא :)

Recursive

New member
רוני, יש לי מידע שאולי יעניין אותך

אז כמה זה שווה לך? $$$$

Deviation

New member
לא, לא מדוייק

חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה שרשור היכרות

Deviation

New member
להתבייש זה טבעי, אני אענה

קצת בכללי שם: רוני פירסינג: אין קעקועים: אין מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום משקפיים? אין עבר פלילי:
שפות: אנגלית, עברית, הונגרית וטיפה צרפתית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: Fundamentals of computing 1 c++ edition סרט בקולנוע: Matrix 3 שיר ששמעת: תני לי אהבה - קובי מסיקה הדיסק ששמעת: אין
האיש שהתקשרת אליו: לקוח תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות בערוץ 2 איש שחשבת עליו: החברה האם את/ה דלוקה על מישהו: עברתי את גיל 13
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, כאן זה טוב לי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: בוודאי את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, צרפת, צ'כיה, הונגריה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי להרוג אנשים: כמובן נסיעה במכונית אחרי ששתית: בוודאי שלא האם את\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:
כמה פעמים היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: מעט שברת לבבות: אני אמור לדעת?
השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ממתק: מילקי
סרט מצויר: טום וג'רי צבע: כחול יום בשבוע: רביעי
היום הכי לא מועדף: חמישי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: חברה ראה אותך בוכה: לא יודע הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: לקוח שלח לך אימייל: לקוח האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן, חשבתי נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן דברים אהובים: שיר אהוב: I don't wanna close my eyes אוכל אהוב: שניצלים של אמא תוכנית אהובה: חדשות בערוץ 2
ספורט אהוב: כדורסל תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: אין עיתון אהוב: ידיעות אחרונות מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אחד שמגיע כ default וכן, אני מרגיש בסדר גמור

למעלה